icon

Platnosť výmenného lístka na gastroenterológiu

Včera o 10:47

Dobrý deň . Dostala som od obvdknej výmenný lístok na gastro 4.11. 2025. Hneď som sa objednala, termín som dostala na 5.12.2025 ale musela som to zrušiť kvôli zdravotným problém syna,teraz riešime veľa veci okolo neho. Zlatá pani setsricka mi povedala že sa môžem kedykoľvek ozvať. Keď dostanem termín na budúci rok, bez toho že som sa teraz objednala bude platiť výmenný lístok? Samozrejme nechcem sa objednať o rok ani v lete. V januári by som tam volala ,dávajú dosy skoro termíny. Keby som sa objednala v januári a dostala cca termín vo februári platí ešte výmenný lístok ?

biba_18
Včera o 11:00

ja som sa pýtala na dôvere - a že lístok nemá obmedzenú platnosť - ale zas niektoré ambulancie to nechcú akceptovať, lebo že odvtedy sa mohol zdravotný stav zmeniť
u teba je to ale iné - dajú ti termín vtedy kedy ti dajú, ale z novembra to bude ok...

patka06
Včera o 11:04

Výmenný lístok nemá časovo obmedzenú platnosť

larinka552
Včera o 11:11

Mne povedala sestrička na neurologii, že výmenný lístok platí pol roka.

luccija
Včera o 11:18

@anonym_autor platí

anonym_5d7a66
Včera o 11:21

Mne hovorila sestrička že lístok platí rok.

autor
Včera o 12:08

Ďakujem vám pekne

autor
Včera o 12:09

Teraz to po sebe čítam napísala som to ako dilino, ale pochopili ste ma , ďakujem 🙂

taktotedanie
Včera o 15:25

@anonym_autor ja to poviem ako zdravotnik
Ma neobmedzenu platnost avsak ak ma listok aj datum vystavenia ( nie vsetci ho davaju v tom lepsom pripade)
pri zadavani odosielajuceho lekara a kodu zadavame do systemu aj datum vystavenia vymenneho listku, ak ma datum starsi ako 6mes nedojde k preplateniu vysetrenia a vtedy uz nemozem zadat vymenny listok a pacient nebude mat evidovane, ze ho niekto odoslal a nepreplatia vykon ani odosielajucemu lekarovi
Ak ma pacient vymenny listok bez datumu, davam datum vysetrenia

autor
Včera o 19:08
@taktotedanie

@anonym_autor ja to poviem ako zdravotnik
Ma neobmedzenu platnost avsak ak ma listok aj datum vystavenia ( nie vsetci ho davaju v tom lepsom pripade)
pri zadavani odosielajuceho lekara a kodu zadavame do systemu aj datum vystavenia vymenneho listku, ak ma datum starsi ako 6mes nedojde k preplateniu vysetrenia a vtedy uz nemozem zadat vymenny listok a pacient nebude mat evidovane, ze ho niekto odoslal a nepreplatia vykon ani odosielajucemu lekarovi
Ak ma pacient vymenny listok bez datumu, davam datum vysetrenia

@taktotedanie ďakujem pekne čiže moja situácia je v poriadku áno ?

taktotedanie
Včera o 19:42
@anonym_autor

@taktotedanie ďakujem pekne čiže moja situácia je v poriadku áno ?

@anonym_autor je to v poriadku, avsak zavolala by som si cim skor aby ste mali termin, situacia sa aj u gastroenterologa moze zmenit
Hlavne po sviatkoch maju napor 😂