icon

Pankreatitída zo žlčníka

martuska1940
24. júl 2016

Ahojte baby...bola mi zistena pankreatitida zo upchatych zlcovodov...momentalne sa liecim a o cca 2 tyzdne mam naplanovanu operaciu na zlcnik. Ak ste to mali ako vam po pankreatitide dopadla operacia a vratil sa vam niekedy po vybrati zlcnika zapal pankreasu?

Strana
z3
nancsy
28. júl 2016

@celasapremenim nepresavaju v lekarni, su namiesane z byliniek na travenie a este tam je nieco. Bola som u jedeej panej, co lieci rozne chorlby prirodnou cestou. Je to byvala lekarka, zdiagnostikuje stav a nasadi taku liecbu bylinkami.

nancsy
28. júl 2016

@celasapremenim to neviem, ake su . Ja pouzivam len tie moje.

tanika
29. júl 2016

kočky poprosím Vás pri problémoch so žlčníkom alebo pankreasom nevystrelovla vám bolesť do bedr.klbov.? inak boleesti brucha nemám len taký tlak na pravej strane, a som nafúknutá, a cítim to v chrbáte čo si mám dať bucsopan ? alegifen, alebo nospu dík za radu...lebo ja fakt neviem čo mi je , poodľa mudr. je všetko o.k. ešte sa čaká na výsledkoch na helikobaktera.

martuska1940
autor
29. júl 2016

Mna ked zacal boliet zlcnik tak som ho citila najskor v chrbte pod pravou lopatkou az ked boli bolesti velke tak v strede medzi prsiami bola bolest vacsia a ked ma chytil zapal pankresu tak ma bolelo uz potom cele brucho a to bola bokest na nevydrzanie...nikomu to neprajem.

celasapremenim
29. júl 2016

@tanika daj si silny matovy caj

nancsy
30. júl 2016

@celasapremenim ak chces, dam ti na nu kontakt.

martuska1940
autor
1. aug 2016

Som vam vdacna za kazdu vasu skusenost s pankreatitidou...lebo vobec do teraz som s tym nemala ziadnu skusenost a ani nepoznam ludi co s tymto presli.

martuska1940
autor
6. aug 2016

Este mam otazocku...po prepusteni z nemocnice a vylieceni zapalu pankresu ste brali aj dake lieky? Lebo mne povedali ze.lieky uz brat nebudem a iba keby som mala.bolesti mam.si dat buscopan.

orakula
18. nov 2017

Ja mám zkcove kamene a 2×som mala zápal pankreasu a skončila som na infuzkach.Neviete mi poradiť ako ste rodili som v 31 tt .Či pôjdem rodiť klasický ci cisarsky.

lulululululululu
13. jún 2018

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Môj otec dostal pred dvomi mesiacmi záchvat. V nemocnici sa zistilo že má kamene A upchate zlcovody. Bol má ercp. Dávali mu nejaký balonik A sietku myslím. Potom dva týždne V nemocnici, pretože mal zápal pankreasu. Potom ho prepustili domov A o mesiac mal ísť na kontrolu ct A krv. Ct vyšli výsledky horšie ako po ercp. Ale krv vyšla dobre. Doktorka ho poslala na konzultáciu K primarovi. Ten povedal že sa to niekedy stáva. Prosim Vas mali ste to niekto takto? Čo si mám O tom myslieť? bojím sa O neho.

martuska1940
autor
13. jún 2018

Ja som potom už na kontrolne ct nebola iba na sono a krv a teraz chodim kazdy pol rok na kontrolu na gastro kde mi zoberu iba krv...

lulululululululu
14. jún 2018

Dobrý deň, a prosím Vás už sa vám to znovu nevratilo ten zápal? A držíte diétu? Lebo môj otec nedrží, len obmedzil mliečne výrobky, kávu.

cicimotinka
15. jún 2018

@lulululululululu ja som mala žlčovod upchatý kameňom, snažili sa mi to vybrať ercp, no nepodarilo sa to, takže ma rezali, tiež som po ercp mala ťažký zápal pankreasu, že to býva normálne po kontrastnej látke, ktorú pri ercp dávajú do žlčovodov... potom som mala ešte pár týždňov problémy, ale všetko sa upravilo... je tomu 3,5 roka a v podstate sa mi zápal pankreasu nezopakoval... občas ma trošku popichá v boku, keď jem niečo nevhodné, ale to je všetko...

zabka888
4. jan 2019

@katka_mala ahoj, prosim ta chcem sa spytat, pisala si ze si si nedala vybrat zlcnik, uzivala si nieco cim sa ti tie kamienky odplavili? Dakujem

zabka888
4. jan 2019

@nancsy prosim ta ako sa volali tie kvapky? Neboli nahodou od firmy Joalis? Dakujem

nancsy
4. jan 2019

@zabka888 nie,nie je to od tej firmy. Sú namiesane priamo z byliniek. Tá doktorka,ktorá s tým robí robí v Novej Bani. Ak chces,dám ti na ňu cislo

sssww
10. máj 2020

Este je doporucene aspon 5 dni pred pit jabkovy dzus

https://www.youtube.com/watch?v=7IYvhfhSvaA
8611
9. okt 2020

@cicimotinka Dobrý deň,ako sa mate s tym pankreasom?

bubutko
22. jan 2022

@lulululululululu ako prosim dopadol vas otec nakoniec? problemy uz nema?

lulululululululu
25. jan 2022

@bubutko dobrý deň, už nemá, občas ho zabolí brucho ale už mu je dobre

bubutko
27. jan 2022

@lulululululululu chvalabohu.

Strana
z3