icon

Pískanie v ušiach po chorobe: Kedy to prestane?

foxy123
26. jan 2025

Dobrý večer neviem ako mám začať ale mám strach
Bola som týždeň chorá horúčky 40ky bolesť kosti kĺbov všetkého celý týždeň som ležala nič nerobila iba spala vstala osprchovala sa a zas do postelí pretože to sa nedalo fungovať no kde je ten problém že mi asi tak druhý deň mojej chrípky začalo pískanie v ušiach v hlave alebo ako to nazvať myslela som si že to prestane no stále nič čítala som o Tom všade mi vyskakuje len nejaký tinnitus či jak sa to píše opravte ma ak zle ušný šelest proste bez prestávky mi hučí v hlave som stoho na dne chytí ma taký strach stoho že to bude trvať navzdy zajtra mám ísť k svojmu doktorovi ktorý má pošle isté na ORL lenže sa bojím že nič nezistí a povie že to není nič pretože som čítala že veľa ľudí išlo k doktorovi a nezistili im nič a 20 rokov žijú s pískaním,hučaním , šumením v uchu ja som možno histerická ale mne stoho poslania je na vracanie oslabená sa cítim mám pocit čudný ako by som bola mimo tela taká slabosť ma chytí a strach psychicky to už nezvládam počujem to aj keď je hluk a keď je ticho normálne plačem priznám sa plačem že čo to je a kedy to prestane keďže som bola do piatku v posteli chorá jedine zajtra viem ísť k svojmu dr mohla som to napísať v skratke ale chcela som vám napísať úplne pocity pretože nikto si ma nevypicuje pretože pre všetkých doma si vymýšľam 🥹 bohužiaľ sa mi len smejú a neporadia

Strana
z2
fantaghiro21
26. jan 2025

@foxy123 rodičia ti ušné kvapky nedaju? sama si určite nič nedavaj ...

stellarstar
26. jan 2025

@fantaghiro21 ved ona je dospelá vydatá žena 😁

fantaghiro21
26. jan 2025

@stellarstar všetko to tu nečítam,tak neviem...
Pripadala mi ako pubertiacka...

foxy123
autor
26. jan 2025

Dá sa to tak povedať no som dospela histerická správaním ako pubertiak máte pravdu ženy nehádam sa super ďakujem vás všetkým za rady som zvedavá čo mi povie dr

luccija
26. jan 2025

@foxy123 môže byť a nemusí to byť tinnitus..ja som teraz tiež chorá a piska mi v ušiach mám to tak vždy veď dutiny akonáhle všetko vysmrkam a odpuchne mi sliznica prejde to.Verim, že aj u teba to bude len tym

lucka_ke
27. jan 2025

môžu to byť dutiny, neboj lekár pozrie, zistí z čoho to je a dá ti lieky, všetko bude OK len kľud

foxy123
autor
27. jan 2025

@luccija
@lucka_ke bola som u doktora dnes v ušoch nenašiel nič pozeral mi aj nos povedal že mám počkať týždeň a ísť k neurológovi

vanessa000
12. máj 2025

@foxy123 prešlo vam to peosim ?

foxy123
autor
17. aug 2025
@vanessa000

@foxy123 prešlo vam to peosim ?

@vanessa000 prepáčte že tak pozde … nie mierne to ustúpilo no pri uplnom tichu počujem mierne malý piskot zvykla som si na to celkom zhoršuje sa mi to pri bolesti hlavy alebo pri velkom hluku no zvykla som si lebo spím zo sluchadkami kde počúvam dážď🤣

Strana
z2