Panická porucha
Dievčatá, viete čo sa mi v noci stalo? No som si naozaj myslela že odpadnem. Keby že není manžel doma, možno aj odpadnem, pretože som bola tak vystresovaná. Zobudila som sa totiž na to že som bola zatvorená v nejakom dome a na silu ma chceli zaočkovať. Ja som vravela že ešte nie, že neskôr. Stala som pri okne, a toho Pána čo ma chcel očkovať som vyhodila z okna 😔😪 Strašne živé to bolo. Zobudila som sa na to že mi hrozné bucha srdce. Nevedela som to zastaviť celá som sa triasla. Zobudila som manžela. Spravil mi Magnosolv ukludnil má rozprávali sme sa. No trošku mám zas stres lebo ten Magnosolv je predsa len na predpis. A brala som o 9 večer no a potom mi manžel spravil ešte raz o pol druhej ráno. Ale nástup účinku bol fakt rýchlo. No som z toho vykolajena celá. Bojím sa aj zaspať.
@podmostom No veď to, že teraz sa veľmi očkovať nechcem. Veď sa to v podstate ani neodporúča tak skoro po prekonaní. A pravdupovediac sa mi nepáči že sa mám očkovať keď som tehotná.. už mi sibe z toho.
Potrebujem trošku vypustiť paru asi. Som veľmi smutná v poslednom čase. Strašne sa kontrolujem. Vkuse meriam tlak. Hmatam si na krku tep.srdca....meram oximetrom...manžel už pozerá len na mna
@vanda323 prestaň s tým pozorovaním🙂vyrábas si z toho ďalší stres.Zvldla si výborne covid v tehotenstve ...máš malé deti je toho na teba dosť.Neodporuca sa tak skoro očkovať.Moja lekárka sa nechcela očkovať ani pri kojeni aj, keď je veľa názorov, že kľudne a je to dobré pre dieťa.
Aspoň na úzkosť si niečo dávaj.Ak sa Ti toto stane len predýchať a kľud.Viem, že to je nepríjemné...a magnosiov Ti určite neposkodi.Nepozeraj správy venuj sa detom
@laila2nemyslela som to v zlom,ale kto celý život ma psychické problémy a nerieši to,je naozaj na obtiaž.Viem o čom hovorím,vyrastala som s takou matkou,ktorá začala s liečbou dávno po Tom,ako som odišla z domu.Po roku liečby sa to nedalo ani porovnať,s tým čo bolo pred liečbou.Zničila celé detstvo mne aj bratovi o otcovi ani nehovorím.Ked nezaberú prvé lieky ,záberu druhé,alebo tretie.Treba skúšať a samozrejme musí çlovek aj sám chcieť.Takze tak🥰
@luccija Ahoj. Joj keby to bolo také ľahké. Som zo seba taká smutná, sklamaná...ani neviem napísať ako sa cítim.
Pulz som mala v noci cez 200 bála som sa že odpadnem. Už mi aj hlavu ťahalo do zadu bála som sa že to neudycham. Hneď ma napadlo že keby nebol doma muž tak určite odpadnem....nechápem prečo mi tak zrazu začali silno to srdce busit. Potom sa hneď zlaknem že niečo so srdcom mám....
@vanda323 nedal Ti lekár Guajacuran či niečo na úzkosť?viem, že to nie je ľahké treba vtedy dýchať do sáčku mikrotenoveho búšenie srdca a panika prestane.Par x nádych výdych....ja som mala takého nepríjemnosti v lete tetania a magnosolv ma drží na uzde zatiaľ...🙂tiež som sa v noci budila a už chcela nech muž volá záchranku.Dychala som do sáčku asi 2x a hneď to odoznelo.Si citlivá a takí ľudia bývajú často uzkostni.nemas byť prečo smutná máš emócie...ste zdraví..muž pracuje...
@vanda323 bohuzial za prilis dobre viem,co su to panicke ataky, u mna sa necakane prejavovali tlakom niekedy za 200/140 a to bolo desive….mam velmi stresovu profesiu, beriem silne lieky na tlak, uz sa to tak casto nestava…..mne pomaha pravidelne cvicenie a vela pohybu vonku, trvalo mi to aj dva roky, kym som to bez liekov vytesnila…..

Nevymýšľaj,si určite dobrý človek ,súdiac z tvojich príspevkov.Ziaľ dnes tieto psychické choroby sú veľmi rozšírené.Vo svojom okolí vidím,že veľa ľudí takto trpí,ale nevyhľadajú odbornú pomoc.Strpčujú život svojmu okoliu,ale hlavne sami sebe.Takže hlavu hore ,teš sa na bábatko,po porode všetko vyriešiš.☺