Partner vydáva divné zvuky a bráni mi spať
Už dlhšiu dobu ma trápi že som sa nevyspala .
Môj priateľ už dlhšiu dobu asi dva mesiace. Sa každú noc budi a začne vydávať divné zvuky a začne so mnou triasť že mal zlé sny a že sa mu nedá teraz spať. Už som mu hovorila že to nejde každú druhú noc mať blbé sny a že ma na to stále budiť . Nech si radšej zapne niečo na mobile . ( Vždy zaspí do 10 minút) Prisahám že to robí skoro každú noc !. Keď už nerobí toto tak sa zobudím na jeho chrápanie alebo to že má v noci kope .
Ja sa budím fakt každú hodinu . Samozrejme potom môj priateľ celý deň hovorí aký je unavený že sa nevyspal že dneska nič nerobí. Pritom on spí do 10 . ( Keď máme voľné dni ). A ja som hore už od napríklad 6 lebo sa mi nedá už zaspať. Keď mu poviem že chrape iba sa zduje a otočí sa . Vyzerám a cítim sa už ako mŕtvola. Keď chcem dospať cez deň . Tak ako keby naschvál robí hluk a musí stále niečo robiť aby som proste ten kľud na spanie nemala . Čo by ste robili v mojom prípade?
Su dve možnosti... buď to robí schválne a v tomto pripade by som izaj vyskúšala sa presnunut do inej miestnosti, alebo jd to porucha spánku ...
Popravde teraz som tehotná mavam strašne zive a tazke sny, nekludný spánok, a dnes v noci som zevraj priatela kopala do noh 😄😄😄 tak som aa len na tom pousmiala... minulu noc sa zas on rehotal zo sna
Takze skus ist spat inam uvidis
Nuz, aj kvoli tomuto si treba vyskusat spolu byvat a spavat pred svadbou. Ci to vobec funguje. Su ludia, co spia oddelene, pre mna osobne nepredstavitelne, ale ak by to obom vyhovovalo, preco nie.
@diewcatqoo spat oddelene alebo sa rozist. tvoje zdravie je dolezitejsie. aj kedysi krali a šľachta spavali kazdy vo vlastnej izbe a asi to malo nejaky zmysel.

Jedná sa o poruchu spánku- ochorenie,ktoré môže mať rôzne príčiny. Rieši to neurológ v spánkom laboratóriu, ale sú tam dlhé čakacie doby. Najrýchlejšie ako sa k vyšetreniu dostať, je natočiť na kameru, čo sa deje v noci, samozrejme s vedomím partnera a ukázať lekárovi. Riešenie existuje.