icon

Pleseň na nechtoch na nohách. Čo s tým?

maxx6
16. jún 2019

Prosím Vás, nemáte niečo overené na pleseň na nechtoch na nohách čo zaberie?? Skúšali veľa vecí ale nič nezabralo. Ďakujem za rady

majkaa445
16. jún 2019

@maxx6 ahoj ja som si dávala na tampón jablčný ocot a večer som si opilnikovala necht a potierala canespor krémom len ono to dlhšie trvá

jessicai
17. jún 2019

Moj manzel si robil kupel >voda, ocot a soda bicarbona Aspon kazdy treti den.

simsalabim
17. jún 2019

@maxx6 a komplexnu liecbu u kozneho ma za sebou? Myslim, ze nic ucinnejsie ako oralne antimykotika kombinovane s lokalnou liecbou nenajdes...
Este som v lekarni videla toto https://www.drmax.sk/excilor, ale skusenost nemam, myslim, ze to zaberie asi len v lahsich pripadoch.

airaw
17. jún 2019

Oreganovy olej.. po 10 rokoch mi z nechtu zmizol fľak, podľa koznej to bolo spôsobené mechanicky, ale keď mne vôbec nemizol.. až ten olej pomohol

nikpa
17. jún 2019

@maxx6 Koloidne striebro alebo tea tree olejček

pupi14
17. jún 2019

@maxx6 treba s tým ísť na kožné, sestre kožná dala taký špeciálny ako keby lak na nechty, takú vodičku to si pravidelne aplikovala až sa jej to dalo dokopy, zmizlo jej to 🙂

coco1
17. jún 2019

obyčajný Peo sprej z DM-ky. majú ho aj bežne v drogériách. mne aj mužovi pomohol. je lacný a fakt funguje. v popise produktu je uvedené antimykotický a naozaj, sprejuj pravidelne miesto, kde sa Ti pleseň vytvorila a uvidíš ,)

maxx6
autor
17. jún 2019

ďakujem za rady 🙂

valeriadk
17. jún 2019

Scholl kúra na nechtovu mykozu.

buba1811
17. jún 2019

@maxx6 tea tree olej zmiesany s olejom 1:1 olej napr. Kokosovy ma antimikoticke ucinky. Toto pomohlo aj na nexhty na rukach ..ja som to dala do flasticky s olejom.na nechty so stetcom ale robila som to mesiac ziadna zmena iba svrbenie zmizlo,a potom som to neriesila zabudla na to a asi po 2mesiacoch pokoj....a ciste biele ponozky ziadne farbene umele

eliska13
17. jún 2019

@maxx6 scholl lak z DM, alebo v lekarni maju podobny

stanulienkat
17. jún 2019

Tu ti riadne hovadiny radia,treba ísť ku kožnému A normálne sa liečiť a nie natierať blbosti na nohy. Je to vysoko prenosne.