icon

Pálenie jazyka a divný pocit v ústach

suzi212
16. jún 2021

Ahojte všetci.Mali ste niekto z vás taký divný pocit v ústach,pálenie jazyka a podnebia,mravcenie...je to dosť nepríjemné.V zvýšenej miere to mám hlavne po jedle ...Som tehotná a včera som bola očkovanie,tak neviem či to s tým súvisí,mám to vlastne už 2 deň...Čo by mi pomohlo poprípade treba ísť s tým k lekárovi? na jazyku mám aj biely povlak...ďakujem za rady

Strana
z2
inka04
22. apr 2024

@ssandyy nie, nezlpsilo, uz rok a pol to mam. Vola sa to syndrom horiacich ust. Na FB je niekolko zahranicnych skupin, ktore zdielaju problemy s tzv. burn mounth syndromom. Pravdepodobne mi pri extrakcii osmicky lekar poskodil nervy. Je to jedna z teorii.

ssandyy
22. apr 2024

@inka04 A bola si na tom teste alergii? Áno viem o tej stránke, čítala som ju dosť často. Ale musela som sa odtiaľ vymazať lebo mi to nerobilo dobre na psychiku. Nič ti nepomáha? Na neurologii si bola?

ssandyy
22. apr 2024

@inka04 A teba tiež palia ústa?
A len tam kde si mala osmicku? Ci kade tade?

inka04
23. apr 2024

@ssandyy pery, jazyk a strasne sucho v ustach. Ale boli ma stale i ta strana po extrakcii

inka04
23. apr 2024

@ssandyy Nie, ja to mám po stonatologickom zákroku.

inka04
23. apr 2024

@inka04 neurolog ti max da lieky, pokial sa objektivne nic nenajde, nema ta ako liecit

izrasa
25. dec 2024

Ahojte

Tiež mám pálenie a brnenie jazyka, pier, podnebia, ďasien, hrdla ale aj oči a občas aj uši a tvár ako keby som sa potrela chilli papričkami. A k tomu ma bolia kosti, cítim únavu, zhoršenie psychiky, nechutenstvo a občas ma brnia aj prsty a chodidlá na nohách ale aj rukách, zhoršenie vnímavosti, sústredenie a pamäti

Keď jem veľmi veľa zeleniny v lete tak to nie je také brutálne. Ale v zime to je extrém

klaudia1503
16. jan 2025

@suzi212 prsoim aj ja mam to iste ako Vam to prešlo, zistili Vam nieco. Dakujem

andulkaanka
6. feb 2025

@klaudia1503 zdravím lekár na ORL .vravel že to môže byť od refluksu žalúdočnej kyseliny ,niekedy to necítim vôbec a niekedy páli , sa len pohádala som že keď zjem viac sladké tak to cítim asi tak. Kázal pri nepohode pri páleni cmulat probiotiká Bac-entos

Strana
z2