icon

Otázka ohľadne imunologických výsledkov

apaache
12. sep 2018

Caute baby, som sa kôli Vaším radám opäť zaregistrovala .Mám taký problém so zdravím už cca pol roka .Napíšem ,ako to všetko začalo .Vždy ,teda po celý život som sem tam mávala žihľavku,naozaj len občas ,tak som to neriešila .Pred pol rokom sa to však zmenilo na každodennú ,veľmi rozsiahlu žihľavku s rozsiahlym erytémom a s opuchom dýchacích ciest ,samozrejme som skončila na infúziach .Z krvných výsledkov mi zistili hyper Ige 189 crp momentálne okolo 20.Som bola celá šťastná po infúzkach ,že sa to skončí a bude lepšie opak je pravdou .Po dobratí infúziíí ,asi tak o týžden mi opuchla celá strana na boku a urobila sa hrča,pani doktorka ma opät poslala na stacionar ,tam ako prvu dg .dali pásovy opar, lenže po maxime tabliet, ktoré som mohla vtedy uzivat na opar ,opar neustupoval ,ale sa ešte zväčšil cize lekári skonštatovali ,že to nieje opar ,ale vaskulitida nodosa ,mesiac atb .Problém je ten ,že mňa neskutočne začali bolieť všetky kosti ,som tak unavená ,že pomaly nedokážem doma porobiť ani základné veci ,začali sa mi robiť ,po tvári a lícach také velké červené vyrážky ,a na rukách také kruhy so šupinami,nie moc veľké :-/Otras :-/Všera som si bola po výsledky na imunologii mám dost vysoké cd3+ 2405,cd+4 1445,cd8+,a bunky cd16,56 znížené 7,1%.Som zmätená z týchto výsledkov ,pani doktorke sa nechcelo čítat asi kartu ,dala mi odporúčanie nech mi indikujú virostaticku liecbu ,napriek tomu ,ze opar sa nepotvrdil :-/A tak som smutná ,lebo skutočne nevládzem a neviem ,čo takto zvýšene cd znaky môžu znamenať .Dakujem pekne za odpoveď ,ak by ste vedeli potešili by ste ma ,aspoň by som vedela na koho sa obráťiť .Prikladám foto ,tých zvláštnych šupín na ruke na klbiku

Otázka ohľadne imunologických výsledkov
pininka
12. sep 2018

Ja ta nechcem strasit, ale mojej tete tiez takto menili hore dolu diagnozy, zihlavka po celom tele, spuchnuta, nedokazala sa hybat, nakoniec to bola vsak rakovina mocoveho mechura a zial mesiac po konecnom urceni diagnozy zomrela. Urcite by som sa nenechala odbit a isla za tym, nieje to normalne. Zasla by som aj na reumatologiu, lebo ja som po zapale hrdla dostala zapal klbov, napriek tomu ze som brala atb a bola dokonca tehotna. Nech ti zrobia aj oni vysledky. Drzim ti velmi palce.

apaache
autor
12. sep 2018

Dakujem pekne za odpoved,na kožnom sami vravili ,že to vyzerá na niečo vážnejsie ,len ma prekvapil prístup imunologičky,ani do karty nekukla :-/Aj na to by som kašlala ,len tá únava ,bolest kostí ja celé noci nespím a potom som k.o:-/

smoni
12. sep 2018

@apaache skúšali ste hľadať aj alternatívne riešenia? Podporiť komerčnú liečbu prírodnou?

apaache
autor
12. sep 2018

Nie ...kázali mi len zbierat moc ,mala som nízky kortizol či čo ,a vysokú kys.mocovú :-/Stále som ako v bludnom kruhu ,tie b_cd som mala veľmi vysoké

milus777
12. sep 2018

Ahoj. Mne tvoje priznaky svedcia pre lupus. Je to autoimunna choroba a preto mas tie hodnoty take. Vysetrovali ti z krvi ANA protilatky? Daj si to vysetrit. Vela takych pripadov bolo ze nevedeli co im je mali kozne problemy bolesti klbov a kosti a nakoniec im diagnostikovali systemovy lupus... Drzim palce aby ti bolo cim skor lepsie

apaache
autor
12. sep 2018

Milus77 dakujem ,ešte mi nic nevyšetrovali ,moja zlatá pani doktorka na kožnom má dovolenku tento tyžden a nerada by som šla k zastupujúcemu .Určite teraz budem doma ,lebo skutočne nevládzem a na budúci sa to hádam niekam pohne ...

milus777
12. sep 2018

@apaache drzim palce aby sa to pohlo. Ziadaj si aj reumatologocke a imunoalergologicke vysetrenie. Opytaj sa dr na ten lupus. Mozno sa ti nakoniec nepotvrdi a bude to len nieco banalnejsie.