icon

Otázka pre očkovaných. Pôjdete na ďalšiu dávku vakcíny?

27. júl 2022

Ľudia, idete na ďalšiu dávku vakcíny? Aké máte skúsenosti s vakcínou Janssen? Páči sa mi, že je v jednej dávke a mám potom pokoj. Čo si myslíte? Či radšej zase na dvakrát je lepšie sa zaočkovať?

Strana
z3
fineta
27. júl 2022

Mne sa páčilo, ako sa jedna pani nechala počuť, ze dvojnásobným zaockovaním už pomohla vede až až a viac nie je ochotná toto ďalší raz absolvovať. 😆 U mnohých si získala uznanie, že sa vôbec pre vedu v tomto smere (C19) obetovala. 😉

kittykat22
27. júl 2022

Mam 2 davky a mala som zdrav. problemy. Na tretiu uz fakt nejdem. Ostatni z rodiny ktori problem nemali v pohode pojdu. Ja nie. A je mi jedno aky druh vakciny bude. Nejdem.

neve555
8. dec 2022

Ja ockovana niesom ale mala som covid 2x...spustilo to vo mne alergicke reakcie, som stale chora mam long covid, mam poskodeny trojklanny nerv, ledva chodim som kalika a mam 42 rokov,,,,lutujem ze som sa nezaockovala a bola som sucastou antivax dezolatov,.,,dnes sa za to hanbim...ano aj vakciny niesu 100% bezpecne ale tento virus, duplom ak ho dostanete viackrat, vas znici.

jesenzima
8. dec 2022

Určite nie

lucia851
8. dec 2022

@neve555 vakcina by vám nepomohla

vroni
8. dec 2022

@ndrag, @bimbambom, do Rakúska a v Rakúsku netreba vôbec nic, ani testy ani očkovanie.
Očkovaný je len manžel, 3 x Pfizer, po treťom očkovaní corona, na ďalšie ockovanie sa nechystá.

andrejka2424
8. dec 2022

@neve555 Ja ti neviem, robím v DSS a každú chvíľu máme teraz niekoho pozitívneho. Aj očko aj neočko...bez rozdielu. Aj zamestnanci sme niektorí a niektorí nie a priebeh covidu rovnaký. Ja som 3x očko a mala som to zatiaľ 2x. Viac sa už nedám.

domisha02
8. dec 2022

3x moderna plus prekonaný covid nejdem

timilv
8. dec 2022

Mám 3 dávky, pred dvomi mesiacmi som prekonala covid... Ďalšiu už neplánujeme nikto v rodine

topier
8. dec 2022

@neve555 my s manzelom sme nezaocokovani, mala som 2x, manzel 1x, priebeh ako pri klasickej chripke, len ja som po jednom mala dlhsie kasel. Inak sme v poriadku, nic to v nas nespustilo. A ked pocujem, resp.citam o antivax dezolatoch, "nozik sa mi vo vrecku otvara". Nemyslim si, ze niekoho nazyvat dezolatom za jeho nazor je spravne. Ja respektujem kazdeho, kazdy je sam sebe panom a ma svoj rozum, nech robi ako uzna za vhodne. Je to jeho telo, jeho zdravie, jeho zivot... Moja mamina ockovana 3x, mala ho uz asi 3x, z toho raz skoro skoncila na kysliku. Tak neviem, aky ucinok to vlastne ma. Ale ona je spokojna, ze je zaockovana, ja som spoko ze nie a nie je o com.

fineta
8. dec 2022

@topier presne tak 👍🏻

Strana
z3