icon

Overené tipy na liečbu mykózy na nohách

bera123
3. nov 2025

Ahojte viete prosim odporucit nieco na mykozu na nohach?
Na nete je toho vela aj lacne aj drahe ale chcela by som nieco overene. Dakujem

anonym_c39cf3
3. nov 2025

chod na kozne

chrobak7
3. nov 2025

@bera123 Mne kedysi pomohol Fungifen.

martinmmartin
3. nov 2025

Canesten urite doma mas

anonym_906987
3. nov 2025
patka06
3. nov 2025

Najlepšie pomohol kúpeľ v jablčnom octe

anonym_df01b5
3. nov 2025
@martinmmartin

Canesten urite doma mas

aky canesten?

luciaruz
3. nov 2025

Ja som tie mala nechtovu plesen. Isla som ku koznej, dostala som Loceryl. Liecivy lak na nechty. Lakuje sa raz do tyzdna, kym to neodrastie.

anonym_df01b5
3. nov 2025

@bera123 ja sa s tym uz trapim dva roky na malicku a na prostrednom prste na pravej nohe. Skusal som tie jednorazove sady kadeake asi 3znacky ze vypilnikujes, vydezinfikujes a potries lakom ale akosi nic. Teraz uz 4mesiac neaky lak ze rano vecer kazdy den a nic. Proste asi fakt iba to kozne

anonym_8433ba
3. nov 2025

Sada canespor

anonym_920570
3. nov 2025
@anonym_df01b5

@bera123 ja sa s tym uz trapim dva roky na malicku a na prostrednom prste na pravej nohe. Skusal som tie jednorazove sady kadeake asi 3znacky ze vypilnikujes, vydezinfikujes a potries lakom ale akosi nic. Teraz uz 4mesiac neaky lak ze rano vecer kazdy den a nic. Proste asi fakt iba to kozne

@anonym_df01b5
Ked to mas az po koren nechtov ziaden lak nepomoze len lieky

miadi
4. nov 2025

Mne pomohla UV lampa co je na nechty na lak .. treba to ale vydrzat 90 minut.( kremy lak na plesen ocot atd len zhorsilo) ultrafialove luce nicia DNA plesne . A potom uz len pockas kym to odrastie no uz to nebude napadat novy zdravy necht.

stella14
4. nov 2025
@miadi

Mne pomohla UV lampa co je na nechty na lak .. treba to ale vydrzat 90 minut.( kremy lak na plesen ocot atd len zhorsilo) ultrafialove luce nicia DNA plesne . A potom uz len pockas kym to odrastie no uz to nebude napadat novy zdravy necht.

@miadi UV lampa ktorú požívajú na gelove nechty?

kiki68
4. nov 2025

Moj muz mal asi pred 9 rokmi, bral tabletky a nechty proste vyrastli. Uz sa to nevratilo. Bol s tym vtedy u dermatologa.

miadi
4. nov 2025
@stella14

miadi
4. nov 2025
@stella14

@stella14 moze byt aj v inej forme len to ma byt Ultrafialove svetlo a ja mam tu lampu doma na nechty . Moj brat to skusil s dakou malou UV ziarovkou a nic Lebo to robil kratko . Treba to aspon 90 minut. Inak tieto plesne ked mà clovek dobru imunitu nechyti