Pocit "Ihličky" po tele - čo to môže byť?
Zažil niekto už tento neprijemny pocit? Akoby vas niekto jemne pichal tenkou ihlou rôzne po celom tele, vsetky vysetrenia mam v poriadku krv, alergia atd. Sem tam ma aj zasvrbi pokozka. Co mi chce telo povedat?
Veľmi zajímavé čítanie. Ja mám pocit ihličiek alebo ako keby som si ľahla do sklenej vaty od detstva a je to vždy len v lete!!!!! Horúco keď je, moje telo je lepkavé, cítim maximálny diskomfort, nenavidim to z duše a všetko ma svrbí a pichá. V živote by mi nenapadlo ísť si pýtať diagnózu k lekárovi 🤣 ale akurát som to spomínala kamoške a ona mi poslala link, tak čítam. Pichanie mám kade tade, na nose, spankoch, lícach, krku, chrbte, ruky, nohy...proste všade 🤣 a je to z tohto zasraného odborného nechutneho leta, ktoré z duše nenávidím. Akonáhle sa osprchujem a zmijem ten lepkavý slaný pot zo seba, všetko je preč.
@millky mám presne to isté.Ihličkovanie po celom tele len v lete keď mi je veľmi teplo alebo som vonku a je teplo.Taký čas ledva čakám nech budem doma pod sprchou.Nikdy som to predtým nemala len odkedy som v prechode,je to už pomaly 5rokov.Do prechodu som vstúpila v štyridsiadke.Úplne som sa prestala odvtedy tešiť na leto,na dovolenky… Môžem sa spýtať či Vám to ešte pretrváva aj naďalej a či ste s tým bola aj u lekára? Ďakujem
@millky mám presne to isté.Ihličkovanie po celom tele len v lete keď mi je veľmi teplo alebo som vonku a je teplo.Taký čas ledva čakám nech budem doma pod sprchou.Nikdy som to predtým nemala len odkedy som v prechode,je to už pomaly 5rokov.Do prechodu som vstúpila v štyridsiadke.Úplne som sa prestala odvtedy tešiť na leto,na dovolenky… Môžem sa spýtať či Vám to ešte pretrváva aj naďalej a či ste s tým bola aj u lekára? Ďakujem
@stana111 nebola som, mám to roky....roky rokúce. A dnes mám 33. Mám to iba v lete. Nepripisujem tomu dôvod ísť k lekárom.

@mirka4821 ja som mával zo stresu svrbenie na chrbte a na predlaktiach a ramenách. Myslel som najprv, že je to alergia ale bolo to zo stresu. Aj som sa budil na to. Píšeš, že máš takú povahu že sa pre všetko trápiš. Neuspokoj sa s tým a vedome cvič iný spôsob myslenia,