icon

Piercing v nose a s tým spojené problémy

sunny8
15. sep 2016

Ahojte koceny teraz si pripadam ako nejaka blazniva teenka verim ze ma tu mnohe z vas sprdnu uvedomujem si ze tu maju zeny o 100% horsie problemy ako je ten moj "problem". Proste predvcerom som si dala v studiu urobit piercing do nosa. Malicka gulicka. Z dnu je ta nausnicka tak skrutena ako spiralka. Uz ma to neboli nehnisa je to ok. Akurat neviem ako si vysmrkat nos. Sople mam suche ale v tej dierke mi dost prekazaju v nadychu. Ako to riesite vy tie kt to mate ? Nejde to vyfuknut. S tym som nepocitala pri tejto nadhere.

katka253111
15. sep 2016

Nie je to tam len dnuka eate stale opuchnute?

candii
16. sep 2016

Tak mam uz piercing v nose nejaky ten rocik ( konkretne 11 rokov) a normalne si nausnicu vyberiem a vysmrkam sa no ale ty ho mas kratko moze to boliet. Chyt vatovu tycinku a vyber si ho .. ten susen 😀 .. a kvapkaj si cisty lieh na ranu

eliskaevicka
16. sep 2016

Kúpiť obyčajný , nie zo špirálou . Ja mám zvnútra raku malú guličky a vôbec mi to nezavadza

candii
16. sep 2016

@eliskaevicka len ak sa o nieco zachyti.. trebats sa jej tak aj vlas dotane moze si ho vythnut a stratit. Ja mam spiralu a nemenila by som ja s inym zakoncenim hned stratim

sashabb
16. sep 2016

@sunny8 zrejme to máš ešte spuchnuté. Piercing máš krátko, potrvá to možno mesiac pokiaľ to budeš mať komplet zahojené a bezproblémové.
Tiež mám špirálu a žiadny problém nemám, naušnicu nevyťahujem.
@eliskaevicka jeden jediný krát som si dala naušnicu ukončenú guličkou a viac by som to neurobila. Dierka v nose sa mi zúžila a naušnicu som mala problém vybrať keďže gulička vo vnútri je hrubšia ako palička v dierke (hádam sa rozumieme 😀 )

sunny8
autor
16. sep 2016

Mne ta pani co mi to robila povedala ze ta nausnicka je lepsia s tou spiralou ze tamta druha vypaduje stale ono pri pohybe tou nausnickou to boli nemam odvahu nato aby som si ju teraz vybrala :D skusala som aj tu vatovu tycinku ale nepochodila som pre tu spiralku som sa nedostala kam treba ani vyfuknut to neslo akurat som do toho posupala a rozbolelo to :D asi skusim detsku odsavacku na sopliky:D

ebi88
16. sep 2016

Ja mam so spiralou, ine mi vypadavali, a ked trrba proste si to v intimite kupelne vysprtam :D neverim ze to moze tak vadit, ziaden problem.

sunny8
autor
16. sep 2016

@ebi88 este len asi od stredy ho mam tak to pobolieva:D sak jasne ze sa tam sparam len za zavretymi dverami :D moj keby videl ze mam taky problem ma zabije ma od toho odhovaral :D nedam mu za pravdu

ebi88
16. sep 2016

@sunny8 ked wste boli tak hlavne donho teraz nevrtaj, to je najhorsie co mozes soravit. Znamena se neje zahojeny a max. Infekcie si zavedies a nikdy sa nezahoji. Ked predtane boliet v pohode vsetko ocistis, teraz chvilu vydrz. Ziaden problem ja budem mat tiez 10 rokov o chvilu a ani o nom neviem.

tyelde
16. sep 2016

komenty som nečítala, ale kým to máš takéto čerstvé tak skús sa ponadychovať trochu pary nech sa ti ten zaschnutý šušeň navlhší trochu a potom to ide ľahšie vysmrkať, alebo sa tam trochu pošprtaj, či už prstom alebo vatovou tyčinkou alebo pinzetou a vyber to 😀 potom už keď to bude naozaj zahojené....aj tak sa ti to tam bude zachytávať, ale aspoň to nebude bolieť pri vyberaní, ale treba si nájsť spôsob čo tebe vyhovuje 🙂

eliskaevicka
16. sep 2016

@sashabb pre mna najlepšie riešenie , tie úplne rovné sa strácajú to je jasne , ale táto vôbec , ďalšia vec kedže je väčší konie treba si to občas vybrať von a vyčistiť . Potom neni žiaden problém , tuto náušnicu mám cca 5 /6 rokov .a ani raz mi nevypadala , skoro vôbec necítim ze ju tam mám