Po odbere krvi sa cítim stále horšie: Hľadám príčiny a rady
Pred nejakým časom som sa po silnom psychickom a fyzickom vypätí (štúdium atď.) rozhodol pre návštevu lekára, keďže som sa stále necítil OK. Po popísaní prízankov mi vzali krv, pri odbere som odpadol a od vtedy to ide so mnou dolu vodou, mám stavy, že raz mi je horšie potom lepšie no cítim sa oslabený, unavený mám problémy so spánkom. Je možné že by ma ten odber takto oslabil ešte viac alebo to bol len spúšťač viacerých nahromadených problémov. Stalo sa to koncom novembra 24 a od vtedy mám v podstate peklo zo života kvôli tomu. Nevedel by mi tu niekto priblížiť možný pôvod takýchto stavov?
Ale nesranduj, ze z odberu, vsak ti nezobrali ani pol deci krvi, ktore do druheho dna organizmus nahradil.
Nie, toto odberom krvi rozhodne nebude. Toto je psychika
@danielahamar Áno, mám tetániu ako pridružené ochorenie a prejavy zvýšenej neuromuskulárnej dráždivosti
Odber jednej ampule krvi? :D neblazni, take mnozstvo tvoje telo za par hodin obnovi
To by ženy nežili.
@ivanja ahoj, skor mas strach, ze sa ti moze nahle stat nieco podobne? Moze, ale zrejme sa ti to nestane. Zrejme je pre teba tazke na to nemysliet. Musis sa s tym vysporiadat, aby si mohol znova fungovat. Skus sa zverit kamaratovi atd, mozno mozes travit teraz viac casu s ludmi, aby si mal istotu, ze nebudes sam, ak by na teba nieco prislo. Casom zistit, ze vsetko je v poriadku a ze sa to neopakuje a budes istejsi.
Áno, presne to, pocity že sa mi môže niečo stať a podobne... za minulý rok som odpadol 2x, no po tomto druhom už som začal mať viac menej vyložené obavy o svoje zdravie. Pred tým som sa s ničím podobným nikdy nestretol.
@ivanja myslim, ze dtrach to bude len zhorsovat a sam sa mozes vybicovat psychicky do stavu, ze skolabujes. Treba svoju mysel upriamit inde, co je asi najtazsie, ale ide to. Asi by ti pomohli rady od niekoho, kto sa do takej situacie uz dostal
@janetinka27 No našťastie mám kamaráta, ktorý má s podobnými stavmi skúsenosti a som s ním v pravidelnom kontakte. No tá obava spočíva skôr v tom, či za tým nemôže byť nejaké vážnejšie ochorenie. Strach, že by som mohol skolabovať som mal hlavne prvé dni po tom ako sa to stalo, neskôr mi začalo dochádzať, že je to zrejme neopodstatnená obava. No ten prvotný šok tam proste bol.
depresie, ... potrebuješ ad popr. aj inú liečbu...
môžeš skúsiť aj psychol.
@pribinak Presne tak, asi to bude psychika,Mne prvykrat v zivote kvoli preventivke do nastupu prveho zamestnania tiez pri odbere krvi som odpadla,veru od starchu, hned meral itlak ,velmi nizky, a potom pri ostatnych pri inych odberoch ,trebars chripka vsetko v pohode, ,len sa nesustred ,ze odpadnes.povedz si ze neodpadnes,
@deti95060810
@ivanja
@ivanja ano, ja zas na kazdej kontrole/preventivke u doktora mam zo stresu vysoky tlak a pulz, mavam aj 200/100 a pulz 120.
Podvedomie pracuje.

Nie. Nemáš depresiu? Ataky, tetaniu?