Pálenie hlavy
Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy
@leameleg fakt? A mali ste to tak že vám to chodilo potom vrchu hlavy potom nad čelom do vlasov a niekedy aj v mieste copu.? Ja cítim úplne aj také pálenie, štípanie akoby mentolom natretá hlava a malé mravencenie potom až taký útlak celkovo som stoho už nešťastná že mám dačo na mozgu. Viem že to dookola píšem len chcem vedieť či ste mali aj vy také pocity a že ako dlho alebo po akej dobe Vám to prešlo.
@leameleg a mávali ste aj to že vás akoby boleli korienky vlasov? Keď ste si na niektorých miestach nadvyhli vlasy alebo dali ich proti smeru rastu nebolelo Vás? Ja to mám aktualne a nenosim stále gumičku vo vlasoch ale je to taká bolesť ako keď si po dlhom čase dám dole gumku no teraz som ju nemala a tú bolesť mám po stranách ako sa točia vlasy
@domicocka ahoj - moja skusenost, objednaj sa na poriadnu fyzioterapiu kym ti ako mne neprerastia akutna bolest hlavy do chronickej, potom budes z toho v takej riti ako ja... mne uz nic nepomaha, su to sialene bolesti, ale vplyva mi na to aj cyklus... Plus baby, odporucam knihu od Gabora Mateho - Ked telo povie nie...
@leameleg
@domicocka Ahoj.Chcem ta uistit..ze na mozgu noc nemas.Ja som si tym presla v 36 rokoch to zacalo.Pochodila som vsetkych lekarov.Vsetko uplne v poriadku,nemam ani tetaniu.Dodnes beriem lieky od neurologa (Lyrica..)stiahli bolest na nulu.Som uz na minimalnej davke .ale kebyze prestanem brat,je to naspat..viem..pretoze som to skusala.Nikto nevie..neurolog sa vyjadril.ze mi nieco drazdi nervovu sustavu.Mala som strasnuuuu bolest hlavy(nie standardnu).take utlaky kolujuce po hlave.bolest az korienkov vlasov.ani vlasy som si neumyvala casto.aj cesanie bolelo.Strasne obdobie plne placu a beznadeje.Absolutne nic sa nenaslo.Najprv riesili samozrejme fyzioterapiu,injekcie na stuhnutu krcnu chrbticu...ale nic...tak lieky...a fungujem...uz malicke davky.ale musim...Tak dufam.ze somnta povzbudila.Neemas v hlave nic...len mas drazdenu nervovu sustavu.....Hlava hore.Smer neurologia...a pytaj si aj lieky zatial....trva aj 3 mesiace kym bolest uplne odide
..ale odide.Lucka.
@kukulienka44 dobry den, sice stary prispevok ,ale ma zaujal. Podobne prezivam teraz . Velmi mi pomohol , ako zacat. Chcem sa opytat ci vam ten tinitus odznel , mna velmi vyrusuje. Dakujem D.
@huginko02 prosim Vas, ten Biston mal u vas nejake neziaduce ucinky? Dakujem

@leameleg ďakujem dala si mi nádej že to prejde však keď to aj tebe prešlo 😃 dakedy si myslím že mi to dakto mentolom natrel tu hlavu. No len nech sme zdravý hlavne a bude dobre