icon

Pocit ako keby mi niečo stiahlo v krku

llenka014
19. jún 2021

Mám občas zvláštny pocit ako keby mi niečo stiahlo v krku

sasha10
19. jún 2021

Nemáte ten pocit len ked ste v strese? Neviem musíte viac popísať.

llenka014
autor
19. jún 2021

@sasha10 no ako keby mi občas niečo stiahlo v krku sa

llenka014
autor
19. jún 2021

@sasha10 a občas mi aj buší srdce jedno s druhým

malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 a občas sa aj moc sleduješ 🙂 Neboj, to sa stáva, nemusí to byt hneď diagnoza…

llenka014
autor
19. jún 2021

@malinoismum áno ale neviem čo s tým

malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 Žiť dalej? - čo akože chces riešiť? Chod k doktorovi teda… nech ta aj ten vysmeje 🙂 naozaj nerieš, nieje to zdrav. Problém…
- to akurát sedím s mojou mamou zdrav. Sestrou (robí v ambulancii všeobecného lekára) - odkazuje že si máš užívať den a slnko a neriešiť blbosti a ako som aj ja poznamenala, nesledovať sa príliš…

llenka014
autor
19. jún 2021

@malinoismum No len nie je to tak ľahké, vždy niečo mi je

malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 a nebude to tým PRÁVE - že sa proste stále sleduješ? Máš veľmi blízko k hypochondrovi, ba si dovolím napísať ze po tomto tvojom poslednom komentári - ním si.

llenka014
autor
19. jún 2021

@malinoismum bola som u psychológa už

llenka014
autor
19. jún 2021
malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 Tak potom neviem na čo sa radíš aj tu, máš tam jasne napísané že sa CHOROBNE SEBAPOZORUJES !!! A ty sa pýtaš na hrču v hrdle na fóre, to je už aj na psychiatra, pardon. Pri všetkej vážnosti.
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

llenka014
autor
19. jún 2021

@malinoismum nie hrča ako keby pocit sťahovania to je

malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 aj mi rozumieš čo som ti napísala alebo sa stále budeš vracať k sťahovaniu hrdla???

llenka014
autor
19. jún 2021

@malinoismum rozumiem ale neviem ako tomu predísť raz sa mi srdce rozbúši potom ťažšie dýcha no vždy niečo po najnovšom sťahovanie v hrdle až mám pocit že to je srdce

malinoismum
19. jún 2021

@llenka014 Si chorá lebo sa moc sleduješ dievča máš to písomne od lekára !!!

- tomuto rozumieš??? Lebo stále si ideš svoje o stavoch…

aniele
19. jún 2021

@llenka014 Zamestnaj sa niečím. Tvor, pestuj kvety, čokoľvek. Zamestnáš ruky i hlavu, nebudeš mať čas sa sledovať.

llenka014
autor
19. jún 2021
petamich
19. jún 2021

@malinoismum myslim, ze tu je zbytocna akakolvek snaha 🙂
@lienka014 my ti nepovieme viac ako uz mas v zaverecnej sprave od psychologa - evidentne s hrdlom ziadny problem nemas, rovnako ako so srdcom a ak ti sedenie u psychologa nepomaha a ani tie odporucenia co ti tam dal, zvaz navstevu psychiatra, drzim paste!

sasha10
19. jún 2021

áno máte pravdu, pre "nás" je to nepochopiteľné a prehnanné, ale ona ma "diagnózu" a asi si to ani neuvedomuje čo robí, a že sa pozoruje a nevie cesty späť. Takže jej to nevysvetlíš.

sasha10
19. jún 2021

@llenka014 A ty s týmto túto na fóre fakt nepochodíš dobre. Táto téma nie je na verejné fórum, je to na konzultáciu s psychológom/psychiatrom a blízkou rodinou. Tuto ta nikto nepochopí, a nikto ani nepomôže. Zbytočne si len znižuješ ešte psychiku akú máš, komentami od druhých

malinoismum
19. jún 2021

@sasha10 presne tak…
Ja len čakám kedy sa niekto chyti, vynadá nám a oni dve sa spoločne budú podporovať v neexistujúcich diagnózach a dievča bude na tom ešte horšie psychicky..
lebo vieme že tu mame take “odborníčky” 😉😉

jana_eyre_2
19. jún 2021

Super, že to riešiš u odborníka, treba to riešiť aj ďalej.. ak budeš dodržovať psychoterapiu čo ti je doporučená, tak prestane aj sťahovanie v hrdle.. treba komunikovať so svojím doktorom, tu ti nikto neporadí viac..