Po akom čase môžem ísť na tretie očkovanie proti Covid-19?
Neviem nikde nájsť info o tom, dokedy si môžem dať 3. očkovanie? 2. som mala vlani v auguste, niekde som čítala, že po neviem koľko mesiacov mi to budú zase počítať akoby som išla prvýkrát, takže zase 2 očkovania.
Vo februári som mala Covid ale nemám o tom papier, iba ostatný členovia domácnosti a ja som si robila len domáci test. Stačí ak pôjdem v auguste?
My sme mali teraz Omicron, ja jedina som nezaockovana, a priebeh sme mali vsetci rovnaky-1 a pol dña teplota, zimnica, 1 deñ bolest v krku. Pravdepodobne sa uz covid, passy a obmedzenia nebudu riesit, tak este pockaj, bo vacsine krajinach uz je vsetko zrusene
Som na tom podobne, zaockovana jar 2021 a nasledne 2x covid v zime 2022… posledny omikron vo februari na tretie sa nechystam mozno v septembri upravenou vakcinou uvidim podla situacie 🙈 protilatky mam stale velmi vysoke 😊

Ono je jedno, ci 1/2/3/4te ockovanie, ono tie protilatky po troch mesiacoch su prakticky na nule, rychlo sa odburavaju - tie s prekonania aj ockovania... podla mna staci sa raz v auguste zaockovat... ak to vobec (vzhladom na to, ze to na Omikron nepomaha) vobec este niekto bude vyzadovat.