Pigmentové škvrny okolo úst

lenka77lenka
25. máj 2022

Ahojte dúfam že mj poradíte. Mam 25r v lete sa mi robia pigmentove škvrny okolo úst vyzerá to hrozne . Mam aj pod očami . Neviem si radi. Ma stymto niekto skúsenosti viete mi poradiť na koho sa obrátiť alebo nejaké overené krémy sera hocičo co pomohlo vám ? Trápim sa stým už druhý rok a už ozaj neviem. Ďakujem za každú radu .

avanka
25. máj 2022

@lenka77lenka skús niveu proti pigmentovym škvrnam,je celá rada..mne pomohla

mamamasama
25. máj 2022

Anti pigment od Eucerin a hlavne spf 50

lula3108
25. máj 2022

Neustale nosit SPF 50 a idealne aj klobuk/silt aby ti na tvar slnko vobec nesvietilo. Zbavit sa ich vies viacerymi sposobmi ale budu sa vytvarat stale nove ak sa nebudes dostatocne chranit pred slnkom

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ufatess
26. máj 2022

Nad lekárskym odstránením pigmentových škvŕn si neuvažovala? Čo ja chodím do Spinnu, síce ohľadne iných vecí, ale viem, že napríklad tam tiež toto robia. Neviem, či sa to volá frakčný laser alebo tak nejak, ten prístroj, čo sa na to používa. To je podľa mňa rýchle riešenie a máš pri ňom asi najväčšiu istotu, že aj zaberie, keď to porovnáš s nejakou kozmetikou.

kika_k_s
1. jún 2022

Mne osobne pomohlo až keď mi spravili analýzu pleti. kedy mi presne povedali čo používať a nasledne mi to pomohlo pleť zjednotiť a bola zdravá. Zmiernilo to aj škvrny ale na tie som používala iný prípravok až potom ako som mala zdravú pleť. Sice to chviločku trvalo. Ale myslím si že riešenie ktore vyžaduje mavnutie prútikom je zbytočné hľadať. Pretože je lepšia ísť za zdravou zmenou.

eru331
16. jún 2022

Najlepšie je asi keď sa to takto skombinuje, že aj tá zdravotná zmena a celkovo také to zlepšenie životného štýlu nejak. Ale myslím si, že iba toto tie škvrny neodstráni, taktiež si to myslím aj o tých nejakých kozmetických produktoch. Tiež by som išla radšej cestou toho lekárskeho ošetrenia, to mi príde také najúčinnejšie.

ufatess
21. jún 2022

@eru331 to by som povedala, že je viac menej také, že by tá kozmetika udržala pleť a pokožku peknú a zdravú, ale pokiaľ už ide o také "závažnejšie" veci, tak to by som riešili takýmto nejakým ošetrením. Nemusím sa spoliehať na to, či mi nejaký krém alebo sérum alebo niečo podobné zaúčinkuje a každú chvíľu kupovať niečo nové. Toto je taká istota, alebo ako by som to povedala.

ibrunova
21. jún 2022

Celé leto nosím so sebou 50 krém a natieram sa každú chvíľu, už hádam 10 rokov a už sa mi neobjavujú, tiež som mala fľaky vyzerali ako fúzy.

galioska
21. jún 2022

@lenka77lenka treba zacat v zime a kupit krem s minimalne 30 faktorom aj to je malo naj 50. V lete riesit je neskoro. Krem natierat vzdy rano na obed opat.

sisinka001
21. jún 2022

@kika_k_s môžeš prosím napísať, kde konkrétne ti robili analýzu pleti

kika_k_s
27. jún 2022

@sisinka001 Ahoj jasné máš správu.

eru331
1. júl 2022

@ufatess no áno, ono je zase iné, keď proste používaš niečo preventívne, že aby si aj predchádzala tomu, alebo potom, keď chceš začať používať nejakú kozmetiku na eliminovanie toho problému. Mám kamarátku, ktorá ani nevedela poriadne, že čo to pigmentové škvrny sú a to ona nie je ani z tých, čo by nejaké drahé krémy a neviem čo kupovala. Záleží isto aj od tej genetiky, u niekoho je to tak u druhého inak, každopádne je fajn, že je možnosť to nejak riešiť.

ufatess
21. júl 2022

@eru331 na to kozmetika podľa mňa je, že ju používaš takto, aby si sa o seba starala a aby si dodala telu a pokožke to, čo im chýba. Ale pokiaľ ide o riešenie už nejakého problému, nejakej situácie, tak vtedy je podľa mňa účinnejší takýto malý lekársko kozmetický zákrok 🙂

martinkaarastik
5. mar 2024

Ahojte, mám na predaj krém na odstránenie pigmentových škvŕn zo zahraničia, napíšte mi do IP