Pigmentové škvrny na tvári
Mám 43 r s pod okom nepeknú pigmentovu škvrnu.Cca 1 cm veľkú.Co sa s tým dá robiť?kozmeticka mi povedala, že vyhodené peniaze, lebo laser mi to vytiahne iba z povrchu a časom bude zase tmavá.Pozerala som kožnú kliniku jedno sedenie 20 eur vyskúšať?viem, že sedení bude treba veľa.Zatial si ju prekrývam bledym Dermacolom, ale ak je možnosť niečo s ňou robiť dajte tip.Objavila sa mi asi 7 r dozadu po pôrode a je čoraz tmavsia
.
@arabellka1 dobrý deň chcem sa opytat kde sa dá kúpiť expigment krém?
@arabellka1 okey teším sa
Ach, čo by som dala za 1cm škvrnu pod okom. Mám škvrnu nad hornou perou, totálne fúzy ... Celkom mi pomáha Eucerin anti pigment, mám aj sérum a v lete používam Eucerin 50 na tvár, zatiaľ je tá škvrna relatívne ok, ale kým som si zistila, ako s tým bojovať, bolo to hrozne..
@jesenzima prosim vas mam tiež problem nad hornou perou za aku dobu vám to zmizlo?
Ahojte, aj ja mam na predaj kremy expigment 4% proti skvrnam...
@jesenzima prosim vas mam tiež problem nad hornou perou za aku dobu vám to zmizlo?
@bobinka30 zmizlo mi to postupne, v priebehu zimných mesiacov, ale teda poctivo natieram. V zime SPF 30 od jari 50 .. teraz sme dokonca na dovolenke, silné slnko a zatiaľ sa mi nevrátila, dúfam, že to tak ostane

@dejka77 ale na sérum treba dať aj denný krém. SPF 50. A najlepšie používať aj retinol a serum s vitamínom C.