icon

Plánovaná operácia a menštruácia

vierka0508
13. jan 2022

Prosim poradte ako fungujú tabletky na oddialenie menstruacie, nakolko 14.3. mam planovanu operaciu, odstranenie oblickoveho kamena v celkovej anesteze. Som 2,5 mesiaca po porode, takze o nejakej pravidelnosti menstruacie sa este neda rozpravat. Prva po porode mi prisla 21.12, druha dnes, co je len 23 dni cyklu. Normalne som mavala tak okolo 30-32 dnovy cyklus. Tak predpokladam ze sa to bude hybat okolo tohoto datumu 13steho cca. Kolko dni pred menzesom sa uzivaju tie lieky a ako dlho? Co by ste mi poradili. Vdaka

viestta
Odpoveď bola odstránená
janinah
13. jan 2022

Pozri norethisteron leták lieku.ale sú jediné na predpis.

vierka0508
autor
13. jan 2022

@viestta ved pojdem, len planujem v hlave co bude lepsie. Ci oddialit tu februarovu alebo az marcovu menstr. ked ani srnky netusia kedy mi to pride

vierka0508
autor
13. jan 2022

@janinah vdaka, takze 3 dni pred ocakavanym zaciatkom. No to bude zaujimave, dufam ze sa trafim.

viestta
Odpoveď bola odstránená
matana2
13. jan 2022

@vierka0508 a treba s tym nieco urobit? Ja som mala menstruaciu pocas operacie, vyberali cistu na vajecniku. Tiez mi to prislo divne ze im to nevadi ale tak pokial oni su s tym v poho tak naco to riesit.

vierka0508
autor
13. jan 2022

@viestta myslela som tak ze ked posuniem tu februarovu, ze automaticky sa posunie aj marcova. Ale vdaka, poradim sa s doktorkou, operaciu prekladat urcite nechcem, som rada ze mi dali taky skory termin

vierka0508
autor
13. jan 2022

@matana2 a robili ti to odspodu?

viestta
Odpoveď bola odstránená
matana2
13. jan 2022

@vierka0508 laparoskopicky

daniela1911
13. jan 2022

@vierka0508 Tiež som dostala nečakane v deň laparoskopickej operácie (mám nepravidelne), normálne odoperovali. Dokonca po operácii sa pichajú infekcie na riešenie krvi, operater mi povedal, že mnohokrát ženy dostanú menštruáciu skôr (kvôli inekciám). Poraď sa s operaterom…

janinah
13. jan 2022

@vierka0508 tuto operáciu si určite zabezpeč bez menštruácie,posúvať treba až tu v marci,som operačná sestra

katka876200
27. mar 2022

Nemá náhodou niekto na predaj norethisteron?