icon

Partner vydáva divné zvuky a bráni mi spať

27. dec 2023

Už dlhšiu dobu ma trápi že som sa nevyspala .
Môj priateľ už dlhšiu dobu asi dva mesiace. Sa každú noc budi a začne vydávať divné zvuky a začne so mnou triasť že mal zlé sny a že sa mu nedá teraz spať. Už som mu hovorila že to nejde každú druhú noc mať blbé sny a že ma na to stále budiť . Nech si radšej zapne niečo na mobile . ( Vždy zaspí do 10 minút) Prisahám že to robí skoro každú noc !. Keď už nerobí toto tak sa zobudím na jeho chrápanie alebo to že má v noci kope .
Ja sa budím fakt každú hodinu . Samozrejme potom môj priateľ celý deň hovorí aký je unavený že sa nevyspal že dneska nič nerobí. Pritom on spí do 10 . ( Keď máme voľné dni ). A ja som hore už od napríklad 6 lebo sa mi nedá už zaspať. Keď mu poviem že chrape iba sa zduje a otočí sa . Vyzerám a cítim sa už ako mŕtvola. Keď chcem dospať cez deň . Tak ako keby naschvál robí hluk a musí stále niečo robiť aby som proste ten kľud na spanie nemala . Čo by ste robili v mojom prípade?

Strana
z2
peliniak
27. dec 2023

Jedná sa o poruchu spánku- ochorenie,ktoré môže mať rôzne príčiny. Rieši to neurológ v spánkom laboratóriu, ale sú tam dlhé čakacie doby. Najrýchlejšie ako sa k vyšetreniu dostať, je natočiť na kameru, čo sa deje v noci, samozrejme s vedomím partnera a ukázať lekárovi. Riešenie existuje.

dadka1997
27. dec 2023

Su dve možnosti... buď to robí schválne a v tomto pripade by som izaj vyskúšala sa presnunut do inej miestnosti, alebo jd to porucha spánku ...
Popravde teraz som tehotná mavam strašne zive a tazke sny, nekludný spánok, a dnes v noci som zevraj priatela kopala do noh 😄😄😄 tak som aa len na tom pousmiala... minulu noc sa zas on rehotal zo sna

Takze skus ist spat inam uvidis

rebrambora
27. dec 2023

Nuz, aj kvoli tomuto si treba vyskusat spolu byvat a spavat pred svadbou. Ci to vobec funguje. Su ludia, co spia oddelene, pre mna osobne nepredstavitelne, ale ak by to obom vyhovovalo, preco nie.

isabella15
23. jan 2024

@diewcatqoo spat oddelene alebo sa rozist. tvoje zdravie je dolezitejsie. aj kedysi krali a šľachta spavali kazdy vo vlastnej izbe a asi to malo nejaky zmysel.

Strana
z2