icon

Pocit "Ihličky" po tele - čo to môže byť?

mirka4821
8. dec 2018

Zažil niekto už tento neprijemny pocit? Akoby vas niekto jemne pichal tenkou ihlou rôzne po celom tele, vsetky vysetrenia mam v poriadku krv, alergia atd. Sem tam ma aj zasvrbi pokozka. Co mi chce telo povedat?

Strana
z4
slovakboy
6. máj 2025

@mirka4821 ja som mával zo stresu svrbenie na chrbte a na predlaktiach a ramenách. Myslel som najprv, že je to alergia ale bolo to zo stresu. Aj som sa budil na to. Píšeš, že máš takú povahu že sa pre všetko trápiš. Neuspokoj sa s tým a vedome cvič iný spôsob myslenia,

stana111
1. jún 2025
@millky

Veľmi zajímavé čítanie. Ja mám pocit ihličiek alebo ako keby som si ľahla do sklenej vaty od detstva a je to vždy len v lete!!!!! Horúco keď je, moje telo je lepkavé, cítim maximálny diskomfort, nenavidim to z duše a všetko ma svrbí a pichá. V živote by mi nenapadlo ísť si pýtať diagnózu k lekárovi 🤣 ale akurát som to spomínala kamoške a ona mi poslala link, tak čítam. Pichanie mám kade tade, na nose, spankoch, lícach, krku, chrbte, ruky, nohy...proste všade 🤣 a je to z tohto zasraného odborného nechutneho leta, ktoré z duše nenávidím. Akonáhle sa osprchujem a zmijem ten lepkavý slaný pot zo seba, všetko je preč.

@millky mám presne to isté.Ihličkovanie po celom tele len v lete keď mi je veľmi teplo alebo som vonku a je teplo.Taký čas ledva čakám nech budem doma pod sprchou.Nikdy som to predtým nemala len odkedy som v prechode,je to už pomaly 5rokov.Do prechodu som vstúpila v štyridsiadke.Úplne som sa prestala odvtedy tešiť na leto,na dovolenky… Môžem sa spýtať či Vám to ešte pretrváva aj naďalej a či ste s tým bola aj u lekára? Ďakujem

millky
12. sep 2025
@stana111

@millky mám presne to isté.Ihličkovanie po celom tele len v lete keď mi je veľmi teplo alebo som vonku a je teplo.Taký čas ledva čakám nech budem doma pod sprchou.Nikdy som to predtým nemala len odkedy som v prechode,je to už pomaly 5rokov.Do prechodu som vstúpila v štyridsiadke.Úplne som sa prestala odvtedy tešiť na leto,na dovolenky… Môžem sa spýtať či Vám to ešte pretrváva aj naďalej a či ste s tým bola aj u lekára? Ďakujem

@stana111 nebola som, mám to roky....roky rokúce. A dnes mám 33. Mám to iba v lete. Nepripisujem tomu dôvod ísť k lekárom.

Strana
z4