icon

Po každom jedle mám stolicu

24. sep 2020

Čim to môze byt? Denne chodim na wc aj 3-4 krat

autor
24. sep 2020

A este ked som cely den preč s tym že niekde napriklad obedujem a dojdem vecer domov tak take krce v bruchu lebo som nebola cely den na wcku..

lenuliatko84
24. sep 2020

Daj si vysetrit radsej krv,moj otec takto chodil rok,aj sme si zarty robili a nakoniec mu zistili nador na hrubom creve.nechcem ta strasit,to vobec nie,ale chod k lekarovi radsej.

sissy27
24. sep 2020

no v poriadku to určite nie je. Otázne je, či to trvá teraz nejaký deň-dva a môže to byť len z nejakého zlého jedla - pomôže pár dní diéta, alebo je to dlhotrvajúci problém a tam potom treba ísť k lekárovi porobiť testy na intolerancie, potravinové alergie, gastro...

tslobik
24. sep 2020

Ja to mám tiež tak, ale ja to pripisujem u mňa stresu.

michaela16
24. sep 2020

Určite sa treba objednať na gastro tam ti budú vedieť povedať po vyšetrení.

krisbar
24. sep 2020

Celiakia?

marianeta
24. sep 2020

Aj mne sa to občas stane no nie vyslovene po každom jedle.. Spozorovala som ,že keď som moc hladná a najem sa tak do pol hodiny sa mi začnú krútiť črevá a preženie má.. Už viac ako mesiac chudnem ( cielene) a teda začala som jesť menšie porcie a zvlášť si dávam pozor na rýchlosť jedenia.. Odvtedy sa mi toto nestalo.. Cca týždeň po začatí chudnutia som mala vyše týždňa hnačku ,ale či som jedla alebo nie,prehnalo má aj zo sucharov..Ak to nieje dlhodobý problém môže byť aj zla črevná mikroflóra, alebo vírus..Skús probiotiká každý deň užívať..ak to do týždňa neprejde ,smer lekár..Aj žlčník to môže kľudne byť..

eriksonka1234
24. sep 2020

@krisbar alebo crohnova choroba?

maminka123abcd
25. sep 2020

To tak býva, keď piješ cikáš, keď ješ tak kakáš

janinad
25. sep 2020

U mna to bola nakoniec alergia na lepok a ciastocna intolerancia laktozy :( Ked sa tomu vyhybam, mam pokoj, ked zhresim, tak je to tak ako pises. Treba ist na gastro.

janetinka27
25. sep 2020

podla toho, ako dlho to trva. treba odsledovat aj stolicu, konzistencia, farba, mastny povrch na hladine. moze to byt cokolvek, pankreas, pecen atd.

kittykat22
25. sep 2020

Neverim, ze ta posielaju k lekarovi 😅 Si zdrava a nic ti nie je. Ja som to mala vzdy rovnako - este ako som bola dieta a nic zle s tebou nie je.

katik159
25. máj 2024

@marianeta ako ste riesili tie prehnania pri chudnuti?aj ja cielene chudnem no prehana ma potom.Davam si vecsie prestavky a mensie porcie medzi jedlami... no ma to za nasledok to ze cca hodinu po malej porcii mi zacne zrychleny pohyb criev,skvrkanie a utekam na wc.. prosim poradte ako mam upokojit tuto reakciu organizmu

marianeta
26. máj 2024

@katik159 nijak. Samo sa to upravilo. Už nechudnem, ale stále sa mi občas stane ,že ak som moc hladná a najem sa tak ma preženie.