icon

Partner nemôže dosiahnuť orgazmus

marietuska
8. jún 2015

dobrý večer,
vytvorila som si nový účet,nakoľko chcem anonymitu,kedže ide o chúlostivú vec.
Máme s partnerom taký problém,ktorý nevieme,ako riešiť.bola by som vďačná za každé rady.
zatiaľ s tým partner nechce nič robiť,ani ísť k lekárovi.
Máme styk vždy s prezervatívom,preto sa partner kludne môže spraviť vo mne.Náš intímny život bol však od začiatku divný,nakoľko sme spolu najprv málo trávili času,nevinné začiatky,mali sme sladkých 18 rokov.atd.nemali sme pred sebou partnerov.Dieťa neplánujeme,sme mladí na to.Prvé dva roky to teda nebolo takmer o žiadnych intímnostiach.potom po čase však prišli vášnivé bozky,nejaké mazlenie atd.Ja som z katolíckej rodiny,sex sme nemali,mala som voči nemu zábrany,partner ma nenáhlil,hoci po nom už túžil.
tak sme fungovali len tak.potom som ja mala zdrav.problémy,sex sme mať ani nemohli ,ktoré sa prakticky ťahajú dodnes,obličky,vagína atd.gynekologické problémy.
Preto sme prvý sex odkladali strašne,ako to len išlo,potom,ked k tomu došlo naozaj,tak som hrozne krvácala,bolelo ma to,mrzelo ho,že mi tak veľmi ublížil.lebo ma fakt fest bolelo.
potom sme zase sa k tomu odhodlať nemohli pol roka zase.potom som mala opäť nejaké komplikácie,brala som kopu atb.potom však sa mi polepšilo,a chceli sme to,už to je OK,dá sa,som uvolnená,dokonca viac než on !a v tom je ten háčik,ja som už Ok,normálne pripravená,snažím sa užívať si to,nakoľko je to s ním ťažšie kedže je viac obdarený,bolestivý styk je občas,ale užívam si to,aj dosiahnem ja orgazmus,ale on nikdy! už to tak funguje pol roka,a stále nč,tak veľmi o tom básnil,aké to bude vo mne,ale on akoby nič necítil.niekedy aj jeho vzrušenie opadá a klesne.potom sa ani nemôže naštartovať,potom zase sa sťažuje,že je spotený,že je zima,že je teplo,že sa nemôže sústrediť,že neviem čo všetko...že je vyšťaveny ,unaveny z práce,ako ok,chápem to,ale začína mi to už byť divné,lebo snažím sa aj ja,povzbudzovať ho,pomáhať mu,aj slovne,fyzicky,dotykovo,neviem,či ho nepriťahujem,alebo čo,nespravil sa vo mne ani raz 😖 nemôže,už už ked sa to blíži,tak to nedokoná do konca.tvrdí,že som už moc široká,alebo zase moc uzka,že moc mokrá,že sa to šmýka,že nemôže sa tak uvolniť,že nemôže tak mega rýchlo,že ho tak silno nestláčam,lebo je príliš zvyknutý na ruku.jedine potom zaberie to,že vyjde a privediem ho k orgazmu ručne,
o čo ide?máte nejaké skúsensti,ako si s tým dať rady?čo spraviť,čo si myslieť ?budem vdačná

marietuska
autor
9. jún 2015

@vika35 asi sa jeho predstavy naozaj nenaplnili,už som nad tým takto uvažovala,asi si myslel,že to bude živočíšnejšie,spontánnejšie,lepšie,drsnejšie,a neviem čo.proste ako každý chlap.
a asi má blok aj po tom prvom "sexe",kedže som dopadla tak ako som dopadla:(

@janickacrazy hej,odkladali sme to dlho.a tak to aj dopadlo,a preto to zatiaľ tolerujem 🙂a som trpezlivá,lebo verím,že raz to všetko prejde.počkám trebárs aj rok,len nech to konečne už prejde,ja to vydržím,len nech mám záruku toho,že ma skutočne miluje a nieje homosexuál.lebo to ma asi najviac desí z celého

@alaguema ako som na to mala prísť,ked som sa ho spýtala,či je gay?podľa čoho?neviem tak všelijako sa tváril(on je dosť záhadný v prejavoch aj tak)a v rečiach ešte viac.neviem,podľa jeho reakcie usúdiť,či je alebo nie...
ako myslíš,slovo dorábanie koľko trvá?nechápem

prosím vás,nerobte si tu z toho srandičky,že je to slovná úloha a pod.mne to celé nepríde vtipné.
ono to malo dosť veľkú postupnosť.
prvé roky vôbec nič,len božteky,nežnosti,objatia
potom ruky a dráždenie
potom moje zdrav.problémy -nič.
potom jeho problémy-zase nič
potom moje nechcenie-nič
potom prvý sex strašný
potom zase dlho nič
a teraz sme s tým az naplno začali,
preto je to tých 6 rokov.sa to tak natiahlo...

@vika335 dobre si celému pochopila.ale vyvsetľovala som všetko v úv.príspevku

ivkadracova
9. jún 2015

@eeffka nehnevam sa na Teba : ) .. napisala som vsetko co ma napadlo, co by ho mohlo "roztopit", mozno ju to nadchne, vyskusa, mozno nie.. ale kedze je tu anonymne, mohla by nam o tom napsiat ; ) lebo som zvedava

natalym
9. jún 2015

@marietuska Inak obdivujem, že tak dlho ste spolu napriek tomu, že sex nefunguje. Takže nemôže to byť s Vami až také zlé, zrejme máte spolu veľa spoločného. No čo sa kazilo 6 rokov nemôže byť super zo dňa na deň. Len trpezlivosť a skúšať a skúšať.

natalym
9. jún 2015

@marietuska A čo robievate keď nesexujete?

zibi
9. jún 2015

@marietuska prepac ..nerobim si z toho srandu ..slovna uloha som skor moje nepochopene vyssvetlenie myslela ako robila si z teba srandu a z toho..
ale aspon som pochopila co si pisala..
vies poznam vela parov, ktory aj z krestanskeho hladiska nemali sex a mali ho az po manzelstve a ziadna baba nikdy nepovedla ze daco neklape pripadne rodia o 106 cize predpokladam ze to je ok ... proste sa zdrziavali pre nejaky ideal , ktory obaja vyznavali a potom ked sa vzali uz ziju aj sexualne ..ale to co mas ty mi pride ine ..vzhladom na to ze by mal byt nadrzany ako polarny motyl a preto hovorim ze ked mu na tebe zalezi mali by ste navsttivit sexuologa - urcite NIE je standardne, ze muz ejakulovat do zeny a je tam nejaky psychicky blok ... keby to bolo z tvojej panenskej blany ktora krvacala, tak by s tebou sex nechcel ziadny a nie len to zeby sa nespravil..mne to pride ze problem ma on - kedze aj on sa v podstate ochudobnuje o plnoodnoty sexualny zazitok ..nie ty - cize tooto by mal hlavne reisit on ...
a ked si s nim sexualne nespokojna tak aj sa to teba tyka ..ked nie si nespokojna a vadi ti len to preco sa v tebe nespravi ..lekarov je v kazdom meste ako mraky a bola by to moja podmienka, aby ho navstivil - moj laicky nazor standardne to nie je ....

alaguema
9. jún 2015

@marietuska môj bože...on si to robil 6 rokov sám...??? Dorábanie som si požičala od teba, ty píšeš, že ho "dorobíš rukou". Ako dlho sa pokúšate mať sex?

natalym
9. jún 2015

@marietuska A čo keby si to zobrala tak, že keď tak dlho vydrží tak nech si s Tebou robí čo chce, nech ťa dobre vypráši čímkoľvek a potom ho teda ,, dorobíš rukou ,,
Pre niekoho by to bolo šťastie. 😀

vika35
9. jún 2015

ja by som este skusila ak ste teda este neskusali. pocas toho ako je v tebe ho pri koreni drazdit aj rukou. pripadne najst miesto ktore je prenho vzrusujuce, co ja viem usny lalocik, niektori muzi maju aj bradavky citlive, tak normalne jazyckom 🙂 no ale hovorim, vy musite skusat a experimentovat. inak ja si tiez myslim, ze je to jeho problem. on mozno aj vie preco to robi takto 😉

marietuska
autor
9. jún 2015

@natalym presne on toto hovorí,čo ty,že by bolo horšie,kebyže dlho nevydrží 🙂a hned sa spraví,ako ty hovoríš,ale mne nejde o to,nech sa sprví aj do piatich minút,len nech to už konečne dokáže,lebo takto mi to už je divné a lezzie to na city.a aj na mozog

@alaguema nie,ved hovorím,nerobil sa sám 6 rokov,ale od puberty odkedy začal s tým sa robil sám,potom ja som prišla do jeho života,2 roky nič,ale potom som ho ja začala robiť ustami aj rukou.a to tiež mal také výhrady,že "silnejšie,rýchlejšie atd"..on to potrebuje,aby sa spravil staršne silno chytiť do ruky,uplne mega silno,a mega rýchlo,inak nebude,aj ked je staršne nadržaný,akoby nemal tam cit alebo čo,
tak -úplne tak že každý raz,co to ide sa snažíme mať sex,vždy,ked sme spolu len asi tak cca 5 mesiacov.že vždy,ked sme spolu.aj to ale len sporadicky,možno 3krát do týždna.

tak my sa máme radi a je nám spolu dobre 🙂veľa sa rpzprávame,ideme do kina,do divadla,len tak sa túlime k sebe,ked nebol sex,ideme na výlet do hor,alebo len tak do mesta na kávičku 🙂a tak žijeme,alebo len tak ležíme pri sebe u nás,a kukáme film dáky,ve je veľa možností,čo robiť a nemať sex.
a najmä ,ked som ja nechcela,on ma do ničoho netlačil vôbec.nechcel bť ku mne zlý.hoci ako viem,nebol nadšený,

@zibi tak musí mať nejaký dôvod,prečo sa nevie spravť vo mne 🙂to je logické,o lekárovi sme moc nevraveli,dávame si čas🙂on sa ochudobnje,ale myslím,že jemu na tom až tak nezáleží,že vo mne nie je,lebo predsa ho dorobím rukou ,a to mu bohato stačí.

natalym
9. jún 2015

@marietuska Ale je to je pekné, že sa viete spolu zabaviť aj bez sexu. Vidíš my s mojím mužom sa neviem ani normálne pozhovárať. My len o robote, nikam nechodíme, alebo sexujeme. Vykašli sa na to, že sa evie v Tebe spraviť, normálne si to uži Ty. Uvidíš keď sa uvoľníš tak to bude lepšie.
Ruka Ťa nebolí?

marietuska
autor
9. jún 2015

@natalym ano,ved preto sa mi te vzťah páči🙂že my máme vždy o čom kecať,baviť sa 🙂dokážeme aj pri sebe len tak ležať aj pol dna a nič medzi sebou nemáme,len sa objímame 🙂on tvrdí,že vychutnávamoju vonu a vlasy 🙂a mne to stačí...ja zase jeho hladkam po tvári...proste také milé to je.možno si pomyslíťe všetci,že sme deti,ale už dááávno máme po 20-ke,len sme asi sprostí no :D čo ti poviem

ked sa nad tým zamyslam

možno je to celé len tým,že
asi sa príliš nanho susrtedím🙂a on potom je v strese,ale podľa mna aj tak je v strese,lebo ja mu vždy zahláasim,že "ale žiadnedieťa ako sme sa dohodli ,davaj mega pozor ",,a on hned je taky vystresovnaý z toho,aj sa mi priznal,že si to nevie užívať,a to,že ma možno traumu,ako sa sam yjadril z násho prveho sexu,lebo som moc krvácala a plakala popritom.
tak neviem,celé všetko hrá proti nam,aj to,že sa robieval rukou a hovorí,že aj s kondomom je strašne malo citlivý ,možno mi nechce ubližiť,ako ten prvykrat,lebo ked išiel naplno a najrýchlejšie,ako vie raz,asi pred dvoma mesiacmi,tak som sa nejak blbo pohlo a mi strašne ublížil,som hroznu bolest cítila,tak mislzy až vyhrkli,lebo som nebola dosť vzrušená,tak sa zlakol a hned prestal ,tak sa asi aj bojí,aby mi neubližoval .. ...ktovie,pričin moze byt vela. povedal,že mi nechce preds aubližovať,tak opatrne so mnou jedná.ako s bábikou.
vždy tak jednal.
i ked raz ked bol pripitý a mali sme toto naše milovaníčko jemné,tak mi povedal doslova,že chcel by to poriadne tvrdo ""nech to plieska""a nie len také tutuli mutuli.....
😝 😝

betka22betka
9. jún 2015

nemôžem za to, ale myslím si, že táto téma je vymyslená- slúži ako podklad na nejakú študijnú prácu. Pár takýchto " tém" som tu už zažila

vika35
9. jún 2015

@marietuska to bude asi ten problem. boji sa aby si neostala tehotna. a asi aj ten strach z tvojej bolesti. je to tak mnohy potrebuju zaver tvrdsi a nie tutumutu pomalicky.

natalym
9. jún 2015

@marietuska Však to všetko do seba zapadá. Skúšať a skúšať. Inak Ty zase musíš aj čosi vydržať, dievča. A hlavne mu nehovor, pred orgazmom, že len žiadne dieťa. Potom skrivíš tvár od bolesti a už je po. Samé stresy. A nie si Ty fakt maličká? Myslím aj vzrastom a pod.

natalym
9. jún 2015

@betka22betka Aj mňa to napadlo, resp. že sa tu niekto na našich kecoch odbavuje. Inak toto je téma do nejakej sexuologickej poradne.

katka1981
9. jún 2015

@marietuska, vies co, vyhovorka tipu nabozenstvo u neho vobec nehra rolu. Aky ma problem neviem, hentake problemy maju skor zeny ako chlap, ale tak nie som odbornik 😀

marietuska
autor
9. jún 2015

ako nehnevajte sa,toto ma dosť uráža,nie,nie je to vymyslená téma,nemám si prečo vymýšľať také veci,len mi napadlo,že by tu žienky mohli mať s tým slúsenosti,alebo nejaký chlap,ak sa tu nájde.bodaj by som si len robila podklad pre nejakú prácu :DDDDma to aj rozosmialo,ake ste všetky pochybovačné
@vika35 no ved a on potrebuje tvrdší záver ,ako povedal,rýchlejšie,drsno,a nie pomaličky...to mi aj povedal..lenže ja inak zatiaľ neviem ..

@natalym neodbavujem sa na vás,ani na nikom,:( nooo som,maličká vzrastom,celkom,....samé stresy má chudák no :(

libka1
9. jún 2015

@marietuska to co popisujes by mi sedelo keby ste mali mozno 50 rokov alebo ste 20 rokov manzelia (uz viac priatelia ako milenci) 😅 ale dvaja mladi ludia a tie sexualne skusenosti/praktiky co mate za sebou, sorry, asi ta tiez urazim, ale tiez mam pocit ze asi budes vymyslena...

natalym
9. jún 2015

@marietuska No tak asi si malá, ak je on chlapisko. No moje malé, musíte veľa nacvičovať. 😀

natalym
9. jún 2015

@libka1 No dovoľ my sme 20 rokov manželia a bárčo vyvádzame. V tomto je môj muž fakt zlatý.

libka1
9. jún 2015

@natalym konecne!!!!! na toto cakam uz tyzdne 😀 naslo sa pozitivum 😀
no ale fakt, je to normalne aby hentake ucha lezali v posteli pri sebe a cuchali si vlasy? sak by ma v ich veku roztrhlo...

natalym
9. jún 2015

@libka1 No v tomto je fakt borec. Ohľaduplný, aj nežný aj tvrdý, ale tak aj ja sa prispôsobím, keď viem, že potom bude dobručký. Som vypočítavá. By bol ako divý pes Dingo.
Tak to by ani nevadilo, ale že žiadny posun, nie? My sme tiež nejako začínali a potom sme pridávali a menili a skúšali a tak. 😀

latvia
9. jún 2015

@marietuska necitala som vsetko..... anal ho nepritahuje?

natalym
9. jún 2015

Inak ja som mala kamošku ona bola maličká a on chlap. Ona mala furt nejaké ženské problémy a bola katolíčka, jeho išlo drbnúť, bol zlý potom, sa hádali aj skončili. Nevedeli sa nejako dohodnúť.

natalym
9. jún 2015

@latvia Šak ona je malá a on má veľký, však ju to už teraz bolí, šak by ju dotrhal.

natalym
9. jún 2015

@marietuskaja by som ten jeho orgazmus neriešila, sa pobav Ty a skúšajte stále. Kde je voľa tam je cesta, máte dlhý život.

latvia
9. jún 2015

@natalym aaaale, anal sa vie dobre roztiahnut ked sa chce 😀 okrem toho je to pre niektorych chlapov vzrusivejsie, lebo je to pevnejsie ako vagina....

natalym
9. jún 2015

@latvia No tak aj to je cesta. Inak, myslím, že to by sa mu ľúbilo.

libka1
9. jún 2015

z misionara rovno na anal, no neviem, neviem 😀

natalym
9. jún 2015

@libka1 😀 😀 😀 😀 Aj mňa to napadlo.