icon

Pocit vody v uchu a bolesť

25. feb 2025

Zdravím dievčatá, už vyše dvoch týždňov mám pocit ako keby som mala vodu v uchu a bolí ma to, aj dnu aj keď ucho potiahnem, ani ležať na tej strane nejde. Ako sa to začalo som bola u obvodnej ona ale nič nevidela, môj ušný má akurát tento týždeň dovolenku. Skúšala som otipax a mám aj atb kvapky do uší ale nič nepomohlo. Čo by to mohlo byť? Mohol sa mi ušný maz dostať až tak dnu? Sú dni keď ma to nebolí a sú dni keď ma to bolí a už ma to nebaví. Čo okrem návštevy dr by som mohla doma urobiť? Vďaka

tinkavvv
25. feb 2025

Navsteva orl lekara.

autor
25. feb 2025

@tinkavvv áno tam môžem až na budúci týždeň keď sa vráti z dovolenky.

isis234
25. feb 2025

Ak máš výmenný lístok, chod na orl do nemocnice. Máš bolesti. Mali by ťa zobrať.
Atb stále užívaj, napíš do skupiny Zdravotníci na MK, spýtaj sa, či tie kvapky môžeš použiť i do nosa. Možno treba prečistiť eustachovu trubicu.
V Dámskom klube dávnejšie lekár z orl povedal, aby sme si kvapkami prečistili nos
Skoré uzdravenie prajem

autor
25. feb 2025

@isis234 tak veru výmenný nemám jedine tak na pohotovosť/urgent

autor
25. feb 2025

@isis234 áno tie kv idú do očí, nosa a ucha. To normálne môžem do nosa nakvapkať? Toto ma akože vôbec nenapadlo idem pozrieť príbalový

autor
25. feb 2025

@janinah ahoj viem že si bola orl sestra, nevieš náhodou poradiť čo by som mohla ešte teraz doma vyskúšať? Vďaka

barbora854
25. feb 2025

Môžeš máš zalahnute ci nie?ak nie tak masť nejakou masťou od bolesti okolo čeľustí a ucha

autor
25. feb 2025

@barbora854 zalahnute to nemám, a vzduch/tlak nejde tiež vytlačiť. Mňa bolí vnútro ucha ak stlačím alebo si naň ľahnem. Dala som si teplý uterák aj paralen je o niečo lepšie. Ale zajtra budem po práci riešiť

isis234
26. feb 2025

ano, ak je písané, môžeš i do nosa a tým sa zrejme prečistí i ucho.
Prepáč, až teraz som na nete

autor
26. feb 2025

Nič sa nestalo, dala som si sprej do nosa a vtedy ma tak zabolelo medzi uchom a nosom ze som si myslela ze odpadnem. Dala som si paralen, dnes o niečo lepšie a kamarátka mi radila aj u zubára sa zastaviť možno niečo tam. A ptm pôjdem znova ku ušnému, ďakujem