icon

Otoplastika (uši) - skúsenosti a cvičenie po zákroku

laurikasarinkaq
13. okt 2022

Ahojte chystám sa koncom mesiaca na vysnívanú otoplastiku (odstavajuce ucho) a chcela by som sa opýtať kto to podstúpil viete mi povedať nejaké vaše osobne skúsenosti čo sa týka čohokoľvek ?
Najviac by ma zaujimalo ako to bude s cvičením ( silový tréning ) . Na konzultácii mi bolo povedané že 3 mesiace necvičiť kvôli tomu aby som si ucho nezranila ale myslím že pri zdvíhani činiek , pripadne keby zaradim iba cvicenie spodnej časti tela tak sa nemá čo stať , čo si myslite o tom ?
Ja si myslím že je to kvôli tomu aby som do ucha nejako nebuchla alebo podobne ale predsa je pravdepodobnosť skoro nulová a viem si dávať pozor . Či myslite že tam môže byt iný problém ?
Ak si hovoríte že to snad nemyslim vazne že nevydržím necvicit ale ide o to že som schudla 25 kíl veľkou drinou a vždy keď necvičim mam potrebu prejedať sa a keďže som trpela chorobnym prejedanim je dosť lahke do toho znova spadnúť:/
Predom ďakujem všetkým za odpoveď .🖤

betka269
13. okt 2022

Ja som bola ale pred 15 rokmi. obe uši, mne dokonca jedno zmenšovali. No ja som dosť dlho nosila obviazané uši, možno aj mesiac? bolesti po zákroku boli dosť veľké, doteraz si ich pamatám. Nesmieš sa vtedy nejako potiť(vytvárať nejakú aktivitu behať atd), na to upozorňovali. Ale doba možno pokročila nech ti dá niekto čerstvejšiu skúsenosť

zuzubb007
13. okt 2022

Myslim, ze nemozes 3 mesiace robit absolutne nic kde sa zapotis, odporucam akurat tak dlhe prechadzky a vydrzat tie mesiace

noemikatka
27. dec 2022

@laurikasarinkaq ahoj už si bola na zakroku? Chcem ísť aj ja ale rada by som mala niaku skúsenosť od ľudí ktorý to podstupili ďakujem