Partner nemôže dosiahnuť orgazmus
dobrý večer,
vytvorila som si nový účet,nakoľko chcem anonymitu,kedže ide o chúlostivú vec.
Máme s partnerom taký problém,ktorý nevieme,ako riešiť.bola by som vďačná za každé rady.
zatiaľ s tým partner nechce nič robiť,ani ísť k lekárovi.
Máme styk vždy s prezervatívom,preto sa partner kludne môže spraviť vo mne.Náš intímny život bol však od začiatku divný,nakoľko sme spolu najprv málo trávili času,nevinné začiatky,mali sme sladkých 18 rokov.atd.nemali sme pred sebou partnerov.Dieťa neplánujeme,sme mladí na to.Prvé dva roky to teda nebolo takmer o žiadnych intímnostiach.potom po čase však prišli vášnivé bozky,nejaké mazlenie atd.Ja som z katolíckej rodiny,sex sme nemali,mala som voči nemu zábrany,partner ma nenáhlil,hoci po nom už túžil.
tak sme fungovali len tak.potom som ja mala zdrav.problémy,sex sme mať ani nemohli ,ktoré sa prakticky ťahajú dodnes,obličky,vagína atd.gynekologické problémy.
Preto sme prvý sex odkladali strašne,ako to len išlo,potom,ked k tomu došlo naozaj,tak som hrozne krvácala,bolelo ma to,mrzelo ho,že mi tak veľmi ublížil.lebo ma fakt fest bolelo.
potom sme zase sa k tomu odhodlať nemohli pol roka zase.potom som mala opäť nejaké komplikácie,brala som kopu atb.potom však sa mi polepšilo,a chceli sme to,už to je OK,dá sa,som uvolnená,dokonca viac než on !a v tom je ten háčik,ja som už Ok,normálne pripravená,snažím sa užívať si to,nakoľko je to s ním ťažšie kedže je viac obdarený,bolestivý styk je občas,ale užívam si to,aj dosiahnem ja orgazmus,ale on nikdy! už to tak funguje pol roka,a stále nč,tak veľmi o tom básnil,aké to bude vo mne,ale on akoby nič necítil.niekedy aj jeho vzrušenie opadá a klesne.potom sa ani nemôže naštartovať,potom zase sa sťažuje,že je spotený,že je zima,že je teplo,že sa nemôže sústrediť,že neviem čo všetko...že je vyšťaveny ,unaveny z práce,ako ok,chápem to,ale začína mi to už byť divné,lebo snažím sa aj ja,povzbudzovať ho,pomáhať mu,aj slovne,fyzicky,dotykovo,neviem,či ho nepriťahujem,alebo čo,nespravil sa vo mne ani raz 😖 nemôže,už už ked sa to blíži,tak to nedokoná do konca.tvrdí,že som už moc široká,alebo zase moc uzka,že moc mokrá,že sa to šmýka,že nemôže sa tak uvolniť,že nemôže tak mega rýchlo,že ho tak silno nestláčam,lebo je príliš zvyknutý na ruku.jedine potom zaberie to,že vyjde a privediem ho k orgazmu ručne,
o čo ide?máte nejaké skúsensti,ako si s tým dať rady?čo spraviť,čo si myslieť ?budem vdačná
ale teraz vazne, anal je v tomto najspolahlivejsie, bude to tvrdsie pre neho a niektori chlapi radsej kukaju na zensky zadok nez zene priamo do tvare.....ibaze by to asi uplne nevylucilo pochybnost, ze je gay 😝
No a čo hlavne že by boli obaja spoko. Môže byť aj bi.
ja by som bi tiez nezniesla, som majetnicka 😀 aj jeho zadok patri len a len mne!
ježiš.anál:D to na to by som sa nedala,ale no ako zistenie jeho orientácie-ale má k tomu odpor,raz som mu začala drážždiť otvor,ale povedal,že fuj,nech migám odtade preč.
@libka1 nie je to vymyslená téma,nebudem sa už opakovať,nesluži na žiadne výskumy.je to žialbohu pravda
@natalym skúšať budeme sgtále...o to nejde,len ma mrzí,čo sa deje:( 😖 😖 😖
je jedno,či som malá,široká neviem aký,ale:( malo by to štimovať tak či onak,to nejde to
@marietuska No a máš to vyriešené.
je trpezlivý až moc,a neviem,či je to Ok znamenie,skôr nie,preto napadjú tie myšlienky gay a podobne.
a BI by som nechcela,nechcem sa s ním deliť o muža,nikdy !ani so ženou,ani s mužom!
@natalym čo mám vyriešené ?nič sa nevyriešilo práve naopak.ostalo ako bolo. 😒 😒
@marietuska Ale nie je gay, už nevymýšľaj. Ale fakticky toto Tvoje vyjadrovanie, buď máš 15 rokov, alebo sa zabávaš alebo nehnevaj sa si blbá.
Veď už hádam podrobný návod Ti tu nemusíme a ešte k tomu po 6 rokoch dávať, veď to ste mohli mať dve deti. A čo teda tá svadba?
podľa mňa je to na psychologa
a podľa mňa je GAY, teba má ako krovie. Skús mu navrhnúť rozchod, ako zareaguje.
@natalym moje vyjadrovanie?nerozumiem.momentálne som skončila Ing.vysokú školu.a nezabávam sa,nerozumiem prečo ma zhadzujete.
svadba je o rok.
@marietuska urcite sa ti nikto nevysmieva
chceme ti pomoct . jednoducho tu su uz stare harcovnicky a niektore baby maju taky sranda styl, ktory casom, ked tu budes brazdit a rozvirovat hladinu MK pochopis .. nie je to v zlom
a mozno je to aj preto taky skepticizmus a nedovera - ze sa tu casto vyskytuju take "fejkove" temy a baby sa tu idu rozdrapit ako chcu poradit a nakoniec si z nas robia dobry den a dobru noc cize nie je to v zlom myslene ..urcite 😉
a teraz z ineho sudka, lebo uz fakt neviem ako ti to vysvetlit 🙂 lebo nech povieme hocico stale to je malo 🙂
ty tak postupne odkryvas vsetko zo svojho zivota ...a prave preto, hlavne prave preto, ze sa idete zobrat a on ma tento problem by som to riesila s lekarom ..ja som sa ta pytala na tie deti .. ako chces otehotniet , ked on ma problem sa do teba spravit ??
tieto veci su neskutocne dolezite ... ale vy nemate problem len v sexe to sa kazdopadne da zladit ...casom , laskou, vzajomnou uctou, zladenim a vybudovanim si aj sexualneho vztahu nie len klasickeho.
A prave preto ze ste cakali predpokladam ze mate medzi sebou vybudovane priatelstvo , istu otvorenost a vzajomnu uctu a navrhla by som mu toho lekara - odobrnika - ked ta boli zub ides k zubarovi, ked mas chripku tiez, a on by sa mal tiez, ked uz nie kvoli sebe samemu, ale kvoli tebe a z ucty k tebe, ako svojej buducej manzelke, by mal ist k tomu lekarovi, aby mu zistil preco nema ejakulaciu ked sa milujete. mozno to fakt nic nie je a patri ku skupine muzov, ktory to tak maju ..ver jedno, keby si mala ty nejaky problem, tak on by chcel aby si to riesila a je pravda, ze vela zien nevie dosiahnut orgazmus ale maju ho v inej podobe ale oni pritom nepotrebuju ejakulaciu ako chlapi takze je tam ten rozdiel a nie je to podla mna ani fyziologicky normalne.
Prosim, zamysli sa nad tym, ze ked sa mas zaviazat s nikym ku sviasostnemu manzelstvu lebo take predpokladam, ze bude, ked si veriaca a aj ako veriaca nebud ako v tom podobenstve o 10 pannach... 5 z nich bolo hlupych a 5 rozumnych...vsetky si vzali so sebou lampy a sli na proti "zenichovi" ale len 5 z nich tych rozumnych si zobral do lampy aj olej ... co chcem povedat? .jednoducho bud ako ta mudra panna a predvidaj veci a nie ako nerozumna, ktora si zabudla olej a do zivota sla nepripravena..sice dobra ale nerozumna.. 😉
pretoze tieto veci mozu mat ine nasledky, moze to byt aj choroba, moze to byt iny problem ktory ta teraz trapi a neskor ked pridu starosti, moze narast do neskutocnych rozmerov ... tak preco to neriesit s odbornik

popravde, keby na mna zena vybehla s tym, ze davaj pozor, nechceme decko, asi by mi tiez prerusilo vrchol 😝 ak sa niekto prilis boji otehotnenia, tak nech robi take praktiky, ktore su bezpecne, nie to pripominat pri sexe partnerovi...