icon

Pokazili sa vám zuby po tehotenstve a dojčení?

anicka1981
23. jan 2012

Ahojte, ma to zaujalo, nakolko moje 3 zname maju po tehu a naslednom dojceni pokazene zuby, ze ci kazenie zubov suvisi s tehotentvom a nasledne dojcenim. Dakujem za Vase odpovede.

Strana
z2
anelehka
24. jan 2012

ano,dokonca sa mi zlomil zub na dve polky,bola to dolna 6,bala som sa,ze mi ju dr vytrhne,ale sikovnica mi ju opravila 😵

gubcikova
24. jan 2012

pri dcérke zuby ok,dojčenie 15mes-zuby ok,následne otehotnenie-5zubov dolámaných

sante81
24. jan 2012

môze tehotenstvo a najma dojcenie zuby kazit, v tom prípade ked maminka nejedáva mliečne vyrobky , nepije mlieko .. lebo dieta si tahá ziviny z matky, ja som toho jasnym príkladom, po tehotenstve som bola na preventívnej prehliadke a doktorka mi zistila ze mam málo vápnika, prvá otázka znela ze či kojím, a odporučila mi tie mliečne vyrobky kde je vela vápnika, sladkosti nejem a nejedávam, váhu mam stále rovnaku a zubárovi som v ten rok ako som porodila chodila na klavír, mozno to bola len blbá zhoda náhod, ale ked som v tehotenstve mala preventívnu prehliadku ok, a potom do polroka po pôrode 4 kazy tak si to ináč vysvetlit neviem. teraz slapem na mlieku na jogurtoch ,som 2x tehotna a chcem tomu predíst

Strana
z2