Pankreatická elastáza
Ak tu niekto mal tuto dg prosim kedy vám zabrali lieky a ako ste sa stravovalu?
@simisi ano jak jsem psala minulé neberu je už od prosince už 2Měsíce ....takže by to nemělo mít vliv
Jinak jak se cítím tak všelijak ale každý den prostě cítím že to není 💯 poslední dny mě bylo každé večer na zvracení že sem musela mít u postele kbelík ale nepoužila jsem ho dnes už bylo lepší uvidíme jak dnes ....
@simisi ahoj už mi není jako naposledy zlepšilo se mi trávení asi na to mělo vliv mé těhotenství do 5mesice mi bylo zlé ...hlavně žaludek ...
Pak se to zlepšilo ale začla zase zácpa 😆ale kupodivu mi je nejlépe když mám zácpu když něco špatného sním a mám průjem tak mě to bolí střeva atd.rihani nadýmání...
A trávení všelijaké jeden týden dobrý pak špatně záleží co sním k jídlu ...teď mám zase pálení žáhy 🫣
25.10. mám termín porodu tak uvidíme co bude potom...
Jinak před týdnem jsem měla test na elastazu a měla jsem ji v pořádku nad 400 výsledek...
Teď řeším očkování na černý kašel nevím zda si mám nechat bojím se nežádoucích účincích teď si vezmu jakýkoliv lék (sirup na kašel)a trávení mám opět špatné... plus na miminko jaký to může mít vliv 🤔
Moja malá 10r má elastazu 126 už sa liecime 3rok berie kreon ...neviem kde je problém prečo sa nevylučuje 🫣🤷doteraz neviem priciny

@panenka20 pozri,toto ma napr.Unilabs na stranke