Polypy v nose v 1.trimestri
Ahojte baby stretliste sa uz niektora s tym ? Pred par dnami som zistila ze som tehotna a zacal sa mi ucpavat nos strasne.. jedneho dna som sa pozrela do zrkadla, lebo ked som smrkala, nic mi neslo a moj pohlad bol hrozivy ..hlbsie v nose som mala akoby opuchnutu nejaku sliznicu ktora mi zasahovala, az k nosnej prepazke a ostal mi uplne len pasik na dychanie.. samozrejme bola som u mudr a ta ze mam polypy v nose ale povedala ze ked som tehotna to nikto nijak riesit nemoze ale dala mi vymenny na krcne ze nech sa skusim opytat tam.. stretli ste sa s tym ? Popripade skusenosti ? Za kazdu odpoved dakujem
@meesha ja som ho volakedy kazde rano a vecer pichavala pacientom a nikdy by ma nenapadlo ze by som si niekedy mala pichat ja .. ano ja som rada presne toto ze u nas sa tieto tehotenske problemy (myslim ze aj v cechach) riesia najviac inde v europe co som citala tak ze maju doktori taky postoj ze ked je matka a plod silny preziju .. jedna baba zijuca v holandsku hovorila ze oni maju zakazane chodit skor k doktorovi ako v 10tt .. sila nie..
@shilla23 Zatiaľ som v ôsmom mesiaci, začiatkom októbra alebo koncom septembra by mal prísť chlapček na svet 🙂 Našťastie všetko prebieha v poriadku, tiež sa stále modlím a verím, u nás je to vytúžené bejbino. To som už musela brať 2x antibiotiká v 1. aj 3. trimestri a našťastie všetko v poriadku. Verím, že to zvládnete a rozumiem, že prvýkrát to muselo byť ťažké, psychická stránka robí veľmi veľa ☹ Nastal ten správny čas, prajem veľa zdravíčka a viery 😘
@ressankajanka jeeej tak ty to uz maas za dverami 😊 silno drzim palce aby bol malicky rychlo vonku aby porod prebehol hladko urcite daj potom vediet budem na vas mysliet 😍
@shilla23 Ďakujeem, si zlatíčko 😘 Uff, dúfam, že pôrod prebehne hladko, ešte neviem čo ma čaká 😅 A nech malý v brušku ešte vydrží. Je to síce náročné v týchto teplotách, ale zvládneme to 🙏 Veľmi rýchlo mi to zbehlo, veď len teraz som si robila prvý test. Ani sa nenazdáš a už budeš mať veľký pupík 🤰 Rovnako na vás myslím, nech je zdravotne všetko v poriadku a rastiete každým dňom ❤
@ressankajanka ja mam v 7mom tyzdni take brucho ako baby v 5mesiaci 😁 neviem ci ma to zavdusnuje alebo voda sa zadrziava ale hrozne nemam vobec uz co nosit.. a kam ides rodit ? Verim ze to zbehne ved uz teraz to utieklo ani neviem ako 😀 jasne nech len vydrzi aspon mesiac 😊💓👶🏻
@shilla23 Ono sa to potom upraví, tiež mám pocit, že som na začiatku mala väčšie bruško ako v takom 5. mesiaci, bola som nafúknutá 😉 No ja som mala aj veľké nevoľnosti a dosť dlho, tak som nestihla veľa pribrať, našťastie. Žijem v ČR, budem rodiť buď v Olomouci alebo vo Vyškove, zatiaľ sa rozhodujem, ale kráti sa to 😖 Najkrajší bol pre mňa 2. trimester, mala som kopec energie, bruško akurát, vtedy som si to asi najviac užívala. Juuuj, teším sa z každej správy, keď je žena tehotná, niet krajšieho pocitu 😍👏
@ressankajanka ahaaaa no to si ma ukludnila lebo ja som este aj prestala fajcit tak z toho som pribrala ako diva svina 😀 no a nevolnosti? To ta lutujem ja som zatial v pohodicke len na mna zas chodia mdloby sem tam .. inak celkom v norme este som ani raz nevracala ale zle mi uz par krat bolo.. ANI nehovor ja som myslela ked mi prvy krat gynekologicka povedala ze uz vidi aj plodik ze sa nanu hodim hned plac 😀 a teraz mam ist az 21. K dr aj s usb tak sa tesim ze sa neviem dockat.. v kolkatom ti zistili pohlavie babatka?
@shilla23 Krásna tehuľka, všetky sú krásne, pretože nosia ten najdrahší poklad 😍 Je dobré, že si prestala fajčiť, aj to pasívne fajčenie je zlé, mne teda cigarety vadia, aj keď si niekto zapáli vedľa mňa. Za tých pár kíl navyše to aj tak stojí 👏 Určite si aj nafúknutá, to bude lepšie, bruško sa rastom maternice vyformuje 😘 Mne začali tie pravé nevoľnosti koncom 2. mesiaca, keď som mala najvyššiu hladinu HCG, úplne ma to odstavilo. Aj dnes mi ešte vie byť zle, ale skôr to mám z nízkeho tlaku, väčšinou v tých teplách len sedím doma a max. sa vyberiem do obchodu, vyvenčiť psíka a tak. Trošku je to risk, aby to so mnou niekde "nehodilo" a vrátila som sa domov po vlastných. Verím ti, že si bola šťastná, ja vlastne dodnes tak celkom neverím, že nosím v brušku bábätko, občas na kontrole tŕpnem, či ho tam stále vidí a potom si v duchu vynadám, že určite nikam neodplávalo 😀 Pohlavie mi vedeli povedať už okolo 13.-14. týždňa, keďže bábo som mala dosť veľké, mne potom tie týždne aj posúvali dopredu podľa rastu bábätka, aj pohyby som cítila skoro, ako motýlie krídla, také šteklenie. No v skutočnosti som mohla byť už v 16. týždni. Oni ti termín asi aj budú postupne upravovať, mne ho regulujú ešte aj teraz 😉
@ressankajanka to ti verim.. to dost skoro ti povedali 😊 jeeej ja sa na tie pohyby neskutocne tesim 😍 a celkom sranda ze ti to posuvaju ten termin sa nejak rychlo vyvyja asi ma najlepsie prostredie 👶🏻😊
@shilla23 To bude tým, že som otehotnela pred uvádzanou MS, len som o tom nevedela 😉 Povedali, že plod je väčší ako uvádzam, bola som trošku v šoku, že som tehotná dlhšie 😍 Nakoniec mi termín posunuli, ale napriek tomu mám bábo o niečo väčšie ako septembrovky napriek tomu, že som októbrovka, nie je to ani tehotenskou cukrovkou, tú našťastie nemám 🙏 Buď to bude malý valibuk alebo porodím o nejaký ten týždeň skôr 🙂
@ressankajanka jeeej mimi aky nostek 💓👶🏻 ja som tiez otehotnela a den pred menstruaciou ale ta uz nedosla takze ja mam opacny problem mne vychadza ze som podla ms uz 9tt a pritom som 7tt. Krasnucky uz teraz je 😍 velmi sa tesim s tebou uz to mas za dverami potom mi urcite posli spravu ked budes mat potom. A meno uz mas vybrate ? 👶🏻😊😍💓

@ressankajanka ja tomu verim 💓.. ja som sa ani necudovala ze som potratila prvy krat opatrovala som babku co ma vychovala a zomrela pri mne takze som to velmi zle znasala a otehotnela som den pred jej smrtou zjavne .. takze ten stres a bolest to sa muselo odrazit navyse som ten rok mala velmi tazky vela ludi mi odislo pod rukami kedze som pracovala ako opatrovatelka.. ale teraz jasne strach tam je vzdy po takom zazitku ..ale verim a modlim sa aby moje babatko bolo zdrave a vydrzalo uz teraz to male mimi milujem viac ako cokolvek 😊 som rada ze si to ty zvladla a si mamou to je podla mna poslanie zeny mat svoje deti aj ked je doba ina a mnoho bab neciti tuto potrebu