icon

Ovplyvňuje alkohol nevoľnosť po operácii členka?

zuzynkamaminka
19. jan 2025

Dobrý deň prajem, som po operácii členka, 10 teho decembra má operovali brala som antikoncepciu, vysadila som ju 15 teho decembra..menzes neprišiel vraj stres z operácie a narkóza , dobre po 15 dňoch som začala užívať znovu riešila som to aj z dr a povedala že je to v poriadku teraz užívam ďalej no dnes ráno mi prišlo dáko nevoľno včera večer sme mali kúsok posedenie tak som si dala za 4 poháriky borovicky nemôžem veľa tak aspoň tak zo slušnosti ,, no a dnes ráno mi strašne zle bolo zvracala som myslíte že to uškodilo alkohol ? Prsia má nebolia, špinenie nemám ani žiaden výtok od spodu čo prosím odporučíte , vynechat tabletky a čakať na menzes alebo som v Tom ? No príznaky tehotenstva nemám a pred dvomi týždňami test ukázal negatívny .ďakujem

denisa_deniska
19. jan 2025

@zuzynkamaminka strašne veľa vecí, to, že ti vyšiel neg test pred 2 týždňami nič neznamená, urob ďalší, ak môžeš byť tehotná. Na druhej strane neviem, či je najšťasnejšie riešenie vysadzovať a nasadzovať antikoncepciu v tak krátkej dobe, ale keď si to riešila s dr.. zmätené hormóny

zuzynkamaminka
autor
19. jan 2025

@denisa_deniska môže byť aj to lebo mala som narkozu, stres lieky , infúzie ale lekári o Tom vedeli ..počula som už aj o Tom že to mohlo stopnúť práve tá operácii len nechápem prečo mi je zle asi tie poháriky 🥹

koniarova
19. jan 2025

@zuzynkamaminka nestresuj. Zle ti je z alkoholu.

denisa_deniska
19. jan 2025

@zuzynkamaminka áno, tiež si myslím, že ti skôr nezapasoval ten alkohol

siska53
19. jan 2025

@zuzynkamaminka isto alkohol. 4 pohariky borovicky je sakra dost.