Podarilo sa vám prihlásiť na očkovanie proti Covid-19?
Dobrý večer, je tu prosím niekto komu sa podarilo prihlásiť sa/rod.príslušníka na očkovanie proti Covid prostredníctvom formulára na stránke? Ak áno prišiel Vám nejaký email alebo SMS potvrdzuca deň a čas očkovania?
Ďakujem za odpovede.
@lienka175 a na ten AG test ste ju teda objednali?
@simsalabim teraz som objednala, to prešlo bez problémov, ale SMS s covid pasom zatiaľ neprišla, tak čakám
@lienka175 ja som tak objednavala mamu, tiez boli problemy, tak sme objednali na ag, a potom cez covid pas sme neskor pozreli aj overenie ci je zaregistrovana na ockovanie, lebo sms na ockovanie neprisla. Ten ich system proste nezvlada. Maju lacne swrvery lacne pracovne sily a potom to tak vypada cele
@simsalabim
@evinqua tak teraz mi ten covid pas prišiel, ale keď som to skúšala overiť na stránke, tak mi to stále píše, že nevedia overiť stav pre zadané t.č. alebo kovid pas. Proste ma to tam nepustí
@tins01
@evinqua
@simsalabim dievčatá neuveríte, ale podarilo sa... ag test som jej zrušila, očkovanie tam samozrejme nemala, ale len tak zo srandy som skúsila a jeden termín pre ŽIlinu mi ponúklo, tak som to stihla zaregistrovať. Takže zajtra ide na očkovanie
@lienka175 👍
@lienka175 cize najskor AG test a potom?
@simsalabim prihlásila som ju na AG test, aby som získala kovid pas. Potom som ju cez ten covid pas prihlásila akoby do jej účtu, tak som zrušila termín ag testu a keďže som videla, že na očkovanie prihlásená nie je, tak som skúsila prihlásiť... a ponúklo mi to jeden voľný termín, tak som skúsila a zaregistrovalo
@lienka175 dakujem. Vsetko cez old.korona. gov, ano?
tak som aj u ocina vyskúšala tento postup, že som sa dostala cez covid pas do jeho "účtu", skúsila kliknúť na "objednať na očkovanie", zadala mesto a voľné termíny... bez problémov ho zaregistrovalo
@lienka175 ja som sa tam tiez dostala,ale miesto na ockovanie tam nebolo...
@simsalabim nevoem, či ešte nahodia termíny. Asi nie. Na víkend už sú rozdelené a od pondelka má byt nový systém. Len bohvie, od ktorého pondelka... keďže minister odstúpil a prava ruka nevie, čo robí lava. A chudáci starkí sú rukojemníci tohto celého.
@simsalabim odporúčam skúsiť zaregistrovať seniora v centre ako náhradníka.
@hettinka ano, chceli sme. Ale svokra za ten tyzden presla z extremu do extremu - od zaockujte ma hned po Astru Zenecu nie, radsej zomriem 🤦♀️🤷♀️ Toto zahlasila pred hodinou. Tak ja uz na to kaslem, nech si to riesia jej deti...
@simsalabim cela táto situácia len vyvoláva nedôveru medzi ľudmi. Vôbec by sa nemalo toľko riešiť, kampane, registrácie... somarina. Keby seniorov pozývali na ockovanie obvodaci, dali by sa zaočkovať bez problémov vtedy, keď príde na nich rad.
@hettinka presne, tak, ako to robia v Britanii.
@gabika128 vždy bude niekto nespokojný ... ale to, čo sa robí tu, každé 2 týždne iná očkovacia stratégia, je úplne zle. Ludia začnú špekulovať, prečo to menia, vzniká nedôvera, prečo sa najskor starší nad 55 Astrou neočkujú, a zrazu sa môže až do 70-ky. Mne je jasné, že sme stále vo fáze výskumu a sme tak trochu "pokusné králiky", ale verím vede a že vedia, čo robia.

@simsalabim presne toto isté nám robilo... a paradox, že keď som skúsila maminu, tak ju zaregistrovalo... a potom sme skúšali znovu svokru a znovu to isté... tak som dnes volala na to call centrum a tam mi poradili, že ju mám skúsiť zaregistrovať na ag test, aby jej prišiel kovid pas a že keď ani to nepôjde, že potom budú riešiť, v čom je problém