Plostiše,komáre,blchy alebo len alergická reakcia? 🥺😖
Ahojte,prosím o pomoc...nemáte skúsenosti čo by mohlo byt toto? Včera ráno sa s tým maly zobudil a dnes ráno to už mal úplne inak,trochu si to aj rozškrabal nemám vôbec tušenie čo to je 😖 v spálni spíme všetci a postele máme prisunuté k sebe,z jednej strany synček ktorému sa to objavilo potom je naša manželská a z druhej strany mám druhého synčeka v postieľke.U nikoho iného sa niečo podobne neobjavilo...už som zúfalá...pridávam foto toho istého miesta na tele (na pravom boku) jedna foto je zo včerajšieho rana a druha z dnešného

Na komára sa mi to zdá veľa, my keď sme chytili blchu, tak štípance boli skôr na prednej časti brucha, okolie pupka a boli také viac červené a viac ohraničené. V každom prípade, ak by išlo o "zvieratko", treba prezliecť všetky postele, oprať, plus pyžamá, celú izbu povysávať. Ak by ste to chytili aj vy, budete vedieť, že je to "zvieratko", ak bude mať len on, tak porozmýšľať aj nad alergiou, čo jedol atď.
@nikolanustakova pokiaľ mal na sebe tričko tak plostice to neboli, pod oblečenie nechodia(jedine ze by to mal tak moc vyhrnute). Čokoľvek ho dostipalo, nemuselo to byť v noci. Ma tam aj oskrete, nevalal sa niekde v tráve? Mohlo ho niečo poprhlit alebo dostipat vonku... Pokiaľ sa mu to zlepší a následne sa to nebude opakovať, tak by som to neriešila. Jedine co tak niečím natrieť a prezrieť posteľ pre istotu.
Dievčatá natrela som fenistilom a zmizlo to 🙏🏽🤗

@nikolanustakova mne to príde ako keby komár to urobil alebo z jedla? Skôr ten komár