Pomáha masticha pri liečbe Helikobakter pylori?
Ahojte, chcem sa spýtať po koľkých dňoch týždňov mesiacov vám bolo lepšie pri užívaní mastichi.
Ďakujem
@viera prosím ta ako s octom do to brala
@16zolik16 Pozri na www.mastichaterapia.sk.Aj ti poradia….Mne nebolo zle…Praveze kazdym dnom lepsie a lepsie ale vyplnovala som vsetko co trebalo na zlikvidovanie helicobaktera.Pretoze ja som si nedala antibiotika a prave mastichou som ho porazila….
@yvkaivka Nepamatam si uz presne postup,bolo to davnejsie a ano zbavila som sa ho definitivne. Brala som to 3-4mesiace.Potom po dobrati po mesiaci sa robili testy ako aj po dobrati po pol roku a bolo to negativne.Ja uz som citila po mesiaci zlepsenie…A musim zaklopat doteraz nic…Ani raz sa nevratil.Lenze ja som naozaj splnovala co trebalo.Helicobakter mi robil neskutocne problemy a nechcela som 3kombinaciu antibiotik a potom este nejake acidiva(ci ako sa to volalo) uzivat na zaludok🤦♀️…Lebo ze su to silne antibiotika..
ahojte začala som brat mastichu strong and pure .neskutočne ma začala páliť zaha ...kúpila som ju v DM ...neviem či táto masticha je dobrá ...viete mi niekto poradiť čo s tým ?? veď masticha by mala zabraňovať paleniu záhy ale mna teda začala páliť aleze veľmi ...ďakujem
ahojte začala som brat mastichu strong and pure .neskutočne ma začala páliť zaha ...kúpila som ju v DM ...neviem či táto masticha je dobrá ...viete mi niekto poradiť čo s tým ?? veď masticha by mala zabraňovať paleniu záhy ale mna teda začala páliť aleze veľmi ...ďakujem
@ina222 u mna masticha robila vedlajsi ucinok palenie jazyka
Ale take iste prejavy som mala aj po uzivani Helicidu alebo Emanery,na gastre mi povedali,ze su to ojedinele vedlajsie ucinku

@16zolik16 cca po 2-3tyzdnoch…