icon

Pľúcne chlamýdie a ich liečba počas dojčenia

koriblik
20. jún 2016

Ahojte, mali ste niektorá tento problém? Mam tottiz plucne chlamydie a bude mi ich treba liečiť, len este dojcim. Maleho nechcem odstaviť, hoci má 9mesiacov, lebo veľmi slabo papá a záchrana je dojčenie. UM vôbec nechce, nechyti ani fľašu...
Tak či máte niektorá skúsenosť...dik

pribinak
20. jún 2016

Niektore ATB mozes užívať aj ked dojčís

katrin21
20. jún 2016

na plucne chlamydie mozes jest ATB kolko chces aj rok v kuse a nezbavis sa ich... jedine ak pridas NAC ( obsahuje napr ACC long), nieco, cim ich odmaskujes.. aby ich antibiotika vobec videli.... oni su totiz vnutobunkove parazity.... tiez sme s nimi bojovali... prestuduj si toto...
pocas kojenia asi nie, ale inak as daju riesit
kombinaciou : SAMENTO, Extrakt z olivovych listov, alebo aj Citricidal, ale vsekot spolu s NAC: 🙂
to iste plati aj pre mykoplazmy....

http://rng.nazory.eu/rubriky/ch/chlamydie

lucijag
20. jún 2016

@koriblik skus kolostrum

lubiduch
20. jún 2016

@luba41 ta odpoved na mamile mi pride trochu zcestna....ved tam vobec neriesia ake ATB ako dlho ako intenzivne atd....no neviem, som zastanca dojcenia, nie vsak za kazdu cenu. plucne chlamydie mozu byt velmi velmi zradne a oslabuju komplet cely organizmus, sposobuju sekundarne zapalove a ine procesy celeho tela, dojcenie v tomto pripade este oslabuje moznosti liecenia (pri tazsich formach chlamydii).

@koriblik ja som plucne chlamydie mala uz 2 krat, maly uz bol ale odstaveny, je to nechutna pliega a tazko sa toho zbavuje. Prvy krat kym mi ustupili tie chlamydiove parametre som brala velmi silnu kombinaciu antibiotik tusim az 6 tyzdnov. celkovo liecba trvala 2,5 mesiaca kym som sa citila lepsie. liecila ma infektologicka, bezny obvodak uz nevedel co mi predpisat. v takomto pripade by som naozaj dietatko radsej odstavila, tie lieky boli fakt silne, sama na sebe som to citila. nebola som schopna beznej existencie.

spytaj sa lekara ako to chce liecit, ak by zabrali nejake bezne penicilinove antibiotika (mne nezaberali), tak pri nich by problem s kojenim nemal byt. aj pri niektorych inych druhoch nie je potrebne dojcenie obmedzovat. Mal by ta vsak poucit lekar ze ktore to su a nie ta apriori nutit odstavit dietatko.

po prelieceni urcite mysli ale na to ze sa to moze vracat (a aj sa zvykne vracat), takze pri kazdej dalsej chorobe podobnych priznakov presvedc lekara nech ti vzdy da vysetrit aj tie chlamydie. mne sa to vracalo s kazdou virozou ale kedze som to vedela podchytit skorej tak liecba Bola jednoduchsia a kratsia. finalne mi zabrala az biorezonancia (aj ked som tomu absolutne neverila, som taky neveriaci tomas 🙂 inac tu biorezonanciu mozes v pohode pocas dojcenia, ale urcite by som sa nespolahla LEN na nu, ale prip na kombinaciu ATB+ tato alternativa 🙂

drzim palce nech ti rychlo a lahko zaberu lieky! 🙂

lumma
20. jún 2016

Ja som na to mala predpísané 3 balenia Sumamedu..

koriblik
autor
20. jún 2016

@lubiduch ďakujem za odpoveď. Bežný obvodak má nebude liečiť, mam ist na plucne. Ved ti že sa cítim mizerné a dosť ma bolia aj kĺby, najmä bedrové. A vraj to môže byť tým... tých atb sa bojím aj preto, že maly má epi a užíva dosť silné lieky... len problém je v tom že mi strašne zle je, takmer nič, ani varené ani kupene a strasne silno zvracia keď je normálnu stravu, tak ho viacmenej dojcim. Tiez mal tieto chlamydie, boli sme dva týždne v nemocnici. Je malinký oproti rovesníkom a keby ho odstavíme, tak neviem :(

lubiduch
20. jún 2016

@koriblik to mi je luto :( budem drzat palce nech sa z toho co najrychlejsie dostanes!
a ano tie bolesti poznam,mne sa to najskor prejavovalo strasnou unavou. ale ked vravim strasnou tak to bola taka unava ze som nedokazala ani z postele vstat a o maleho sa postarat. som spala 12h a rano som nevladala si sadnut. ja som sa po pravde obavala nejake ovela horsej diagnozy z toho stavu ako mi bolo 🙂
no a u obvodaka mi z krvi vysli velmi vysoke CRP zapalove parametre, nasadil ATB, zabrali, po par dnoch som sa citila ok. vybrala som balenie, krv v poriadku ja som sa citila zdrava a do tyzdna ten isty stav...zase CRP vysokanske, zase ATB atd...taky kolotoc, pri 3.baleni ma poslal infektologicke ze to bude nieco horsie a ta mi robila milion testov a teda tieto chlamydie zistila. medzitym ano velmi ma zacali klby boliet. Sranda ze kasel ani bolest pluc ani nic podobne som nemala. len ta unava a klby...

ta infektologicka mi nasadila nejaku kombinaciu antibiotik a kazala pit este nejaku specialnu vodicku na precistenie klbov, zial zu si nepamatam ako sa to volalo, nejaka ruzova voda? ale fakt uz neviem. kupovala som to v lekarni bez predpisu.

ono podla mna ked aj na plucnom vysvetlis situaciu s malym tak nejake riesenie sa najde. Ak nie a budu trvat na liecbe nejakymi silnymi liekmi tak hlavu hore....pre svoje dietatko si uz teraz spravila dojcenim maximum! ziadne vycitky ani nic podobne. hlavne sa nenechaj "zblbnut" ze ked tvoje dieta nebude kojene do 3 rokov nebude inteligentne, bude chorlave atd. dala si mu vyborny zaklad a bojujes za dojceniu aj napriek svojmu zdravotnemu stavu. Ale je potrebne aby si sa aj ty vyliecila. Jedna k neliecenymi chlamydiami ublizujes svojmu telu jednak to znovu mozes prenasat na maleho....samozrejme za diskusiu s lekarom to stoji, vysvetli svoju situaciu atd...

ja som maleho kojila do 12 mesiacov, potom sme ho odstavili a obavala som sa prechodu na flasku, lebo okrem kojenia ziadne tekutiny neprijimal...a on zacal potom ovela lepsie jest a pit vodu aj priberal viac nez ked bol kojeny...dovod neviem, mlieka som mala vela ale ako keby az potom nasiel zalubu v tuhej stave 🙂

rica1
20. jún 2016

@koriblik kde sa tymi chlamydiami da nakazit a ake su priznaky?

lubiduch
20. jún 2016

@rica1 nakazis sa zial velmi jednoducho. niekto si v autobuse kychne napr. dalej slinami, sliznicami, kaslom atd. mne lekarka vravela ze vela ludi ma chlamydie v sebe bez toho aby o tom vedeli a aby im to sposobovalo nejake tazkosti....to su potom taki prenasaci tejto choroby aj ked to vobec nemusia robit schvalne.
no a potom existuju ludia s oslabenou vnutrobunkovou imunitou ktori tuto chorobu potom dostanu. rezistenciu proti tomu nemas, mozes sa preliecit a pri dalsom oslabeni organizmu ( u mna napr nejaka ina viroza) sposobi ze pri tej prilezitosti sa znovu nakazim od niekoho tymi chlamydiami.
cize niektori ludia to bez priznakov prenasaju, ini to ako na potvrou pokazde chytia a priznaky mozu byt uplne najrozlicnejsie....chorobna unava, bolesti svalov, klbov, moze byt Kasel, vracajuci sa zapal pluc....vacsinou na tuto mozno obvodaci prihliadaju dost neskor, ked liecba inych diagnoz nezabera....pocula som ze niektorim ludom az po rokoch zistili pravu pricinu ked tie symptomy neboli uplne vyrazne....vies ze x mesiacov pokasliavali, potom kasel prestal ale zacali boliest klby....lekar si to nespojil...a tak trvalo dlhy cas kym sa nasla pricina.....

katrin21
20. jún 2016

@rica1 vzduchom. napr. aj klimou v lietadle, kdekolvek... ma to 80% ludi, ale oni su bezpriznakove, akurat ked je oslabena imunita, tak potom sa prejavia, napr. az zapalom pluc.... a tiez napadaju klby..

katrin21
20. jún 2016

@lubiduch mozu nanovo prepuknut.. prestuduj si ten link, co som dala.... a ak budes brat znova ATB jednoznacne si kup na nete serapaptazu, je to traviaci enzym, alebo aspon ten NAC ( acetylcystein ) ktory je v pripravku ACC long predavany u nas...

a mas pravdu, biorezonancia je TOP 🙂 doporucujem urcite... a da sa kedykolvek.... teda v tehotenstve moc nie, lebo vtedy sa nema chodit, kvoli tomu ze sa telo tym aj detoxikuje a tie toxiny z uhynovej reakcie mozu ist cez placentu.. ale inak sa da, pocas dojcenia myslim tiez...

rica1
20. jún 2016

@katrin21
@lubiduch bože to je strašne ☹

katrin21
20. jún 2016

@rica1 nie, strasne je to, ze lekari ludi pchaju antibiotikami, dokonca aj taky liecebny protokol existuuje, ze rok !! a nic z toho, alebo nedavaju k tomu enzymy ...
Ale ! mam kamaratku, jej otec je patolog ( riesi rozbory, priciny chorob, patologia nie je len o urcovani priciny smrti..ale aj histologie a pod.) a mamu ma detsku lekarku... a ked som mala mykoplazmy,tak mi pisala, ze si mam davat s antibiotikami WOBENZYM , aj ked je priserne drahy. lebo ze inak mi ATB nepomozu...
Takze aj niektori lekari to vedia ! nechapem, preco sa to plošne nehovori.... aspon ten wobenzym, alebo lacnejsi NAC by sa mal brat... lebo su to potvory, odolne a schovane vo vnutri buniek a mozes jest liekov kolko chces, ked sa nedostanu cez bunkovu stenu k chlamydii , mykoplazme...
detto je to aj s boreliozou tusim...

diamirka
20. jún 2016

mam vyborne skusenosti ,liecba autopatiou,informacie na autopatia sk

koriblik
autor
20. jún 2016

dakujem velmi pekne za rady, skusim popozerat a aspon ten wobenzyn skusim ...
@katrin21
@lubiduch

katrin21
20. jún 2016

@koriblik este lepsi mas ten NAC ... fakt.. precitaj si ten link do RNG. on je skvely, vyzna sa...

koriblik
autor
20. jún 2016

@katrin21 idem kuk dik

lubiduch
21. jún 2016

@koriblik pozri ja ta presviedcat nejdem, sama som dost "proti" alternativnym sposobom ktore nepoznam. napr by som v zivote nevydala peniaze za homeopatiu. Co sa biorezonancie tyka, mne pomohla, Bola mi odporucena mojou tetou, ktorej lekari ani po pol roku PNky nevedeli vyliect trombozu z pooperacneho stavu a rozpustit tromby (btw teta ma okolo 40 rokov....a lekari boli zufali)...tak zu vyskusala asi hocico a biorezonancia jej pomohla sa do mesiaca vratit do prace a normalne fungovat....
ja som tam sla ako skeptik celeho sveta, ze minimalne tu diagnostiku si urobit dam, ze uvidim. nejake diagnozy si nesiem so sebou, ale tej pani som nic nevravela co mi je. a bola som velmi prekvapena ked mi tie diagnozy potvrdila. pricom to neboli vseobecne a na kazdeho aplikovatelne veci (napr som po 2 zenskych operaciach kvoli endometrioze, co bezne pre 28r zenu nie je). a ten "pristroj" jej to ukazal ako zrasty na zenskych organoch, hlavne v oblasti vajecnika, co je 100% pravda. Tiez jej to ukazalo tie plucne chlamydie, pricom som o tom nehovorila. Alebo aj take veci ze ja viem na 100% ze mam na nieco alergiu, ale alergolog ma poslal domov ze nic z jeho testov nevyslo "nad medicinsku hranicu potvrdenej alergie"....ta pani mi vsak alergie nasla, aj potravinove a po ich vyluceni mi niektore priznaky zmizli. co sa tych chlamydii tyka, tak sa mi vracali rok, potom mi ich akoze tym pristrojom na biorezonacii "odburali" a odvtedy som to nemala. Ten jeden rok som vybrala asi 12 baleni ATB, odvtedy som brala ATB len raz (ale to som mala zapaleny koren zubny). Cize moze to byt blbost, ale za mna pocitovo mi to pomohlo...
nejdem sa bit do prs ze to je vseliek, sama som napisala ze by som sla do toho v kombinacii s klasickou liecbou od lekara, tak nemozes nic pokazit. A inac v tom clanku sa pise myslim ze o pristroji diacom. Mne bolo povedane ze to je shit, ze trbe aist tam kde maju pristroj bicom. ze funguje nejako inac....ale odborne ti rozdiel fungovania nevysvetlim 🙂

koriblik
autor
21. jún 2016

@lubiduch ja som to sla hladat ze co to je a toto mi vyhodilo. inac dnes som bola u dr. u plucneho ma vysetrili na chodbe, dr ma ani nevidel, sestricka ma poslala na infektologiu. tam mi vzali krv ci nemam cierny kasel a mam prist o tyzden ... cize dusi ma, hrdlo boli a nikto nic ... taka nasa starostlivost

colchicum
11. feb 2017

Nemáte záujem Samento. Mám ešte dve fľaštičky.

petralor
3. jan 2025

@koriblik viem ze je to už riadne stará téma. Ale pamätáte si co vam na tie chlamidie dali? Co vam pomohlo?
Tiež kojim

koriblik
autor
4. jan 2025

@petralor zdravím, fakt ze nepamätám, ale ze vôbec :(