Pálenie a štípanie pošvy po sexe
ahojte baby je mi to hlupe ale neviem si rady..........v poslednom case mam taky problem ze po sexe nie kazdom ma posva zacne palit a stipat co to moze byt? menzes mi meska cca mesiac tehu som neni 2 testy negat.....ale dnes som po sexe zacala slabo krvacat ale nie silno mam vlozku ale je cista iba ked idem na wc a utriem sa vtedy je tochu krvy- citim ako keby mi posva trochu opuchla boli to neviem co nato som zufala. ........dakujem za rady
Pri takychto problemoch treba navstivit ambulanciu s napisom Gynekologicka ambulancia,alebo Urologicka ambulancia...
Môj gynekológ mi dal len čapíky , len mne sa to po dvoch týždňoch opakuje tak neviem čo stým ...
som už z toho zúfalá ...
@crazymama22 mykoza... preliecit seba aj partnera.
To kto vytiahol tému z roku 2013 ?
@crazymama22 môžem sa spýtať a našla si niečo lebo presne toto mávam ja 😕

Ahojte baby potrebovala by som poradiť už som z toho fakt zúfalá . Mám 24 rokov a len pred piatimi mesiacmi som prišla o panenstvo . Prvý mesiac bol v pohode ale , hneď po mesiaci som mala zápal močových ciest. Bola som stým u lekára dal mi čipky , chvíľu bolo dobre ,ale po dvoch týždňoch sa mi to vrátilo . Cítim stále pálenie a bolesti pri močení . Už pomaly mesiac neviem fungovať normálne . A mala som krvavý výtok neviem čo mám robiť .:( Prosím o radu Ďakujem .... 🙂