icon

Po akom čase môžem ísť na tretie očkovanie proti Covid-19?

reni666
10. máj 2022

Neviem nikde nájsť info o tom, dokedy si môžem dať 3. očkovanie? 2. som mala vlani v auguste, niekde som čítala, že po neviem koľko mesiacov mi to budú zase počítať akoby som išla prvýkrát, takže zase 2 očkovania.
Vo februári som mala Covid ale nemám o tom papier, iba ostatný členovia domácnosti a ja som si robila len domáci test. Stačí ak pôjdem v auguste?

anjelicek26
10. máj 2022

Ono je jedno, ci 1/2/3/4te ockovanie, ono tie protilatky po troch mesiacoch su prakticky na nule, rychlo sa odburavaju - tie s prekonania aj ockovania... podla mna staci sa raz v auguste zaockovat... ak to vobec (vzhladom na to, ze to na Omikron nepomaha) vobec este niekto bude vyzadovat.

tenerifka
10. máj 2022

My sme mali teraz Omicron, ja jedina som nezaockovana, a priebeh sme mali vsetci rovnaky-1 a pol dña teplota, zimnica, 1 deñ bolest v krku. Pravdepodobne sa uz covid, passy a obmedzenia nebudu riesit, tak este pockaj, bo vacsine krajinach uz je vsetko zrusene

eliska105
10. máj 2022

Som na tom podobne, zaockovana jar 2021 a nasledne 2x covid v zime 2022… posledny omikron vo februari na tretie sa nechystam mozno v septembri upravenou vakcinou uvidim podla situacie 🙈 protilatky mam stale velmi vysoke 😊

reni666
autor
10. máj 2022

@eliska105 áno ja len nechcem zas naraz tie dve očkovania

eliska105
10. máj 2022

@reni666 to urcite nebude tak… mam v okoli viacerych ludi ktori boli ockovani a nasledne prekonani a urcite si nebudeme davat dalsie 2davky..

hanelka1
17. máj 2022

@reni666 súhlas s babami vyššie, na omicron táto vakcina účinná nie je