Pocit ťahania pery do ľavej strany
31. dec 2021
Ja uz takto ďalej nevládzem. Stále si buď niečo nahovaram alebo už neviem sama. Mám pocit že sa psychicky zrutim.
Zdá sa mi že mi dolnú peru začalo ťahať do ľava. Som z toho nervózna, vyšetrovala má ale neurologička, a tá skonštatovala že je to ok. Že mi nič není, že ten výpadok zraku vtedy mohla spôsobiť migréna. Som zúfalá neviem či som fakt psychopat alebo čo už. Neviem sa na nič sústrediť. Nevládzem uz takto ďalej! Naozaj nevládzem! Môže to byť aj z toho že nemám v ústach protézu? Ťahá mi mám pocit dolnú peru a protézu mám hore . Len teraz ako sme v nemocnici, tak ju nemám založenú.

@ukulela - Nehnevaj sa ale nebudem sa viac vyjadrovať ku vakcínam, takže už naposledy, nie som antivaxer ani konšpirátor do týchto tém sa zásadne nezapájam nikomu očkovanemu nič zlé neprajem, sama mám veľmi blízke osoby očkované. Ak niekto považuje neočkovanych za antivaxerov a konšpiratorov tak prosím. Ja mám svoje dôvody je ich viac ako dosť a tak ako má každý právo ísť sa očkovať i my ostatní máme sa právo neočkovať a nebyť za to považovaní za sprostých a menejcenných ale tak budiš. Na autorke mi veľmi záleží tak som si dovolila vyjadriť sa i k tejto téme. Viac nemám potrebu. Viem sú neočkovaní ktorí to vkuse riešia a nasilu pretlačaju svoj názor no ja k nim rozhodne nepatrím môže si tvrdiť kto čo chce nemienim celý život riešiť covid a všetky tie záležitosti okolo toho. Ľudia sa týmto zaoberajú viac ako je normálne, selektuju sa na ockovanych a neočkovaných čo ja osobne považujem za choré zmýšľanie nech sa nik neurazí. Toľko k tejto téme.