icon

Pigmentové škvrny na tvári

6. feb 2023

Mám 43 r s pod okom nepeknú pigmentovu škvrnu.Cca 1 cm veľkú.Co sa s tým dá robiť?kozmeticka mi povedala, že vyhodené peniaze, lebo laser mi to vytiahne iba z povrchu a časom bude zase tmavá.Pozerala som kožnú kliniku jedno sedenie 20 eur vyskúšať?viem, že sedení bude treba veľa.Zatial si ju prekrývam bledym Dermacolom, ale ak je možnosť niečo s ňou robiť dajte tip.Objavila sa mi asi 7 r dozadu po pôrode a je čoraz tmavsia
.

Strana
z3
nelca0510
24. júl 2023

@dejka77 ale na sérum treba dať aj denný krém. SPF 50. A najlepšie používať aj retinol a serum s vitamínom C.

tanulik1994
16. nov 2023

@arabellka1 dobrý deň chcem sa opytat kde sa dá kúpiť expigment krém?

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
tanulik1994
16. nov 2023

@arabellka1 okey teším sa

martinkaarastik
Autor odpoveď zmazal
ivanaamarek
Odpoveď bola odstránená
bobinka30
18. júl 2025
@jesenzima

Ach, čo by som dala za 1cm škvrnu pod okom. Mám škvrnu nad hornou perou, totálne fúzy ... Celkom mi pomáha Eucerin anti pigment, mám aj sérum a v lete používam Eucerin 50 na tvár, zatiaľ je tá škvrna relatívne ok, ale kým som si zistila, ako s tým bojovať, bolo to hrozne..

@jesenzima prosim vas mam tiež problem nad hornou perou za aku dobu vám to zmizlo?

ivanaamarek
18. júl 2025

Ahojte, aj ja mam na predaj kremy expigment 4% proti skvrnam...

jesenzima
20. júl 2025
@bobinka30

@jesenzima prosim vas mam tiež problem nad hornou perou za aku dobu vám to zmizlo?

@bobinka30 zmizlo mi to postupne, v priebehu zimných mesiacov, ale teda poctivo natieram. V zime SPF 30 od jari 50 .. teraz sme dokonca na dovolenke, silné slnko a zatiaľ sa mi nevrátila, dúfam, že to tak ostane

bobinka30
20. júl 2025
@jesenzima

@bobinka30 zmizlo mi to postupne, v priebehu zimných mesiacov, ale teda poctivo natieram. V zime SPF 30 od jari 50 .. teraz sme dokonca na dovolenke, silné slnko a zatiaľ sa mi nevrátila, dúfam, že to tak ostane

@jesenzima tak to držím prsty a verim že to zmizne aj mne ☺️

Strana
z3