Ovplyvňuje alkohol nevoľnosť po operácii členka?
Dobrý deň prajem, som po operácii členka, 10 teho decembra má operovali brala som antikoncepciu, vysadila som ju 15 teho decembra..menzes neprišiel vraj stres z operácie a narkóza , dobre po 15 dňoch som začala užívať znovu riešila som to aj z dr a povedala že je to v poriadku teraz užívam ďalej no dnes ráno mi prišlo dáko nevoľno včera večer sme mali kúsok posedenie tak som si dala za 4 poháriky borovicky nemôžem veľa tak aspoň tak zo slušnosti ,, no a dnes ráno mi strašne zle bolo zvracala som myslíte že to uškodilo alkohol ? Prsia má nebolia, špinenie nemám ani žiaden výtok od spodu čo prosím odporučíte , vynechat tabletky a čakať na menzes alebo som v Tom ? No príznaky tehotenstva nemám a pred dvomi týždňami test ukázal negatívny .ďakujem
@denisa_deniska môže byť aj to lebo mala som narkozu, stres lieky , infúzie ale lekári o Tom vedeli ..počula som už aj o Tom že to mohlo stopnúť práve tá operácii len nechápem prečo mi je zle asi tie poháriky 🥹
@zuzynkamaminka nestresuj. Zle ti je z alkoholu.
@zuzynkamaminka áno, tiež si myslím, že ti skôr nezapasoval ten alkohol
@zuzynkamaminka isto alkohol. 4 pohariky borovicky je sakra dost.

@zuzynkamaminka strašne veľa vecí, to, že ti vyšiel neg test pred 2 týždňami nič neznamená, urob ďalší, ak môžeš byť tehotná. Na druhej strane neviem, či je najšťasnejšie riešenie vysadzovať a nasadzovať antikoncepciu v tak krátkej dobe, ale keď si to riešila s dr.. zmätené hormóny