Otázka pre očkovaných. Pôjdete na ďalšiu dávku vakcíny?
Ľudia, idete na ďalšiu dávku vakcíny? Aké máte skúsenosti s vakcínou Janssen? Páči sa mi, že je v jednej dávke a mám potom pokoj. Čo si myslíte? Či radšej zase na dvakrát je lepšie sa zaočkovať?
@makica Janssen prečo nie?
Ja som očkovana 3 krát pfizer aj s manželom na rovnako, teraz sedím doma s covid, neplánujeme pokiaľ to nebude nutné alebo nevymýslia dačo lepšie.
Tri krát Moderna, na štvrtú dávku pôjdem
Ja nie, mam 2x Astru, prekonala som covid s podozrenim na pľúcnu emboliu
Urcite nie, snad uz vsetci pochopili cim boli ludia ockovani a vidia aj nasledky… Poskodenych je mnoho, som ockovana 1x modernou.
3x očkovaná plus vo februári pozitívny covid test, takže na rok si dám pauzu a potom podľa situácie. Ale ja som mladý zdravý človek. 🤷♀️ bol o tom aj veľmi pekný rozhovor , myslím že so Sabakom. Pokiaľ je človek zdravý, očkovaný a ešte nebodaj aj prekonaný, tak riziko ťažkého priebehu je tam mizivé a očkovanie ďalšou dávkou je nateraz zbytočné...
Inak ma zaujíma prečo tu rozoberáte očkovanie na 2x, však ak je niekto očkovaný dvojdavkovou vakcínou, každé ďalšie očkovanie je už iba 1x, ak sa nemýlim 🙈
Ja 3 x pfizer vsetci v rodine očkovaní mali v marci a ja tiež očkovaná som nemala ...mám 55 plus a problémy s imunitou na novú vakcínu určite idem
Som 2x očkovaná. Viac nemám v pláne ísť.
Mam 2x pfizer a 1x prekonaný covid. Neplánujem, ale uvidím, ako to bude kvôli cestovaniu....
Janssen je rovnaký shit, ako tie ostatné. Známa odolávala cely čas, až kým nemusela cestovať do Čiech, tak si myslela, že zvolila menšie zlo. Žiaľ hneď po pár dňoch skoncila na pohotovosti, zdravá, mladá žena náhle problémy so srdcom, niekoľko týždňov mala také stavy, že ju muž pravidelne vozil na pohotovosť. Doma maličké deti, nevedia prísť na to, čo jej je (to je už taká klasika pri všetkých nežiaducich účinkoch) a baba si tou jedinou dávkou dodrbkala zdravie.
Ale ľuďom očividne nestačí poučiť sa na chybách druhých, takže veselo hor sa očkovať neúčinným vakcínami spôsobujúcimi vážne zdravotné problémy.
Ja uz nepojdem
@ildiko36 a teraz tú o Psíčkovi a mačičke..... 🤦 Jasné, všetci sú po vakcíne chorí, alebo mŕtvi... Zaujímavé, že v mojom okolí, kde je väčšina rodiny aj kolegov (veľký kolektív, 200 ľudí) zaočkovaných, nikto po vakcíne nezomrel, ani sa nesťažujú na nové zdravotné ťažkosti po vakcíne (okrem jednej kolegyni, ktorá mala nežiaduci účinok hneď po vakcíne, ale jej to prešlo).... Avšak na covid mi zomreli traja rodinný príslušníci, tri kolegyne a niekoľko ďalších rodinných príslušníkov kolegov (napríklad 32 ročný kolegynin syn)....
Autorka - ja som očkovanie odkladala, nakoľko som bola po prekonaní covidu a po ňom sa mi objavilo viacero zdravotných problémov, takže som si musela počkať, kým mi očkovanie "odobrí" lekár. Mám 2x pfizer. Na ďalšiu dávku neviem či pôjdem, uvidím podľa okolností...
@livuska124 áno máš pravdu , ale tak ako očkovanie pomohlo , tak aj pokazilo . Áno aj mne zomrela neočkovaná babka , rovnako aj sused po očkovaní . Okolo mňa ľudia v pohode a ja som po fajzerovi nemala menštruáciu 4 mesiace a ďalšie 3 sa mi to dávalo dokopy . Nepozerajme sa na to čiernobielo . To že JA , MOJE, MNE sa stalo / nestalo atď neznamená, že to tak majú všetci a neozaj sa to nedeje . Len tolerancia , nič viac ....
@ndrag verím tomu , pracujem v školstve , tam je to veru bez očkovania drsné :( večne karanténa
Mala som kovid ešte pred očkovaním,stredne ťažký priebeh .Trval tri týždne a potom ešte mesiace post kovid.Som 3xockovana pfizerom.Kovid som mala aj minulý týždeň,priebeh ako chrípka,ale teda mala som príznaky aj teplotu,ale trvalo to týždeň.Uplne fit este nie som ,ale fungujem.Ked bude nova vakcina na očkovanie pojdem
@bimbambom presne tak, nepozerať sa čierno bielo, ja sa tak ani nepozerám a ak má reálne niekto po očkovaní nežiaduce účinky, nemám problém to uznať - ale reagovala som na komentár, kde dotyčná tvrdí, že všeeeeeeetci z jej okolia čo sú zaočkovaní, sú po očkovaní chorí, alebo zomreli..... akože ozaj?? No jedine, že vzorka očkovaných z toho výroku sú dvaja ľudia, z toho má jeden nežiaduce účinky a druhý zomrel.... 🤦
A nemusíme sa tu snáď teraz predbiehať, kto mal väčšie problémy - či po covide, či po očkovaní...
@livuska124 ja sa nepredbieham , nemusím byť vo vedení . Napísala som to len preto , lebo si myslím , že o tom treba hovoriť ( hoci to bolo iba jednou vetou) . Preto som aj písala nežiadúci účinok oficiálne , aby sa o tom vedelo , nie preto aby som sa pochválila .... A ďalej s tebou už o tom nediskutujem !
@bimbambom veď aj ja sama vo svojom prvom príspevku uvádzam, že sa objavil nežiaduci účinok po očkovaní u kolegyni, tak neviem, prečo si mala pocit, že vidím práve ja veci čierno - bielo a nie pani, čo tvrdí že všetci očkovaní sú chorí alebo zomreli 🤦
(PS.nikde som netvrdila, že sa tým opisom nežiadúcich účinkov chváliš....a teda okej, diskutovať nemusíme 🤷)

@mondolina nielen jej robí čítanie problém 🙂