icon

Po zápale močových ciest

20. jún 2022

Ahojte, prosim vas tie co mavate castejsie zapaly mocovych ciest, tiez sa vam stava ze po dolieceni stale citite problem aj ked vysledky su uz dobre? Ja som po dvoch zapaloch hned za sebou a uz je to cca mesiac a stale mam casto nutkanie na mocenie a obcas aj mierne palenie.

Strana
z3
sofia1410
6. apr 2024

Biseptol a praveze v moci som nemala ziadnu baktériu iba zapal

autor
6. apr 2024

@sofia1410 ako to myslis iba zapal? Posielali moc na kultivaciu?

sofia1410
6. apr 2024

Ano

autor
6. apr 2024

@sofia1410 tak tam predsa museli nieco najst nie? Inak by si nemala zapal

sofia1410
6. apr 2024

Na pohotovosti mi povedali ze ma zapal mocovych ciest ale baktéria v moci nebola tak ja neviwm

autor
7. apr 2024

@sofia1410 na pohotovosti ti ale asi robili len ten palickovy test nie? Je ti uz teraz lepsie ci ani nie?

sofia1410
7. apr 2024

Normalne v labaku mala som zvýšené leukocyty krv v moci ano uz mi je omnoho lepsie

strasko
30. máj 2024

@sofia1410 dievčatá, ja sa vám sem pripnem, nech nezakladam novu temu a mozno to niekomu niekedy pomoze.
Ja som teraz tiez po dalsom zapale, liecba 2x atb a presne mam stale taky pocit akoby ma nieco palilo, ine dni nie. Z labaku som mala podobne ako tuto slecna/pani len zvysene CRP, leuko a eryteocyty, bakteria ziadna, v moci viditelna krv.
Dnes sono na urologii v pohode, prvykrat v zivote ma cievkovali uvidime co vysledky. Este musim absolvovat gyno, lebo sa mi do toho domontovala aj nejaka mykoza alebo co 🙈 chcem poslat na testy aj manzela, uvidime...
Inak si kvapkam kapucinku (ked nezabudnem), beriem vytazok z brusnic 1x denne + d manozu 2-3x denne, periem si gaťky zvlášť v dezinfekcii na prádlo. Dnes mi napisali urovaxom a uvidíme ďalej po výsledkoch... zápaly sa mi inak opakujú, teraz som mala 2 roky pokoj po biseptole ale bola som vo vírivke a 3 týždne na to sa spustilo peklo, tak neviem, či môže byť po takom čase ale akosi som sa na to upla, že je to z toho 😥

gabikasv321
19. aug 2024

@strasko
@sofia1410
Mate este tazkosti? Zistili Vám niečo?
Ja to mam tak isto, plno bakterií v moči, leukocyty tiež , ale na kultivácii žiadna baktéria nevyšla.
Už som brala zinnat, ten vôbec nepomohol.. teraz užívam Ciprofloxacin nakoľko som mala zasa strašné rezanie nakonci močenia až do krvi.. močím normálne množstvo, žiadne po kvapkách, ale stále to rezanie nakonci

sofia1410
20. aug 2024

@gabikasv321 ahoj nie preslo mi to po antibiotikách asi za 4 dni sa to zlepšilo ale este som nikdy nemala takyto zapal a nic mi nezistili bola som aj na urológii aj na gyne v podstate som mala len slabe hodnoty ako keby zápalove ale teda ta bolest bola hrozna ja som ani nemala bolesti pri moceni mala som časté ale mna bolela ako keby močová trubica alebo co mna to bolelo v kuse

sofia1410
20. aug 2024

@gabikasv321
Inak ja som pila sodu z vodu a mam pocit ze to pomahalo

strasko
21. aug 2024

@gabikasv321 mne nakoniec robili ešte vaginálny ster a zistili mi prítomnú baktériu gardnerella a mykoplasma, preličili sme sa s manželom obaja Dalacinom a robili mi s tým aj rezistenciu a zistili, že ATB, čo som dovtedy užívala, tak boli rezistentné na tieto dve práve. Nevzdávajte sa, ak nenájde nič urológ, dopytujte sa na gynekológii, ťažkosti nemáte určite z ničoho. Stále ale držím režim, že nohavičky periem separé v sanytole a užívam d manózu a brusnice (od gym beam tablety)

gabikasv321
21. aug 2024

@sofia1410 a ake antibiotika si uzivala?

gabikasv321
21. aug 2024

@strasko mne tie stery boli robene, tam vsetko negativne.. ale nieco to vyvolavat musí

strasko
22. aug 2024

@gabikasv321 tak potom neviem veru :( ale určite to nie je bez príčiny, nevzdávajte to

vorkola
30. sep 2025

@anonym_autor Je to sice starsia diskusia,ale skus sedacie praslickove kupele

Strana
z3