Pískanie v uchu a krv po narkóze
ahojte, pisem, lebo uz som zufala. Pred tyzdnom som podstupila hysterektomiu. Odkedy som sa zobudila z narkozy, mala som velke bolesti v hlave, piskanie v usiach, tocenie hlavy. A pred troma dnami mi isla z ucha krv. Bezala som na pohotovost, odtial ma poslali na ORL pohotovost a aj na neurologicku pohotovost. Na ORL bola neochotna sestra a lekarka z Ukrajiny, ktora mala asi 23 r. .. Nemohli mi spravit audiometriu a tympanometriu,lebo vraj to sa robi v ordinacnych hodinach. takze mam prist na druhy den. aj som prisla. Skontrolovali mi sluch a vraj som "presla testami"... Dali mi iba tabletky Betahistin, na zavraty, ktory mi vobec nepomaha. Piskanie v usiach sa mi zintenzivnilo.. :( To,ze mi isla krv z ucha - to ignorovali. A ked som sa im snazila zdoraznit,ze uz davno mam problem s tlakom v uchu, ze napr.ked idem vlakom tunelom, tak si musim cely cas zapchavat usi, pretoze mam pocit,akoby mi isli prasknut bubienky. A viete,co mi na to povedali? Ze to mam asi kvoli prepazke v nose,ktoru mam trosku krivu. Kravina! Takze ostatni ludia v celom vozni maju dokonale nosy s rovnou prepazkou? Akoze ja uz nevladzem. som po operacii a este ma boli brucho, ale neviem, co mam robit, ked mi nevie nikto pomoct. mam skusit ineho ORL? Alebo mate nejake osvedcene domace liecby na piskanie v uchu? Som zufala a neviem,co mam robit. Ide mi prasknut hlava.
(Inak ,robili mi CT. Mozog mam vraj,nastastie,OK.. takze to som rada)
Dakujem za vas cas a odpovede

Ano. iny orl dr.