Pigmentové škvrny na tvári
Mám 43 r s pod okom nepeknú pigmentovu škvrnu.Cca 1 cm veľkú.Co sa s tým dá robiť?kozmeticka mi povedala, že vyhodené peniaze, lebo laser mi to vytiahne iba z povrchu a časom bude zase tmavá.Pozerala som kožnú kliniku jedno sedenie 20 eur vyskúšať?viem, že sedení bude treba veľa.Zatial si ju prekrývam bledym Dermacolom, ale ak je možnosť niečo s ňou robiť dajte tip.Objavila sa mi asi 7 r dozadu po pôrode a je čoraz tmavsia
.
Aj ja pouzivam eucerin antipigment aj denny aj nocny. Mne sa objavili v tehotenstve na cele a uz krasne vybledli. Zakladom je ale pouzivat von opalovaci krem s vysokym ochrannym faktom ja mam na tvar spf 50.
Ja tiez odporucam Eucerin Antipigment
Pekný deň odporučila by som vám citrónový peeling je to extra očista 🙂 má viacero využitý môže sa použiť aj na tvár aj na telo 🙂 je výborný na pigmentové škvrny pekne ich zosvetli 🙂 môžte mi napísať správu 🙂 pošlem vám aj foto zákazníčok poprípade sa môžme skontaktovať aj na FB 🙂
tiez Eucerin anti-pigment alebo ine podobne produkty z lekarne
Ach, čo by som dala za 1cm škvrnu pod okom. Mám škvrnu nad hornou perou, totálne fúzy ... Celkom mi pomáha Eucerin anti pigment, mám aj sérum a v lete používam Eucerin 50 na tvár, zatiaľ je tá škvrna relatívne ok, ale kým som si zistila, ako s tým bojovať, bolo to hrozne..
@nelca84
@brezza
@arabellka1
@pandeia
@thekacicaa
@jesenzima všetky ste ho dostali zadarmo od TRND, aby ste robili reklamu či nejaká si ho aj reálne kúpila a funguje? 😀
@zuzanka.zuzu ja ho kupujem v dr. max, ked maju zlavu na znacku eucerin, neviem co je trnd
@zuzanka.zuzu no hlavne necakaj ze si kupis krem, natries a skvrna zmizne....treba pravidelnost a dlhsiu dobu pouzivat. Mne pomaha na pigmentove skvrny serum s C-vitaminom - pozor najlepsie kys. askorbova, nie nejake derivaty C-cka - ale citlivej pleti to nemusi robit dobre. Hlavne treba pouzivat krem s faktorom kazdy den - aby sa znova neobjavila.
@zuzanka.zuzu 🙄🙄🙄
Ako prevencia SPF 50 celoročne
@zuzanka.zuzu Eucerin je bezne dostupna kozmetika, to nie je nic cez MLM predaj. Zarobi na nej akurat lekaren alebo drogeria kde si ju kupis, nie ten co ju odporuca. Tie ostatne neurcite rady "Napis mi IP" tam to MLM zavana viac ako vyrazne.
Ja tiez pouzivam eucerin 🙂 a celkom fajn 🙂
Odstránenie pigmentových škvŕn je cesta zdĺhavá,vyžaduje si trpezlivosť a pravidelnú správne nastavenú pleťovú starostlivosť. Od čistenia, pílingu,masiek ,ser a krémov s SPF faktorom 30. Pre viac informácií mi napíšte kľudne sukromne. Rada Vám spravím bezplatne kozmetické poradenstvo.😉
@zuzanka.zuzu netusim co je trnd a nikto mi ho zadarmo nedal. Kupujem vacsinou na dr.max alebo kde je aktualne najlacnejsi. Pouzivam ho od aprila
Ja som mala tiez expigment 4% (skusala som aj vitamin c serum od biodermy a 0 bodov), tento mi o mesiac vybielil skrvnu komplet, ale je pri nom nutne pouzivat krem s of 50 alebo teda to miesto envystavovat na slnku, ale to nantvari tazko, ja som mala na ruke a pouzivala ho v zime, cize opal. krem som nepotrebovala. Inak je aj 2% s nim to trva asi dlhsie, ale na tvar by som asi pouzila ten so slabsou koncentraciou.
Ja som si kúpila Eucerin antipigment z nemenovanej platformy, no nevšimla som si v popise že má len 20ml...čakala som 50ml balenie. 🤨 O TRND som nepočula, no teraz mi napadlo že či to nebola práve táto vzorka? Pani mi tvrdila že nie. S tým už nič neurobím, len teda pre zaujímavosť sa pýtam.
Inak baby, po akom čase vám zosvetlil škvrny?
@nelca84
@brezza
Ja mám Biodermu hylpopigmentio vit.C a neskutocne funguje. Vybledli aj škvrny na rukách. Ale mám celoročne na sebe aj SPF 50
@holubicka28 kde sa kupuje ten expigment?
Tiez odporucam eucerin,mala som akoby fuzy nad perou a po asi mesiaci sa zosvetlili a neskor zmizli. Len mna dost stipe, aby si nebola prekvapena. A to nemam citlivu plet . Plus celorpcne SPF 50 je nutna aby sa nevratili. A neviem ci je to trnd, ja kupujem kremy normalne v lekarni.
Ja ho mam z aliexpressu.
@zuzanka.zuzu koľko ml balenie rozdávali?
@evaachesa netusim. ale je to uplne sialene, rovnako ako DM skaut, DM vzorky, DM body za (vymyslene) recenzie za ktore si potom objednaju plazovu loptu 🙊... chore chore chore 🙈😝😃
@zuzanka.zuzu skoda, ze ja som nedostala 🙈

vyskusaj Eucerin anti-pigment, mne celkom pekne zosvetlil pigmentovu skvrnu na lici, uz ju skoro ani nevidno