Overené tipy na liečbu mykózy na nohách
Ahojte viete prosim odporucit nieco na mykozu na nohach?
Na nete je toho vela aj lacne aj drahe ale chcela by som nieco overene. Dakujem
Canesten urite doma mas
Mne v minulosti pomohlo toto:
https://www.4home.sk/scholl-kura-na-mykozu-nech...
Najlepšie pomohol kúpeľ v jablčnom octe
Canesten urite doma mas
aky canesten?
Ja som tie mala nechtovu plesen. Isla som ku koznej, dostala som Loceryl. Liecivy lak na nechty. Lakuje sa raz do tyzdna, kym to neodrastie.
@bera123 ja sa s tym uz trapim dva roky na malicku a na prostrednom prste na pravej nohe. Skusal som tie jednorazove sady kadeake asi 3znacky ze vypilnikujes, vydezinfikujes a potries lakom ale akosi nic. Teraz uz 4mesiac neaky lak ze rano vecer kazdy den a nic. Proste asi fakt iba to kozne
Sada canespor
@bera123 ja sa s tym uz trapim dva roky na malicku a na prostrednom prste na pravej nohe. Skusal som tie jednorazove sady kadeake asi 3znacky ze vypilnikujes, vydezinfikujes a potries lakom ale akosi nic. Teraz uz 4mesiac neaky lak ze rano vecer kazdy den a nic. Proste asi fakt iba to kozne
@anonym_df01b5
Ked to mas az po koren nechtov ziaden lak nepomoze len lieky
Mne pomohla UV lampa co je na nechty na lak .. treba to ale vydrzat 90 minut.( kremy lak na plesen ocot atd len zhorsilo) ultrafialove luce nicia DNA plesne . A potom uz len pockas kym to odrastie no uz to nebude napadat novy zdravy necht.
Mne pomohla UV lampa co je na nechty na lak .. treba to ale vydrzat 90 minut.( kremy lak na plesen ocot atd len zhorsilo) ultrafialove luce nicia DNA plesne . A potom uz len pockas kym to odrastie no uz to nebude napadat novy zdravy necht.
@miadi UV lampa ktorú požívajú na gelove nechty?
Moj muz mal asi pred 9 rokmi, bral tabletky a nechty proste vyrastli. Uz sa to nevratilo. Bol s tym vtedy u dermatologa.
@miadi UV lampa ktorú požívajú na gelove nechty?
@stella14 moze byt aj v inej forme len to ma byt Ultrafialove svetlo a ja mam tu lampu doma na nechty . Moj brat to skusil s dakou malou UV ziarovkou a nic Lebo to robil kratko . Treba to aspon 90 minut. Inak tieto plesne ked mà clovek dobru imunitu nechyti

chod na kozne