Podvod na klinike Dermacenter
Ahojte máte skúsenosť s touto klinickou? Za mňa komplet podvod. Ja som si u nich zakúpila poukážky, čo mali teraz akcie a okrem faktúry mi neposlali absolútne nič. Maily ignorujú. Na zakaznickom service nikto nezdviha. V pobočke Košice ma len odkazuje na reklamácie. Tam neodpovedajú. Je to vyše 400€ ktoré som im zaplatila a nemám nič. Poslala som im odstúpenie od zmluvy a tým že nech mi pošlú potvrdenie, že to prijali - nič. Takže dávajte si na tuto kliniku veľký pozor. Na instagramoch si robia veľké reklamy, ale ľudí klamu. Na googli majú zle recenzie, tie dobré iba tam kde sa dajú mazať: Ja dúfam, že ešte niekedy svoje peniaze uvidím ..
@anonym_autor nerozumiem?ved máš faktúru a na základe toho sa máš objednať na procedúry.Co čakáš nejaký voucher ako v hoteli?Choď tam a komunikuj.
@anonym_autor nerozumiem?ved máš faktúru a na základe toho sa máš objednať na procedúry.Co čakáš nejaký voucher ako v hoteli?Choď tam a komunikuj.
@anonym_4c4dd7 faktúra ale nieje doklad o zaplatení
@anonym_autor ja ťa chápem. Mohla si si prečítať najprv recenzie. Ja som ich teraz rýchlo prebehla a teda katastrofa. Choď tam osobne a nedaj sa odbiť.
Otravuj ich osobne denne tak, že ti radšej vrátia peniaze....

a čo ti povedali priamo na pobočke? nemyslím telefonicky, ale na recepcii ...