icon

Pomáha masticha pri žalúdočných problémoch?

carolinaherr
6. okt 2024

Zabrala niekomu ? Na žalúdočné problemi ? Ake veľké sú tie tabletky ?

tess123
6. okt 2024

@carolinaherr sú obrovské...ale môjmu manželovi zabrali dlhodobo mal problémy aj helikobakter mal a po užívaní mastichy je po všetkom za mňa ako prírodný zázrak .... samozrejme sme aj ďalej odporučili a samé dobré ohlasy sú tam skúste

carolinaherr
autor
6. okt 2024

@tess123 Jak “obrovské” ? 😃 lebo mám problém prehĺtať vecsie tabletky

selenka7
6. okt 2024

Aj ja s muzom sme sa po cca 2-3 mesacnej mastichovej kure zbavili Helicobactera 👍🏻

nikpa
6. okt 2024

@carolinaherr sú veľké, ja som nikdy nemala problém s prehltanim tabletiek ale niekto, kto ma ten problém tak sa trošku potrápi. No sú šmykľavé, nie ako napr. paralen, čiže idú dobre dolu krkom 😄 a co sa týka účinku, mne veľmi pomohli. HP ma síce nezbavili ale bolesti brucha sa zmiernili a zlepšilo sa mi o dosť trávenie. Ja odporúčam...

nellyuana
6. okt 2024

@nikpa môžem poprosiť od ktorého výrobcu 🙏

nikpa
6. okt 2024

@nellyuana rada by som poradila ale je to asi 7 rokov dozadu. Naozaj neviem. Kupovala som ju vo volakom zdravom obchode. Jedine co si pamätám, že to bola Masticha active, nie tá obyčajná.

nellyuana
6. okt 2024

@nikpa Neva a ďakujem za radu ze treba hľadať active 🙂

lilli110
6. okt 2024

@carolinaherr s tou velkostou to nie je take hrozne 😉 moj 10rocny syn ich zvladol jest a to je pritom dost citlivka. Bol relativne casto chory, atb nezabrali. Dr poradila mastichu a po 2 tyzdnoch uzivania test na helicobaktera negativny. Ja len odporucam.

carolinaherr
autor
6. okt 2024

@lilli110 sú vo veľkosti ako paralen alebo trošku vecsie ? Nedajú sa rozdrviť ?

tess123
6. okt 2024

@carolinaherr neviem innak ako ti vysvetliť veľkosť ...my sme mali presne tieto ale ako pišu baby vyššie oni sú klzké idú dobre dole krkom a rozdrviť sa určite nedajuú

summer23456
7. okt 2024

@tess123 aj moja mama šla tieto. Nemala síce diagnostikované ho hp, lebo nešla k dr,ale mala denne bolesti brucha. Užívala 3-4 mesiace a prešlo jej to.

deti95060810
7. okt 2024

@summer23456 kde to kupujete...v lekárni?

summer23456
7. okt 2024

@deti95060810 áno, ale popozeraj viac lekárni, niekedy sú tie rozdiely aj 5 eur