Padajú mi vlasy a mám aj lupiny

eni0307
26. apr 2020

Ahojte. Strašne mi začali padnúť vlasy a mám aj lupiny. Doktor mi povedal,že mám kúpiť triakton šampon z lekárne. Používal niekto? Pomohlo?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eni0307
autor
26. apr 2020

@bambulienka25 Áno. A povedali,že všetko je v poriadku.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eni0307
autor
26. apr 2020

@bambulienka25 ďakujem.

nistika
26. apr 2020

mne velmi pomohol lanovy olej, jedla som ho teda za inym ucelom, ale ze vlasy uplne prestali padat bol vedlajsi efekt. staci dve - tri polievkove lyzice denne idealne hned rano nech to je zkrku a vraj sa najlepsie vstrebu tie omega ked su rozmixovane s mlicnym niecim tvaroh alebo čerstvý syr.

surriana
26. apr 2020

Mne vždy pomohli šampóny ako Alpecin,Reghar,Revalid.....pri všetkých už pri druhom umytí nevypadol ani jediný vlas ani pri česaní.... Umývam nad umývadlom aby som presne videla výsledok.

windy1
26. apr 2020

@eni0307 sampon nepomůže,ak sa nenajde příčina.Mne padalo zo stresu a bolo to hrozne

eliska13
26. apr 2020

@eni0307 na jar, jesen viac padajú vlasy. Nie si anemicka, štítna žľaza?kúp si zinok, selén dobrá strava...

eni0307
autor
21. júl 2020

Takže kúpila som Biosil kapsuly,ale tie vôbec nepomohli. V jednej lekarni mi poradili a dali šampon značky Reghaar a vlasy mi prestali uplne padat 🙂

vtakopysk
19. aug 2020

Aj ja mám obrovský problém s lupinami. Trvá to už viac ako rok. Skúšala som zihlavovy šampón, brezový, brezový vodičku, dixie značku, syos šampón na lupiny, z lekárne vichy na lupiny, kokosový olej, šampóny bez parabénov a silikonov(pivný, regeneračný atď proste jedna značka ktorá má šampóny bez parabenov a silikonov len viacej druhov) taktiež som skúšala normálne šampóny na obale žiadne parabeny silikóny nič aj tak mi to zle robilo. Skúšala som garnier fructies....akýkoľvek šampón ktorý mi robil zo začiatku dobre (bez parabenov a silikonov a ten od garnier + kokosový olej) po určitej dobre prestal fugovať. Ako keby sa dačo vyplo a hneď bol zlý. Užívam vitamíny c a zinok lenže nič nepomáha. Už som zúfalá bola som u kožnej ta mi odporučila šampón z lekárne ktory som už skúšala ale všetky tie šampóny na lupiny keď ich prestanete používať tak sa vam lupiny opäť vrátia. Aspoň v mojom prípade. Nepoznáte niekto nejaku dobru doktorku ktorá sa tymto zaoberá do hĺbky nie len že mi povie kúpte si taky a taky šampón