Pálenie jazyka a divný pocit v ústach
Ahojte všetci.Mali ste niekto z vás taký divný pocit v ústach,pálenie jazyka a podnebia,mravcenie...je to dosť nepríjemné.V zvýšenej miere to mám hlavne po jedle ...Som tehotná a včera som bola očkovanie,tak neviem či to s tým súvisí,mám to vlastne už 2 deň...Čo by mi pomohlo poprípade treba ísť s tým k lekárovi? na jazyku mám aj biely povlak...ďakujem za rady
Ahojte
Tiež mám pálenie a brnenie jazyka, pier, podnebia, ďasien, hrdla ale aj oči a občas aj uši a tvár ako keby som sa potrela chilli papričkami. A k tomu ma bolia kosti, cítim únavu, zhoršenie psychiky, nechutenstvo a občas ma brnia aj prsty a chodidlá na nohách ale aj rukách, zhoršenie vnímavosti, sústredenie a pamäti
Keď jem veľmi veľa zeleniny v lete tak to nie je také brutálne. Ale v zime to je extrém
@suzi212 prsoim aj ja mam to iste ako Vam to prešlo, zistili Vam nieco. Dakujem
@klaudia1503 zdravím lekár na ORL .vravel že to môže byť od refluksu žalúdočnej kyseliny ,niekedy to necítim vôbec a niekedy páli , sa len pohádala som že keď zjem viac sladké tak to cítim asi tak. Kázal pri nepohode pri páleni cmulat probiotiká Bac-entos

@ssandyy nie, nezlpsilo, uz rok a pol to mam. Vola sa to syndrom horiacich ust. Na FB je niekolko zahranicnych skupin, ktore zdielaju problemy s tzv. burn mounth syndromom. Pravdepodobne mi pri extrakcii osmicky lekar poskodil nervy. Je to jedna z teorii.