Pocit na zvracanie a čapy v mandliach
Baby prosim vas co mi pomoze?od vcera večera mam neustali pocit na zvracanie,nechuti mi jest ani pit.zaspala som az o jednej rano co sa mi vkuse sliny zbiehali na vracanie.rano som mala tie biele tvrde guľky na mandliach (čapy), unavena som.zo všetkého ma naťahuje.uzlinu mam na krku zvacsenu.v bruchu taky sprosty pocit.teplotu nemam.
@chiaramonika pekne chod k doktorovi znova. Mňa od 16 bolievali kolená, prešlo mi to na lakte,zápästia, bedrové kĺby, no všade. Takmer 6 rokov ma všade odpinkavali, že len simulujem :@ nádhera... nakoniec chronický zápal mandlí, zvýšené aslo a neviem čo všetko ešte. Naozaj to moze narobiť V tele zle...
Oprava. 8 rokov 😀 až v 24 som podľa nich už nesimulovala 😀 mandle išli von a ja mam odvtedy svätý pokoj
@chiaramonika...este ma napadlo mohli ti urobit aj odber krvi ako CRP, ASLO ,sedimentaciu krvi a vyter z mandli na kultivaciu...tam sa to krasne ukaze...,inak nic prijemne teda... 😒 , uz by som to nechcela zazit...,drzim ti palec...
@ushuaia a čo značí biely povlak s červenými bodkami ?
@chiaramonika prepac, nemal tam byt like, moze svedcit o bakterialnej infekcii... 😒
@chiaramonika inak ja sa normalne cudujem ze ta doktor poslal s takymto zapalom domov, dal ti kloktat a vraj dietu... 😕
@ushuaia a naparovat sa nad slanou vodou prosim pekne.ja som sa tiez divala.uz som dokonca bola presvedcena ze zbytocne chodím po doktoroch ze tam asi naozaj nic nemam.
@chiaramonika ked som ja mala mandle, ako som spomenula moju skusenost...bola to katastrofa...ale mala som stastie na lekarov, kedze som sama sestricka...,a najma je tomu par rokov...,byt tebou volim pohotovost, alebo na rychlo ineho lekara...viem ze odpoved od veci...ale nenechala by som to len tak
@ushuaia idem dnes na pohotovost.vies ja žijem v Nemecku takze je to trochu ťažšie
@chiaramonika ach tak, no to sa ani necudujem, Inak my tiez nezijeme na sk...ale momentalne sme natrafili na dobrych lekarov...juj drzim ti palce...
@ushuaia dakujem.
Mam atb od stredy no zda sa mi akoby Som mala hnisu viac na mandlí alebo akoby mi to vobec nemizlo. Nemáte s tym niekto skúsenosť ? Porazí ma. Aj napriek liekom to ostáva. Nevies mi prosim poradiť preco ? Zda sa ze vies ked si študovala medicínu @kuwait
Dober tych 7 dni a dezinfikuj si usta,viac v IP
@kuwait presne na týchto miestach na ľavej väčšia na pravej menšia. Take hrcky tvrde. Ako guľky. Na ľavej tak 1,5 cm x 1 cm
zvacsene mandle v hrdle .
Dobry vecer zelam. Dnesom bola u lekarky pretoze ma bolelo v krku,pri prehlatani. A mam pocit ako keby som mala v krku neprehltnuty rozok. Lekarka mi povedala ze mam zvetcene mandle ale lavu viac ze nevidi co zanou je. Aj mi hovorila co to moze bit ale v strese som zabudla.Ze ak ma to neprestane boliet v pondelok mam prist na kontrolu a dala mi aj antibiotyka. Ze by ma poslala ku krcnemu. Ako nahle mi povedala ze lava mandla je zvetcena a ze nevidi co za nou je vylakala som sa a opytala som sa jej ci to neni rakovina ale uistila ma ze nie ze keby mi nieco take vazne nasla hned by ma poslala do nemocnice na vysetrenia. Preto sa vas chcem opytat ci ma niekto taketo skusenosti. Clocek ma uz strach vsade pocuvate o tejto zakernej chorobe. Dakujem za vsetky rady a odpovede.

@kuwait @chiaramonika...ako pise kuwait s kloktanim nic nevyriesis...mas tam riadny zapal a biely jazyk s cervenymi bodkami tiez o niecom svedci...