Pocit únavy a otupenosti po práci
Dobrý večer prajem priatelia, chcem sa s vami poradiť s problémom ktorý na trápi daaku dobu. Pracujem ako montér a vždy po práci ale aj zároveň pri práci má chytí ako keby taký útlm hlavne to pociťujem večer keď si sadnem do autá tak som taký akokeby som zle vnímal taký otapeny zle počujem ako keby zalahnute v usoch neviem registrovať očami na sto percent a taká ospalosť v hlave celkovo taký jak ovaleny palicou, pri práci má toto chytí v priebehu dňa tiež som taký ako keby nevnímam, otupený, zle vnímam okolie kolegou a zároveň dlhšie mi trvá rozmýšľať. Zároveň mám aj pri predklonoch tlaky do hlavy poslednú dobu má aj bolieva hlava na spankoch a na čele občas aj temeno. Tak má zaujíma či mi niekto nevie poradiť čo by to mohlo byt či krcna alebo daaky iný neuro problém. Mám aj take stavy že mi strašne vadí svetlo, slnko stále zmurim až minimum vidim plus ospalosť. Ospravedlňujem sa za detailný rozbor ale dúfam že to bude dosť na pochopenie čo má trápi a ďakujem za každú milú radu 😊
urcite orl, neurologia, mozno nejaky zapal nedolieceny, tazko povedat, treba ist k doktorom
Urcite doktor.
Doktor nič na to nepovedal spravil krvi vsetko perfektne len malinko draslík zvýšený a to je vsetko
Treba tam ísť znova a povedať že problémy pretrvávajú. Pošle ťa ďalej na vyšetrenia . Môže to byť čokoľvek,psychika, srdce , uši
Daj si vyšetriť dutiny
Robil ti doktor aj potravinové intolerancie? Ja som mal podobné stavy kvôli HIT - histaminovej intolerancii
@jozin98 poteším vás mám histamínovú vyše roka čo mi ju potvrdili

Rieš to so svojim lekarom.Koleduješ si o pruser ak maš ako monter zniženu pozornosť.