Panika pred operáciou žlčníka
Dobrý deň v apríli idem na operaciu žlčníka no už terás mam paničky strach namyslená si choroby co keď sa ne,obudim co keď mi zlyháva srdce co keď mM rakovinu neviem co štím mam robiť ako to zastaviť a čo keď mi daco nájdu co mam robit
Ešte nikdy si nebola v narkóze? Vieš, aký príjemný pocit je pri zaspávaní? ☺️ Teš sa na to. Keď som išla do prvej narkózy, tak si pamätám moju reakciu tesne pred zaspatím - “jej, to je príjemné”. Naozaj sa nemáš čoho báť. 🍀
@mijunik fakt neverím ze as tak
Čomu neveríš? Že je to príjemné? No pre mňa naozaj áno. 😊 Neviem ako pre iných, ale mne sa ten pocit veľmi páčil. ☺️
@mijunik tak octom dám vedieť ze co to zo mnou spravilo
Ahoj, prave operacia zlcnika bola moja prva. Dokonca ked ma uspavali skusala som ci ten pocit na spanok premozem, ale kdeze 😁 uspali ma. Nie je to nic hrozne, dieta pred operaciou bola katastrofa. Par dni po operacii bolo neprijemnych, ale od predoperacnych priprav az po zobudenie vlastne ani nebudes vediet ako a budes to mat za sebou. Navyse aj po narkoze som sice bola zobudena no otapena, prvy den som prespala. Ja som si tam oddychla 😉
@littleslovak mňa oklamali😄 sestrička hovori:vyskúšam Vam ci vám bude sedieť maska,nasadila na ústa a už som o sebe nevedela😂😂😂😂😂😂
@laurikalalinka a viac nic
Autorka, ak sa tak bojis, co je samozrejme, kedze mas cas, tak si to cakanie skrat. Najedz sa toho, co nesmies a dostanes bolesti, tak ta zoperuju akutne. Nebudes sa trapit cakanim na termin😀
@oli18 hm dobrý nápad ale toho sa bojím ešte viac
Noo po anesteziii ôk,veľký hlad,noo pri slepom čreve to bolo horšie..skôr som sa zobudila s hadickou v ústach,začala som sa dusiť,noo a potom to už išlo,jedno zvracanie za druhým...ale ináč ôk jem všetko, diéty som nedrzala,sama som prišla na to co môžem a co nie...
Základ pred operáciou je veľmi nestresovat,hlavne počúvať co hovoria sestričky a lekár...poriadne počúvať vo hovoria a setko bude ok
Si presne moj pripad.v stredu mi vyberali zlcnik.mala som panicky strach velmi som sa bala.plakala som strasne ked som isla na operacku vlastne som plakala cely cas uz ako som isla do nemocnice.mala som paniku ze sa uz neprebudim.doktor ma musel ukludnovat nech sa nebojim ze este sa mu nestalo aby sa niekto neprebral.bolo to strasne hrozny pocit strachu.ale uz to mam za sebou a naozaj sa nieje coho bat.rany sa mi hoja nic ma neboli.drzim palce.ked som to zvladla ja zvladnes aj ty.
@dominika110 ja to už mám tiež chvalabohu za sebou ten pocit je neuveritelni nič ma neboli len ešte dodržuje dietu jak som sa prebrala smiala som sa nebolo to také hrozné som rada ze už je po
No vidis tak super

@simsalabim ale asi fakt to mam z psychiky