Pľúcna ventilácia počas Covid-19 - uzdravenie
Ahojte. Dostal sa niekto z takéhoto stavu? Z umelého spánku a z pľúcnej ventilácie? Máte skúsenosť? Alebo je na čase sa lúčiť?
@surama Ja na nikoho nenadávam, ja píšem o niečom čo sa stalo. A predstav si, že som s nimi hovorila, že som videla prepúšťaciu správu z nemocnice a že presne viem o čo išlo, lebo som ich volala vlastnému otcovi. Sarurácia nameraná hrozná, sám sanitár čo to meral povedal, že to nie je dobré. Lekár v BA otcovi nechcel veriť, že mu namerali takú hodnotu a nechali ho doma. Preto tu z nich zo všetkých nerobme anjelov, pretože tak ako všade, aj v ich radoch sa najdú tí čo svoju prácu nerobia z presvedčenia ale kvôli peniazom a ako sama píšeš, platy sú smiešne a potom tá starostlivosť tomu aj zodpovedá, len tá nie je smiešna ale tá je do plaču. A naozaj sa mi takáto starostlivosť nepáči! A tvoje posledné dve vety vyznievajú, pardon za výraz, trápne a detinsky. Pretože ja nehádžem každého do jedného vreca, tak ako to robíš ty a v každom z nich vidíš spasiteľa. Takže bohužiaľ, ja som len nepočula, že sa nájde aj taký, čo odmietne pacienta, ja som si to zažila na vlastnej koži.
A to, či tomu veríš alebo nie, je mi úprimne jedno. Ja viem svoje.
@marca12 @surama @elizabet173
V druhej vlne, priatelovu babku nechceli zobrat do nemocnice, mala 93 rokov, nakoniec ju po proseni priatelovej mami, zobrali. Obojstranny zapal pluc. Zomrela par dni na to.
Mojho ocina, ktory nemal ani 60 zobrali hned do nemocnice, ked zle dychal. Bohuzial v ten den mu aj zistili obojstranny zapal pluc, kyslik, ozivovanie, ventilacia. Zomrel. 😔
Moj nazor je, ze sa v druhej vlne boli preplnene nemocnice, malo personalu, pretazenost, brali do nemocnice az prilis neskoro. Niektori to dali aj s tymto stavom, niektori bohuzial nie.
Mozno aj zakladatelka by nam mohla napisat par slov o osobe, ktoru ma v nemocnici a o ktoru sa boji. Teraz je este pripadov relativne malo, tak kde to mohol dotycny chytit, ci je zaockovany a ked nie, ci povedzme zmenil na to nazor.
@tara42 to mi je úprimne ľúto
@marca12 @surama @elizabet173 dakujem Vam.

@surama ja poznam dvoch, ktori volali zachranku a zachranka neprisla, povedali len ze pokracovat v liecbe...obaja zomreli, jeden po 40tke, druhy 73rocny