icon

Pankreatická elastáza

22. feb 2023

Ak tu niekto mal tuto dg prosim kedy vám zabrali lieky a ako ste sa stravovalu?

Strana
z4
simisi
11. feb 2024

@panenka20 pozri,toto ma napr.Unilabs na stranke

panenka20
12. feb 2024

@simisi
Unas v laboratoři právě říkali že nemusím dostala jsem i letáček kde píšou že se nemusí vysazovat.
Již neberu 2 měsíce enzymy takže budu tak jako tak mít jistotu..

simisi
12. feb 2024

@panenka20 daj potom vedieť,ako si dopadla.Ja idem 6.3 na kontrolné sono

panenka20
27. feb 2024

@simisi ahoj tak už mi doktor napsal mám elastazu v normě 268.
Tak se mi oddechlo ale předtím jsem měla 366,tak snad to nevadí že se to snižuje...
Ale napsal jen výsledek a dál jestli se bude něco dít zda se mi můj zdravotní stav ještě nějak řešit nebo se to uzavře nic...

simisi
27. feb 2024

@panenka20 ahoj,to je super výsledok,aj si vysadila enzýmy či nie?A citis sa dobre?

panenka20
28. feb 2024

@simisi ano jak jsem psala minulé neberu je už od prosince už 2Měsíce ....takže by to nemělo mít vliv
Jinak jak se cítím tak všelijak ale každý den prostě cítím že to není 💯 poslední dny mě bylo každé večer na zvracení že sem musela mít u postele kbelík ale nepoužila jsem ho dnes už bylo lepší uvidíme jak dnes ....

panenka20
10. mar 2024

@simisi jak si dopadla na sonu?

simisi
10. mar 2024

@panenka20 ahoj, všetko v poriadku vraj,teda hemangióm podrástol iba trosku a mam stukovatenu pecen,to mi ukazala aj MR, ostatné ze okej,dlho mi to všetko pozerala

simisi
13. sep 2024

@panenka20 ahoj,ako sa mas? Lepšie ci stale ako na hojdačke?

panenka20
13. sep 2024

@simisi ahoj už mi není jako naposledy zlepšilo se mi trávení asi na to mělo vliv mé těhotenství do 5mesice mi bylo zlé ...hlavně žaludek ...
Pak se to zlepšilo ale začla zase zácpa 😆ale kupodivu mi je nejlépe když mám zácpu když něco špatného sním a mám průjem tak mě to bolí střeva atd.rihani nadýmání...
A trávení všelijaké jeden týden dobrý pak špatně záleží co sním k jídlu ...teď mám zase pálení žáhy 🫣
25.10. mám termín porodu tak uvidíme co bude potom...
Jinak před týdnem jsem měla test na elastazu a měla jsem ji v pořádku nad 400 výsledek...

Teď řeším očkování na černý kašel nevím zda si mám nechat bojím se nežádoucích účincích teď si vezmu jakýkoliv lék (sirup na kašel)a trávení mám opět špatné... plus na miminko jaký to může mít vliv 🤔

tepka
5. dec 2024

Moja malá 10r má elastazu 126 už sa liecime 3rok berie kreon ...neviem kde je problém prečo sa nevylučuje 🫣🤷doteraz neviem priciny

Strana
z4