icon

Pôjdete na štvrtú dávku očkovania?

11. mar 2022

pojdete ci nie

Strana
z2
tomikejt
11. mar 2022

Nebola som ešte ani na tretej, uvidím podla situácie.

evaachesa
11. mar 2022

Ty pôjdeš?

vlastnynazor
11. mar 2022

Nie, ani na tretiu sa nechystam (nemam zaujem aby sa mi opat vratili problemy, ako som mala po druhej).
Ale ak by prisla opat nejaka statna buzeracia a fakt by koloval extra hrozny variant a bude k dispozii Valneva, tak pouvazujem.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
hivanik
11. mar 2022

Po omicrone bude toľko prekonanych, že nebude koho očkovat ....minimálne pol roka by som sa ani nedala

sense
11. mar 2022

Ani na tretiu....

janka1011
11. mar 2022

@kacena4 no to len teraz hovoria, že 4.dávka nie je pre všetkých...som si istá, že na jeseň budú všade písať a hovoriť, aká je 4.dávka dôležitá. A takto to pôjde s 5. 6. 7. ..... veď aj 3.dávka najprv nemala byť pre vsetkých 🙈

basska_b
11. mar 2022

Nie, lebo nebola som ani na prvej - usiel mi vakcinacny vlak 🤣

hennyinnsbruck
11. mar 2022

Nie 3x stacilo

ilovepizza
12. mar 2022

na tretiu sa chystam naskor v septembri, cize pred zimnou sezonou a ak sa budem preockovavat, tak raz rocne a takto na zimu. uz urcite nie na leto, lebo vtedy pocet pripadov klesa a z mojho pohladu je to v tom case zbytocne..

ilovepizza
12. mar 2022

@janka1011 z mojho pohladu by to uz hlavne nemuseli pocitat. proste posilnujuca davka a dat odporucanie na intenzitu. rovnako aj nachripku ma uz niekto 7 davok a viac v sebe. lebo sa dava raz rocne, kedze na rok uz nema ucinnost..

magnetk
12. mar 2022

nepôjdem ani na prvú.

suge
12. mar 2022

Zrejme áno, ale najskôr na jeseň.

dada0902
12. mar 2022

Ja určite nie ani na 1 som nebola zachvíľku úplinú časy pre tých co sa zaockovali a budú na tom rovnako ako ty co sa neockovali 👋

gondyo
12. mar 2022

Zaočkovaní zvládali covid oveľa horšie,boli aj dlhšie vyradení zo života aspoň podľa toho čo v okolí počúvam...známej dokonca lekár povedal,že po vakcinácii +po prekonaní má vysokú vírusovú nálož a preto má zdravotné problémy po covide...už pár mesiacov...takže odpoveď...nie

ilovepizza
12. mar 2022

@gondyo vidite, v mojom okoli to bolo presne naopak. zaockovani uplne lahke priebehy a po par dnoch fit a neocko to drzalo dva tyzdne s vysokymi horuckami 🤷🏼‍♀️

oblecenie99
12. mar 2022

@gondyo Tak keby som na to išla podľa toho, tak by som mohla vyhlásiť, že to je úplne naopak.. Aj vyššie som písala, že z celej rodiny mal iba môj muž dve dávky, všetci sme mali tri, a on je druhý mesiac vyradený zo života zvyšok si ani nevšimol, že mal covid, ja som s nim bola v najuzsom kontakte a mala som mierne príznaky možno 3 dni, ale nrlezela som ani raz. Manžel je druhý mesiac PN.

hivanik
12. mar 2022

@gondyo .... Neockovani nezvládli ľahšie covid ako zaockovani .....Ale nezaockovani sa tvárili, že mali iba bežnú nádchu a časom postupne priznali, že to nieje žiadna sranda...Mam v blízkom okolí známych kde zrovna nezaockovane dieťa malo aj keď ľahší priebeh ale s 5 clennej rodiny najhorší priebeh ....To je pozorovanie môjho okolia ...

3nana13
12. mar 2022

@hivanik aj ja som sa tvárila, že som mala lahký priebeh. Som tehotná a zvládla som ho na dvoh paralenoch :D Ale to je tvoj názor :D

dada0902
12. mar 2022

Všetko je skôr o imunite človeka a nie o očkovaní a neockovany nikde není potvrdene ze očkovaný by mal horší priebeh keby sa nezaockje a naopak toto je len konspiracia v ktorej má pravdu každý svoju

nykkushka
12. mar 2022

@sono2 tak prípady // na teste sú kapitola sama o sebe 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️ ale dokážem pochopiť, že niekto v zápale emócií a očakávania pozit výsledku nevidí to, čo je všetkým jasné.
Ale nevidím dôvod pýtať sa cudzích ludi na to, či pôjdu na očkovanie a na základe toho sa rozhodnúť 🤣🤷‍♀️. Našťastie v tomto mam svoju hlavu a názor iných ma nezaujíma 🤣

hivanik
12. mar 2022

@3nana13 ... jedna vec je tváriť sa a druha vec je to co ozaj prekonali ( nemyslím konkrétne teba )....Lebo niektoré kolegyne nezaockovane mali coronu po 2 x a dokonca po a 3 krát za celé korona obdobie ....Ďakujem neprosim a v tehotenstve detto .

basska_b
12. mar 2022

Tak autorka sa nepyta "Idete na stvrtu davku? Neviem sa rozhodnut..." ale skor ju mozno zaujima, ako sa stavaju ludia s 0, 1, 2, 3 davkami k tomu, ze sa zacala davat 4. davka a ze ci by isli. Niektori s troma davkami odpovedali, ze by sli, vacsina vsak povedala, ze netreba alebo ze mozno na jesen. Ti, co nemali prvu, druhu, alebo tretiu, nepojdu ani na stvrtu, lebo maju nejaky dovod, preco s davkami prestali. Mozno z toho bude lifestylovy clanocek na Refresheri typu "Pojdete na stvrtu davku? Toto si myslia Slovaci". Hadat sa tu fakt nemusime, len odpovedat alebo neodpovedat. Ale tak to by potom nebol konik 😃

ailiba
12. mar 2022

Ja som neni ockovana, ale ked sa chces dat ockovat, tak koncom leta, na jesen a zimu... Teraz to fakt nema vyznam... Kym to zacne ucinkovat, tak to nebude treba.

Strana
z2