icon

Pankreas - príznaky

tomek555
1. máj 2022

Dobrý deň všetkým,mal tu niekto problém s pankreasom ? Ak je problém s pankreasom bolí brucho alebo si nejaké bolesti ? Ďakujem

Strana
z2
peterfeher1975
14. nov 2022

@jenny43 cize skúšas len diétu?? No 18teho idem na sono....potom ti napisem

jenny43
15. nov 2022

@peterfeher1975 ano, dietu.fakt je, ze ja som mala ine zazivacie problemy plynatost, nadmerny dlhodoby stres, nejedla som pravidelne, jedla som hltavo a vela sladkosti.kupila som si knihy, pocuvala som podcasty o strave a ta je naozaj alfa omega. Od nej velmi vela zavisi.tak uvidim. Plynatost mi uz skoncila.ozvi sa, ako si dopadol u lekara.

peterfeher1975
19. nov 2022

@jenny43 píšem ti ako som včera dopadla. Pankreas ok, obličky, žalúdok atd po Sone všetko ok. Elastáza je už len na 15mg. No som naďalej chvalabohu bez bolestí, všetko je ok. Dr, že to nebude riešiť pokiaľ nemám bolesti q ani lieky nemám. Neviem ci to nechať tak alebo hľadať iného dr.

jenny43
20. nov 2022

@peterfeher1975 je to zvlastne.ked lekari nevedia co, povedia, ze je to syndrom, alebo ze pokym nebudu bolesti, je to ok.ale ked uz budu, uz je dost neskoro. Este sa ta spytam-ako si na tom - sladkosti, pohyb, radost zo zivota?

cucci126
15. dec 2023

@jenny43 citam vasu starsiu diskusiu, ako ste na tom s elastazou, ja ju mam tiez znizenu, ziadne prejavy,bolesti, uz roky, len ta elastaza zo stolice stale nizka. Riesia to nejakp, alebo to nejak vysvetlili? Da sa to zvratit?

cucci126
29. dec 2023

@peterfeher1975 prosim vas ako savam tovyvinulo s elastazou? Ja mam 59, tiez ziadne bolesti a iba sleduju, mne sa to ale nezda,ze takto je to ok. Nemate viac info o tom?

13matka17
15. feb 2024

@lilope dobry den, aj sa Vam tk dako vyriešilo?

cucci126
15. feb 2024

@jenny43 zdravim, upravil sa vam ten pankreas? Ak sa smiem spytat

anaavi74
30. aug 2024

Ja som po miernych bolestiach brucha pod ľavým rebrom s vystrelivaním do chrbta bola na gastre, kde mi robili gastroskopiu. Zistili mierny zápal žalúdka, čiastočnú intoleranciu na laktózu (trávim ju na 40%) a žlč v žalúdku. Elastáza 188. Predpísali mi Kreon 25000 a po pol roku elastáza 500 a stav mierne zhoršený. Bolí ma uz aj žalúdok, črevá sa mi neustále hýbu.

Strana
z2