Podstúpili ste niektorá operáciu chrbtice?
Ahojte, je tu mamicka ktora ma operovnu chrbticu? Viete mi o tom povedat viac? Ako dlho sa clovek dava dokopy, treba rehabilitovat, dopadlo vsetko ok? Dakujem za odpovede 🙏
@wiwihc Ja som po op už 22 rokov, bola som op v lokálnej anestéze. Teraz som už dôchodkyńa a začínajú mi opäť bolesti, lebo svaly sú ochabnuté a nedržia chrbticu. Po op musíš zbytok života cvičiť práve kvôli tomu. Ja som necvičila. Celé roky bolo super. Na 10tý deň som došla domov a od vtedy som bez bolesti normálne fungovala 20 rokov.
Ja som bola operovana teraz v máji, spodok chrbta a za 3 dni ma pustili domov čo som sa aj čudovala, nevedela som vôbec sama fungovať, teraz chodím na rehabilitácie, ale bolesti ešte mám, trpnutie lýtka, bolesť panvy. Neviete mi poradiť kde sú dobré kúpele? Neviem teda či budem mať nárok
@daganov a kde vás operovali? Aj ja idem vi štvrtok a veľmi sa bojím mám aj vysoký tlak tak práve preto sa veľmi bojím

@wiwihc je tu x diskusií na túto tému. Aj ja som operovaná, ale to isté stále písať nebudem, pretože krátko napísať sa to nedá 😉